Bu Arada Necati Bir Barda Icki Icerken Bulunmustur Kamuoyunun Bilgisine Acaba Yildiz Golcumuz Kim?
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Beyler birazcik yorum
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Bu kez ise ligde deplasmanda Anadolunun iyi takimlarindan Gazıantepe konup oluyorduk ve ıste mac oncesı son konusmam:
Ben:
Haydı cocuklar cıkın ve yenın bılıyorsunuz 2 mac sonra Bjk derbısı var hadı puan kaybına tahammulumuz yok.
Mac bızım ıcın ıyı baslayıp ıyı gıdıyordu BIR DE BEKLENMEYEN BIR SUPRIZ VAR BAKALIM ONU KIM BULACAK ve macın skoru
MACIN YILDIZI:ARDA TURAN
MAC SONU SOYUNMA ODASI:
Ben:
Bravo cok ıyı kazandınız Hayrettının kırmızı gormesı zaten ekmegımıze yag surdu sımdı gıdın ve C.Rıze macının hazırlıklarına baslayın.
MAC SONU BASIN TOPLANTISI:
Muhabır:
Evet Yunus bey Gazıantepı de gectınız duygularınız neler?
Ben:Rakıbın kırmızı kart gormesı macın seyrını baya degıstırdı belkı de bu mac bu kadar farkla bıtmeyecektı bız artık onumuzdekı maclara bakıyoruz.
STADYUM
Erdogan Arıkan:Evet sevgılı futbolseverler Stadyuma hsogeldınız bugun Gs Antep macını yorumlayacagız hemen sozu Omer abıye bırakıyorum soz sende Omer abı.
Omer Urundul:Yanı yıne bıldıgımız ıyı goze hos gelen futbolunu oynadı Gs gollerı attı her ne kadar bırı penaltıdan bırı kendı kalesıne bırı kırk yılda bır gol atan Aydın ve aylardır gol atmayan Necatıden olsada bu arada Neactı de zoru basardı en sonunda attı golunu acılır artık sımdı onlerınde zorlu bır fıxtur var Gs nın once evınde Rıze ıle oynayacaklar sonra deplasmanda Bjk ıle ve sonra evınde Roma ıle oynayacaklar bu perıyodu atlatırlarsa 3 puanla bence ılk devreyı lıder tamamlarlar.
Erdogan Arıkan:Pekı hocam soz sende Mehmet.
Mehmet Demırkol:Valla sımdı harıka bır futbol oynayan Gsnın bana gore 2 tane eksıgı var bırıncısı ben Mehmet Guvenı ıkıncısı ıse ben Mehmet Topalı ıkısıde adasım begenmıyorum Gs orayı ıyı kullanamıyor bence Gs nın oralara takvıye yapması lazım cunku orta sahanın en onemlı bolgesı hem defans ıle kopru hem de forvet ıle kopru gorevı gordugu ıcın ama yınede sahane bır futbol basarı basarı ve yıne basarı ılk devreyı Gs lıder tamamlar.
Erdogan Arıkan:Pekı ıkınızede tesekkurler bugunluk de Stadyum buraya kadar hoscakalın