Carew bence iyi bir transfer değil umarım gerçekleşmez.
Carew bence iyi bir transfer değil umarım gerçekleşmez.
Fenerbahçe Cumhuriyeti
nilmarda ciddimiyiz ?
6 ay sakatmıs ama 2 ayı kalmıs 1 ayda kondısyona gıtse 3 ay sonra hazı olur
Neden savıolayı alamıyoz parayı sponsor verecek.Ayrıca en fazla parayıda bız verdık pazarlıkar sürüyor artık su karamsar havayı bırakınn artık yönetim akıllandı bir cok yerden gizli destek aldı
bence nilmar çk iyi bir transfer olur evet 3 ay diyoruz büyk bir süre ama saviola olmycaksa bence nilmar olmalı..ona güvenimizi ona hissterirsek sakatlıktan daha çabuk kurtulabilr ve kafa olarak da takıma tam anlamyla hizmet etmek içn elnden geleni yapar..sakatlklarda rehabilite de çk önemli olyor
İLhan mansız oLayı benim de canımı sıktı evet zaten transfer de durgunLuk yaşamasıda sıkıyordu bunun üstüne tuz biber oLdu iyice.Ama bişeyLer yapıcakLar.Taraftar artık yavaş yavaş sinirLenmeye başLıyor ve eğer biz bir kızarsak neLer oLacağını yönetimde çok iyi biLiyor.En sonunda ben geçicem bizim transfer komitesinin başına o oLucak![]()
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...
benim düşüncem önce saviola sonra nilmar nilmarın tam olarak sakatlık olayı hkkında bilgim yok ama 2 ay 3 ay içerisinde iyilesecekse en az saviola kadar potansiyele sahip bir oyuncu nilmar alınmasını isterim ama önce saviola
Zıgıc gelsin Pivot istiyolarsa... Carew de çok iyi ama...
Nılmar brz kumar gibi olur aslında çok yetenekli... Tutarsa Jardel gibi oynar... Tutmassa Ali Lukunku hesabı... Ama %70tutar çok yetenekli bir oyuncu...
Carew'in yerine Zigic'i tercih ederim Beşiktaş'da oynadığı futbolu beğenmemiştim ama Lyon'da harikalar yarattı futbolcular Türkiye'de oynamıyor..
bencede önce saviola ama o olmycaksada nilmar yani
şimdi saviolanın tekliflerini değerlendirelim;
valencia GALATASARAY
yıllık 3 milyon euro yıllık 4 milyon euro
İspanyada yaşama Türkiyede yaşama
şampiyonlar liginde oynama Uefa kupasında oynama
la ligada oynama süper ligte oynama
11 deki yeri garanti olmasada min.20 maç 11 deki yeri garanti
şimdi saviola bu 2 sinden birini seçicek.şahsen saviola olsam valenciayı seçerdim![]()
Abi cok kötü seyler olacak bence yönetimin sonu geldi.
Galatasaray cok ciddi bir para verdi hatta sormuslar oynarmısın diye oynarım demıs sonra pazarlıklar baslamıs hic belli olmaz Adnan sezgin falan bos laf etmez Veya Adnan polat Bos laf etmez ama Özhan canaydın eder![]()
Valensia da ki forvet bolluğuda yok sayılır...
David Villa hariç tabi adam ekol...
Morientes yaşlanıyo... Saviola değişmeli oynar ama büyük bölümünde 11de başlar... Yani Valansia nın adı geçiyosa bu transferde alır Valensia... Bir de Real Madrid in adı geçiyodu ama...
saviola konusnda biraz karamsrdm ama emrah abi öle dedigine göre demek hala şansı var bu transferde galatasaraymzn
Carew Fener'e gelmez zaten.
Su alır bu alır demeyı bıraksak Carlos nasıl geldı Mesela mılan vardsı nıye gıtmedı lıncoln nasıl geldı sevılla ve a.madrıd pesınde ıdı O yuzden hıc bellı olmaz Yok bunu secerdım falan bunları bırakalım
Turkiye'ye birdaha dönecek olursam yine Beşiktaş dedi !Hersey paramı ?
carlos 1 sene önce fenerle anlaştığı için gitti zaten milan 3 senelik sözleşme önermemişti.benim saviola gelmez dememin nedeni renkdaşlarımızın fazla ümitlenmemesi.çünkü bu transferin olmama olasılığı olma olasılığından daha fazla.tabi ki işallah saviola Galatasarayımız tercih eder.
yani valencia var diye gelmez dememiz pek mantıklı değil emarafu güzel örenkler varmiş bu konuda...bence son zamanlarda olan transferlerle birlikte tsl baya ilgi çekmeye başladı onun için gsninde bu transferde baya şansı waR
beşiktaş gecen senelerin gsisi gibi davranıyo son gün çantaadan inamoto çıkmassa iyi
ya arkadaslar kimler geldi bu lige saviola da gelecektr ben inanyorm en iyisi bekleyp görelm
Of beyler artik bu kadar gelirmi gelmezmiyi konusmamiza gerek yok/Ihtiyacmiz olan bolgerelere en iyi kisleri aldik.Genclerimiz super.Rahatlikla her macta oynarlar.Artik gelen gelir gelmeyen gelmez.Gelirse seviniriz gelmezse kahrolmayiz .bu kadar basit
bir lincoln transferi taraftarını transferdeki beklentilerini nasıl da yukarıya çekti.2 ay evvel galatasaray saviola ile ilgileniyormuş dense güler geçerdik şimdi uzun uzadıya tartışmalar yapılıyor.ama ben gerçekleşmesi ihtimalini zayıf görüyorum hala.beklenen başarılar da gelmezse bu kadar maaş yükünün altında kalkmamız da çok zor olur.
o nedenle ben forvete gelecek vaadeden nispeten ucuz bir oyuncu alması kanaatindeyim.yani bi 'jardel' getireceğimize bir 'ilie' getirelim daha faydalı olur.