LincoLn çok iyi konuşmuş.Bence Hagi den sonra gözLerimizin pasını siLecek bir oyuncu geLdi.
LincoLn çok iyi konuşmuş.Bence Hagi den sonra gözLerimizin pasını siLecek bir oyuncu geLdi.
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...
Adnan sezgini duydunuzmu suraya bir imza aiyormus gibi yapsin
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Adam hic gulmuyor be
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Bu arada nilmari unutun.Diz baglari kopmus .6 ay yokmus.Bu kadar sure olmayan adami almazlar
Gelirse süper olur.Şimdiden umutlanmaya başladım.Adriano'yu ilk öğrendiğim gün bu kadar umutlanmamıştım.Gelebileceğini bildiğimiz bir oyuncunun haberini almak güzel...
F.Bahçe'de Burhan operasyonu
Fenerbahçe bir yandan yurt dışı transferini mutlu sonla bitirmenin yollarını ararken, diğer taraftan da yurt içindeki gözdelerini Sarı-Lacivertli renklere bağlamaya çalışıyor. Tigana döneminde Beşiktaş’ın gündemine gelen, ayrıca yeni teknik patron Ertuğrul Sağlam’ın da ısrarla istediği Diyarbakırsporlu Burhan Eşer’i almak için düğmeye basan Fenerbahçe Yönetimi’nin, her türlü fedakârlığa da hazır olduğu kaydedildi.
Talipleri çok
Başkan Aziz Yıldırım’ın konuyla özel olarak ilgilendiği ve başarılı sağ kanat oyuncusunu Beşiktaş’a kaptırmamakta kararlı olduğu dile getirildi. Fenerbahçe başkanının, 500 bin YTL bonservis ücretinin yanı sıra üç genç oyuncuyu da gözden çıkarabileceği ifade edildi. Ancak maddi kriz yaşayan ve yıldızlarının satışından gelir bekleyen Diyarbakırspor’un 1 milyon dolar bonservis belirlediği öğrenildi. Burhan ile Kayserispor ve Gençlerbirliği de ilgileniyor.
26.06.2007
Kaynak : Fanatik
Resmi imza önceden atıldı tabii...Hatta o imzanını Canaydın kendine faxlanmasını ıstedı ki Çorluda açıklama yapsın...
Yanlız Adnan Sezgin 50 kusur yasında ıyı calıso valla helal olsun...Allah sağlık versin...
Abi gülmekten öldüm ya. Adam resmen "imzalar gibi yapsın" dedi![]()
lincoln imza töreninden önce Gs Store yetkilisi bi bayan vardı.röportajda yeni sezonda siyah formalarında olacağını söyledi.kendisininde en beğendiği formaymış.
Saviola heyecan yarattı
Cim Bom’un Lincoln transferinden sonra gözünü Barcelona’nın süperstarı Javier Saviola’ya dikmesi, Sarı-Kırmızılı taraftarlarda heyecanı en üst seviyeye çıkardı. Galatasaray Yönetimi ile Arjantinli futbolcunun menaceri Alfredo Cabrera arasında pazarlıklar tüm hızıyla sürerken, taraftarlar da heyecanla bu girişimin nasıl sonuçlanacağını beklemeye koyuldu. Gelişmeyi duyan futbolseverler, konuyla ilgili olarak yüzlerce mesaj gönderdi.
Kaynak: Fanatik
Kaynak Fanatik ama arada sırada doğru haber yapıyorlar..
Son aday Trabelsi
Galatasarayımız, sağ kanat için yeni alternatifler üretiyor. Rommedahl transferinin gerçekleşmemesi durumunu göz önünde bulunduran Cimbom'un son gözdesi ise Hatem Trabelsi... Manchester City'de forma giyen Tunuslu futbolcunun sözleşmesi sezon sonunda sona eriyor. 30 yaşındaki Trabelsi'nin Galatasaray'dan gelecek bir teklife olumlu yaklaşabileceği öne sürüldü.
Kaynak: Sabah
Bence Rommedahl daha iyi Trabelsi'den..Hiç değilse Avrupa tecrübesi var..
Lincoln valla çözüyo işi taraftarla tezahurat bile yaptı:
sariiiiiiiii----kırmızı
sariiiiiiiii----kırmızı
sariiiiiiiii----kırmızı
sariiiiiiiii----kırmızı
Bu arada Taffarel'e de teşekkür etmek lazım. Adam daha ne yapsın bize![]()
I'm back...
İşte Taffarel adam gibi adam... Anelka olsa kötülerdi... Gitme GS ye derdi...
Ah bir de çok iyi bir forvet gelse....Bir de birazdan Lincoln GSTV'deymiş..Soruları yanıtlayacakmış..Altyazı geçti..
