Bu ne ya gstv iyice sapıttı. Levent tüzemen telefonda ama aşşağıda ahmet çakır yazıyor
Bu ne ya gstv iyice sapıttı. Levent tüzemen telefonda ama aşşağıda ahmet çakır yazıyor
ohhhh sükür aldıım bilgilere göre lig tv de gs tv de yayınlıyor lincolnu
GsTV vermesi lazım gerçekten bütün Galatasaraylılar bu anı bekliyor onların kanalı bunu vermeyecekse elin kanalı ne yapsın![]()
arkadaşlar saat 11:10 da Lincoln Atatürk Havalimanında.Telaş , endie vs. yapmayın.
Ya arkadaşlar panik yapmayın boş yere..Lincoln resmi sözleşmeyi imzaladı nasıl olsa..Olsa olsa bi gecikme olmuştur..Bir şey olmuştur..En geç 11 gibi gelir..
bencede arkadaşlar neyin telaşını ypyoruzki artık Türkiye nin en iyi 10 numarasına sahibiz..varsn yarn gelsin..nasıl olsa gelecek![]()
HaberTürk canlı yayında alt yazıda "Lincoln 23:10'da İstanbul'da" yazdı..
1 Saat 10 dakika rötar yapmış uçağı..
Düzelttim zaten yazımı..
Linderoth şu anda, tatilde.. Türkiyede değil..
Yanlış bilmiyorsam Almanya üzeriden ama aslen Brezilya'dan geliyor adam ! Bu kadar rötar normal...Sakin olun arkadaşlar resmi olarak bizim malımız adam...
Bak sende diyorsun yanlış yazmışım diye. Ben neyapabilirim bu durumda. Nerden bileyim sen söylemedn yanlış yazdığını
Öyle biliyorum..
Lincoln istanbulda !
Telefon bağlantısı yapıldı gelmiş lincoln. Aama biz canlı yayın istiyoruz !
Al işte adam tam konuşuyodu reklam girdi araya. Böyle saygısızlık olmaz.
edit aha geri geldiReklam girdi hemen bitti.
Kanal cidden çoştu![]()
lig tv de alt yazı geçti az sonra lincoln un gelişi yayınlanacakmış lincoln geldi hosgeldin lincoln
Adriano´dan umudu keselim..
Bugün tarihli bazı gazetelerde Adriano ile ilgili olarak Fenerbahçe Spor Kulübü'nün transfer çalışmaları olduğu yazılmıştır. Fenerbahçe Spor Kulübü olarak bu futbolcu ile ilgilenmiyoruz ve kendisiyle her hangi bir transfer görüşmemiz de bulunmamaktadır.
Kamuoyuna duyurulur
Fenerbahçe Spor Kulübü
Kaynak : Fenerbahçe.org
ekolata iyi oku :
G.Saray ile 3 yıllık sözleşme imzalayan Tobias Linderoth, tatiline devam etmek için ülkesine döndü. İsveçli yıldız, eşi ile kısa süre kaldıkları İstanbul'a ve Türk yemeklerine hayran olduklarını söyledi. Kalacağı evi de seçen Linderoth, 27 Haziran'daki sezon açılışında takıma katılacak. Tecrübeli oyuncu, "Kupaları kaldırmak ve şampiyon olmak için çalışacağım" dedi.
Lİncoln Galatasarayimiza Hayirli UĞurlu Olsun
Bende geri döndü diye biliyordum sen öyle diyince şaşırdım,yanılttın beni de yaa.
Gs Tv De GÖrÜntÜler BaŞladi !
Bu arada sağol Burak sen olmasan konu anlaşılmayacaktı.![]()
İşte güvenilir (!) , dürüst (!) türk basını :
Adriano için 10 bin forma basıldı
Adiano : Zico için geleceğim
Dün yapılan bir kutlamadan 1 2 yöntici bu transfer %99 bitti
Tuncayın Yerine Adriano
vs. vs. vs.
Taraftarı kandırmaktan başka bir şey değil
Arkadaşlar bir kez daha söyleyelim bari..Lincoln Galatasaray'a ve Türk futboluna hayırlı olsun..