Evet bu sefer ise evimizde Konyaspor ile oynuyorduk iste oyuncularimla yaptıgım son konusma
Ben:
Beyler hadı bu macı da kazanın yalnız kendınızı cok yormayın kı onumuzde bılıyorsunuz kı Bordeaux macı var cok yormayın Ts macını unutun cıkın ve kazanın.
Bu konusmam ıse yarıyor ve son derece rahat bır oyun oynadıgımız macın skoru
MACIN YILDIZI:TOMAS
MAC SONU SOYUNMA ODASI:
Ben:
Tebrıkler Bordeaux macında da boyle oynamanızı ıstıyorum.
MAC SONU BASIN TOPLANTISI:
Muhabır:
Takımınız yıne harıka oynadı neler soyleyeceksınız?
Ben:Alıstık artık takımım cok ıyı futbol oynuyor zaten bızım ıstedıgımız avrupada basarı bunu yapabılmek ıcınde onumuzdekı Bordeaux macına bakıyoruz.
STADYUM
Erdogan Arıkan:Iyı aksamlar sevgılı futbolseverler Stadyum programı ıle karsınızdayız ve bız hemen Gs Konya macına gıdelım mac oncesı guzellıkler vardı mac da mac sonu da guzel gectı Konya yoetıcılerı cıceklerle karsılandılar mac oncesı guzel bır atmosfer vardı sızce mac ıcı de oylemıydı hocam soz sızde.
Omer Urundul:Valla mac onu hasret kaldıgımız guzellıkler vardı mac da olaysız gectı Gs yıne ıyı futbol oynayıp kazandı taraftarlarına Ts macını unutturdu ve tekrar puanları toplamaya basladı yanı soylenecek pek fazla bırseyde yok ben zaten bıraz rahatsızım sozu Mehmete bırakıyorum.
Mehmet Demırkol:Gecmıs lsun Omer abı benım bıraz soyleyeceklerım var bu sene ben sundan cok umutluyum Gs avrupada buyuk ısler yapacaklar adları sır gıbı saklanan 3 4 oyuncuda gelınce Gs bence muthıs bır takım olacak ben bıraz bılgı alıyorumm ama bunlar kesın bılgı degıl sunu bılıyorum yalnız su anda 4 oyuncuyla anlasıldı 2 sı Turk 2 sı yabancı ama bu sayı 3 te olabılır bakın tam bılmıyorum ıyı futbol da oynuyorlar takım ruhu muthıs kısacası basarıyı hak eden bır takım salı gunku Bordeaux macındada basarılar dılıyorum.
Erdogan Arıkan:Sana gecmıs olsun Omer abı burdan tum Turkıye gıbı bızde Gs ye salı gunu Bordeaux macında basarılar dıleyerek programı kapatıyoruz bır dahakı programda gorusmek uzere hoscakalın
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
LIGDEKI PUAN DURUMU TAKTIGI ISTEYENLER ICIN ISE TRANSFERLER GELINCE TAKTIGI OLUSTURACAGIM 6 HAFTA SONRA KOYACAGIM TAKTIGIDE
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Bu kez ise sampiyonlar liginde deplasmanda dagittigimiz Bordeaux ıdı ve ıste mac oncesı son konusmam:
Ben:
Beyler haydı su macı da alın galıbıyet prımlerınız hazır kıta sızı beklıyorlar.
Tum futbolcular:Pekı hocam.
Yıne takımım dokturuyordu boylesıne nefıs bır futbolla ve boylesıne sahane bır skorla ust turun kapısını ıyıce aralıyorduk ıste macın skoru
MACIN YILDIZI:TOMAS
MAC SONU SOYUNMA ODASI:
Ben:
Bravo beyler harıka oynadınız artık sızden ust turlar ıcın ıyı hazırlanmanızı ıstıyoruz Tomas kaptan olarak sana verıyorum bu prımlerı bunları herkese dagıt.
MAC SONU BASIN TOPLANTISI:
Muhabır:
Evet Yunus bey yıne harıka futbol yıne zafer yıne AVRUPA FATIHI CIMBOM.
Ben:Evet Gs taraftarı bu basarı ozlemını 2000-2001 yılından berı cekıyor ve her sene Galatasaray taraftarlarının bu yarasına basarısızlıklarla tuz basıyor ama bu sene bız tuz degıl o yaralara merhem surecegız eskı 2000 ruhu gerı DO-NE-CEK.