Ali Sami Yen dolmusmu?
gelir inşallah o da gelir![]()
I'm back...
En iyisini yaptilar bence
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
![]()
Sıradaki Saviola Mı?
Transferde fırtına gibi esen ve birbirinden önemli isimleri kadrosuna katan Galatasaray'ın yeni hedefinin Arjantinli Saviola olduğu iddia edildi..
Sarı Kırmızılıların gol yollarında Ümit Karan'ın yanına bir partner aradığı ve bu bölgeye de Barcelona'da Henry'nin transferinden sonra tamamen gözden düşen Saviola'nın adı geçtiği öğrenildi..
25 yaşındaki genç yıldız, geçtiğimiz sezon Sevilla'da kiralık olarak oynamış ve UEFA Kupası sevinci yaşadıktan sonra burada gösterdiği performansla yeniden Barcelona'ya dönmüştü.. Eto'o'nun sakatlığında sık sık yer bulan Saviola, bu şansını iyi kullanmasına rağmen Rijkaard'ın gözüne girmeyi bir türlü başaramadı..
Transferde yeni sezon öncesinde Henry'i renklerine bağlayan Katalan ekibinden ayrılmayı kafasına koyan yıldız golcünün bir çok talibi var.. Hatta öyle ki geçtiğimiz günlerde İspanya'da bir yerel radyonun haberine göre Saviola çoktan Real Madrid'e imza attı..
Real Madrid ile anlaştığı yönündeki haberleri yalanlayan Saviola'nın menajeri Alfredo Cabrera ile irtibata geçen Galatasaray'ın görüşmelere başladığı ve aşama kaydettiği gelen haberler arasında..
Öte yandan bir diğer söylentiye göre GSTV'de Saviola ile ilgili bir tanıtım kasetinin hazırlandığı ve bu oyuncunun gelişi için hazırlıklar yapıldığı iddia edildi..
MARATON.COM.TR ÖZEL HABER
Osman ALTUNTERİM
ONCEDEN KONULDUYSA OZUR DILERIM
bana göre taffarel gercek bir galatasaraylı gibi davranmış birde lincolnun şu lafını çok takdir ettim hagi çok büyük bir futbolcu eğer haginin oynadığının yüzde 30 unu oynayablirsem basarılı olmus sayılırım öyle bisey demişti
saviolayı valencia istiyor bize gelmesi artık çok zor.david villayıda manchester istiyormuş galiba.o yüzden saviola onlar için kaçırılmayacak bi fırsat
2.defa ayzıyorum. David Villa sözleşmesini uzattı ve takımında kalacak !!!
İyi güzel de genç oyunculara başkanın ne kastı var anlamadım ki.3 genç oyuncu ne demek, biz niye genç oyuncularımızı bu kadar çabuk gözden çıkarabiliyoruz...
İŞTE YENİ GOLCÜMÜZ JOHN CAREW
Fenerbahçe’de son dakika gelişmesi. Başkan Aziz Yıldırım Adriano transferine nokta koydu ve uzun süredir peşinde koşulan Carew’in menejeri ile İstanbul’da bir araya geldi. İstanbul’a dönmeyi düşünmüyorum diyen Carew’in Fenerbahçe’nin teklifine sıcak bakmaya başladığı ve gelmesinin an meselesi olduğu belirtiliyor
Bu sezonun başında camianın "flaş" transfer beklentisini fazlası ile karşılayan Fenerbahçe yönetimi, ikinci büyük bombayı patlatmak üzere.
2004-05 sezonunda Beşiktaş'ta forma giyen ve aynı sezonun sonunda Lyon takımına satılan John Carew ile resmen görüşmeler başladı
Başkan Aziz Yıldırım'ın daha önce de ilgilendiği ve Fenerbahçe'de görmeyi çok istediği Carew için Lyon forması giyerken, Beşiktaş'la yapılan sözleşme gereği,"Türkiye'de başka bir takımda forma giyemez." maddesi konulmuştu.Ancak geçtiğimiz ocak ayında Milan Baros'la takas edilen ve İngiltere'nin Aston Villa takımına geçen Norveç'li yıldız için bu engel ortadan tamamen kalktı ve engel kalmadı.
Deivid'e Yol Göründü
Fenerbahçe Kulübü'nün Aston Villa ile 2009 yılına kadar sözleşmesi olan Carew transferini yürütmesi için Alex'in menejeri Juan Figer'i aracı olarak kullandı ve bu futbolcu ile başkan Aziz Yıldırım’ın bir görüşme bile yaptığı belirtiliyor.
