yha hersey tamamda su tomas işi çk düşndryo..bi şeklde gndermelyz
yha hersey tamamda su tomas işi çk düşndryo..bi şeklde gndermelyz
ali bilginide alırsa galatasaray transfer şampiyonu olucak valla nedir bu paranın kaynağı ben onu merak ediyom yalnız.. bu zmana kadar nerdeydi gs de bu paralar?? ilginçç..
chelsea de beraberdiler evet..
Sergen'i almiyorlar yani oyle mi?
Gelen paralar Gizli destek sponsorlar ciddi yardım ediyor
Arkadaslar sunu izleyin Lincoln Sariiii diye bagırıyor
http://www.youtube.com/watch?v=7ORMcFz9AV8
hadi inşş alalım şu makaleleyi yaa..
milliyette, ajanssporda da var bu haber. herhalde kulübü ile anlaşmışlar ama kendisi ile görüşecekler.
Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi
vallaa benim bildiğim sponsor oluyosan amacın reklamdır oyüzden gizli sponsor diye bişi olucağını sanmıyorum.. benim düşüncem 1-2 sene şampiyon olabilmek için gs yönetimi gelecek senelere büyük bi ipotek koymuşa benziyoo..
gudjonsen hawa toplarinda da son derece ii bitiriciligi de cok gusell hemde carewden daha cok isim yapmis taninan bi adam faydali olacagini dusunuom
Az önce GsTv'de Uefa Kupası öyküsünü izledim bir kez daha tüylerim diken diken oldu...![]()
bu ali bilgin son mac antalyayi satan adammi
ŞADİ'YE HAKSIZLIK
Golcü oyuncuya önce imza attırdılar, sonra sözlerini tutmadılar
TRANSFER YATTI
Çaykur Rizespor'un prensipte anlaşmaya vardığı Şadi Çolak'ın transferi gerçekleşmedi. Rizeli oyuncu ile iki hafta önce her konuda anlaşmaya varan Yeşil-Mavili yönetim, muhtemelen Teknik Direktör Samet Aybaba'nın isteği doğrultusunda fikir değiştirdi ve Şadi Çolak'ın önüne bazı şartlar götürdü.
AYRILDI
Öncelikle maddi konularda verilen sözü tutmadığı öğrenilen Yeşil-Mavililer'in, bu oyuncuya kongreden önce vereceğini belirttiği peşinatı ileri bir tarihe erteledi. Öte yandan, "Kampa hoca seni görecek" şelindeki tavırların da yapılması sonrası golcü oyuncunun moralinin iyice bozulduğu ve kulüple yollarını ayırdığı belirlendi.
Sadi seni orduya tekrar bekliyouz bu bizim için iyi haber sadi yeniden orduya gelebilir Baskanda yine sükrü bodur oldu ohhh 4 senedir aynı baska aynı yönetim daha ne olsun
ali bilginin yakısacağı takım belli........istemiyorum onu
Valla Ali sakattım diyor Yılmaz vural baska söylüyor o yüzden gelince belli olur
Bu arada koydugum videoya bakın
İşin gerceğini hicbitimzi bilmıoruz. Ayrıca adam zaten saktmıs o macda oynaymaıycakmıs....30 macda oynadı da tek maçda o da sakatlıgı yuzunden oynamyına mı satan adam oldu ?
İster Fener ister BJK ister GS alsın, kim alırsa ona hayılrı olsun....Olyları bilmeden kımseyı damgalamayalım.... Beterini yapan Gökdeniz milli takımda gol atıncaz yunana alkışlayanlar, Ali Bilgine gıkını cıkaramaz !!!!
Ben Gudjonsen'in oynadığı futbolu beğenmiyorum.Barça'daykende çok eleştiriliyordu.Gudjonsen o kadar üst-düzey bi oyuncu değil.Carew daha yararlı olur bize ama o da Türkiye'ye dönmeyeceğim dedi.Gerçi futbolcuya parayı gösterirsen yaptırmayacağın şey yoktur.Belki bu Carew'de de işe yarar.
Aslında Kanoute 'yi çok beğeniyorum.Posta da gördüm .FB Kanoute yi alıyor diye.Keşke olsa.Çok iyi futbolcu
abi yapmayin adam sakatsa niye tek tarafli fesh etti sozlesmyi.
sözleşme feshi bambaşka bı konu...... ben takım satan damgsına cvp verıorum..sözleşme konsu ısın ekonomık kısmı onu hıc bılmıoruz....
eger sakatsa neden yılmaz vural ali bilgine lanet okuyorz dedi ?
ali bilginse sakatm diyo
bence alidense rommedahl daha saglam bi transfer olr bonservis sorunu da yok zaten
bence kezmanın yanına adriano tarzı bi forvete ihtiyacımız var ama gelirse de faydalı olur
kanoute şu anda en çok piyasası olan futbolcu fener zor alır biraz.. kendiside takımında kalıcağını açıkladı ayriyeten..
Takım için en dogrusunu Kalli bilir.... Eger Kalli Ali Bilgin genc gelsina dam ederimn dıosa vardır bı bıldıgıu.... Aayrıca Ali gelirse Rommedhal gelmıycek dıe bı kural yok !
Ali Bilgin çok yonlu bi futbolcu....
e son 1 mac kalmis sozlesmeyi fes edip kamptan ayriyor.ayni gun sehirdende.sonra yilmaz vural aciklma yapiyor bu cevap vermiyor antalyali oyuncularda kiniyoruz diyorlar yine cavp vermiyor.Takim icinde yada sozlesmeyle sorunu olabilir.ama son mac olcegini bile bilse insan futbol oynadigi o sehiri (hadi satti lafini kaldirim uzlasalim o konuda ) yari yolda birakmaz.Bu takima degil o sehrin inasnlarina ayiptir
ali solda sağda ortada oynuyo bildiğim kadarıyla antalyada genelde sağda olmakla birlikte zaman zaman solda oynuyodu..
beyler o gelirse bu olur tartismasida anlamsiz.galatasaray uc kulvarda mucadele edicek gelen gelir formayi hak eden giyer.biz gelen herkese forma giydiryoruz belki volkan yamanda oynamicak ferhat oynicak.
evet ama en vermli yeri sag açk diye biliyorm..nese bekleyp görelm ama bence ali bilgn gelrse rommedahl işi yatar..bu arada tomas işi ne alemde bilen varmı ???