Norveçli golcünün bonservisi için 6 milyon euronun gözden çıkarıldığı bildirildi.Carew'le ön anlaşma yapılır yapılmaz transferin camiaya müjdelenmesi bekleniyor.Norveç'li yıldızın transferi gerçekleşirse bir yabancının gitmesi gerekecek ve o da çok büyük olasılıkla ,geldiğinden beri hayal kırıklığı yaratan Deivid olacak.Brezilyalı oyuncuyu satın alacak kulüp bulunmazsa, kiralama formülü gündeme gelecek.
Bu sıcak gelişmeler üzerine Deivid’in menejeri İstanbul’a çağrıldı ve yeni sezon öncesi futbolcunun kendisine kulüp bulması istendi ve bonservis konusunda ise her türlü kolaylığın yapılacağı belirtildi.
Transferde fırtına gibi esen ve birbirinden önemli isimleri kadrosuna katan Galatasaray'ın yeni hedefinin Arjantinli Saviola olduğu iddia edildi..
Sarı Kırmızılıların gol yollarında Ümit Karan'ın yanına bir partner aradığı ve bu bölgeye de Barcelona'da Henry'nin transferinden sonra tamamen gözden düşen Saviola'nın adı geçtiği öğrenildi..
25 yaşındaki genç yıldız, geçtiğimiz sezon Sevilla'da kiralık olarak oynamış ve UEFA Kupası sevinci yaşadıktan sonra burada gösterdiği performansla yeniden Barcelona'ya dönmüştü.. Eto'o'nun sakatlığında sık sık yer bulan Saviola, bu şansını iyi kullanmasına rağmen Rijkaard'ın gözüne girmeyi bir türlü başaramadı..
Transferde yeni sezon öncesinde Henry'i renklerine bağlayan Katalan ekibinden ayrılmayı kafasına koyan yıldız golcünün bir çok talibi var.. Hatta öyle ki geçtiğimiz günlerde İspanya'da bir yerel radyonun haberine göre Saviola çoktan Real Madrid'e imza attı..
Real Madrid ile anlaştığı yönündeki haberleri yalanlayan Saviola'nın menajeri Alfredo Cabrera ile irtibata geçen Galatasaray'ın görüşmelere başladığı ve aşama kaydettiği gelen haberler arasında..
Öte yandan bir diğer söylentiye göre GSTV'de Saviola ile ilgili bir tanıtım kasetinin hazırlandığı ve bu oyuncunun gelişi için hazırlıklar yapıldığı iddia edildi..
MARATON.COM.TR ÖZEL HABER
Osman ALTUNTERİM
Arkadaslar Savioladan ümidi kesmeyin bakın kac gün önce verdik haber,i size hbemdebasında yokken şimdi bütün gazetelere falan cıkmaya basladı
Usta yazıyı gördüm zaten ben bilerek koydum biz saviola söyleyince bazıları yok yalan falan diyordu ondan koydum tabı sen fazla bizim konuda bulunmadıgın için galiba görmedin malum besıktaslısın daha cok ordasın yani ama haberin konuldugunu zaten gördüm
nılmarla anlasilmis , 4.5 milyon euro yada dolar bundan emin degilim, on sozlesme imzalanmis ve bunun yaninda saviola nin sakatlik tahlillerini bekliyorlarmis, kalici bir sakatlikmi degilmi diye rapor alacaklarmis ama oncelik saviolada cunku bonservisi elinde.
Nılmar sakat olmasa alıyorduk bence yıne almamızlazım yoksa bir daha onu bu paraya alamayız bu arada Nilmarın sakatlıgı 2 ay 1 ayda konsdiasyon falan olsa 3 ay sonra hazır daha onceden sakatlanmıs tam 3 ay sonrahazır
Yahu ztn HayrettiN Abi son İlhan Mansız Jubile felan olayıNa veto verdi ya Yönetim iyice sinirlendim... Ne yapıyolar anlamak mümküN değil... Ne transfer yapıp taraftarı mest ediyolar... Ne de İlhan gibi giderken iyi bir ekonomik kar getirmiş oyuncuya yapması gerekeni yapmayıp taraftarı iyice karşılarına alıyolar...
carew trasnferi inş. olumlu sonuçlanır çünkü tam bizim aradığımız gibi bir piwot forvet.
açıkçası bu saatten sonra yıldız transfer edebileceğimize inanmıyorum.çünkü yıldız oyuncuların bonservisleri malumunuz yüksek hatta bayağı bi yüksek.saviolanın bonservisi elindeydi saviolada büyük ihtimal olmayacağına göre yıldız transferi yalan olabilir
nilmarı almamız akıl karı deil devre arasında bnce iice iyilesip öyle alsak daha mantıklı
eğer nilmar alınma durumu varsa alınmalı bu adam ömür boyu sakat kalmayacak.bildiğim kadarıyla 4 ay sakatmış.