Sayfa 197 / 439 İlkİlk ... 97147187195196197198199207247297 ... SonSon
5,881 ile 5,910 arası toplam 13150 sonuç

Konu: Transfer Haberi Çöplüğü

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

yha hersey tamamda su tomas işi çk düşndryo..bi şeklde gndermelyz

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara&İstanbul

ali bilginide alırsa galatasaray transfer şampiyonu olucak valla nedir bu paranın kaynağı ben onu merak ediyom yalnız.. bu zmana kadar nerdeydi gs de bu paralar?? ilginçç..

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara&İstanbul

chelsea de beraberdiler evet..

Sergen'i almiyorlar yani oyle mi?

Quote Originally Posted by ataman5 View Post
    kaynak nedir hocam?
    fanatik son dakika haberleri ....

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Gelen paralar Gizli destek sponsorlar ciddi yardım ediyor

Arkadaslar sunu izleyin Lincoln Sariiii diye bagırıyor
    http://www.youtube.com/watch?v=7ORMcFz9AV8

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara&İstanbul

hadi inşş alalım şu makaleleyi yaa..

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

milliyette, ajanssporda da var bu haber. herhalde kulübü ile anlaşmışlar ama kendisi ile görüşecekler.
    Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by peluk View Post
    milliyette, ajanssporda da var bu haber. herhalde kulübü ile anlaşmışlar ama kendisi ile görüşecekler.
    aynı şekilde lig tv'de de var.

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara&İstanbul

vallaa benim bildiğim sponsor oluyosan amacın reklamdır oyüzden gizli sponsor diye bişi olucağını sanmıyorum.. benim düşüncem 1-2 sene şampiyon olabilmek için gs yönetimi gelecek senelere büyük bi ipotek koymuşa benziyoo..

gudjonsen hawa toplarinda da son derece ii bitiriciligi de cok gusell hemde carewden daha cok isim yapmis taninan bi adam faydali olacagini dusunuom

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Az önce GsTv'de Uefa Kupası öyküsünü izledim bir kez daha tüylerim diken diken oldu...

Leoucwhsua Misafir

bu ali bilgin son mac antalyayi satan adammi

Quote Originally Posted by Leoucwhsua View Post
    bu ali bilgin son mac antalyayi satan adammi
    ta kendisi ....

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

ŞADİ'YE HAKSIZLIK
    Golcü oyuncuya önce imza attırdılar, sonra sözlerini tutmadılar
    TRANSFER YATTI
    Çaykur Rizespor'un prensipte anlaşmaya vardığı Şadi Çolak'ın transferi gerçekleşmedi. Rizeli oyuncu ile iki hafta önce her konuda anlaşmaya varan Yeşil-Mavili yönetim, muhtemelen Teknik Direktör Samet Aybaba'nın isteği doğrultusunda fikir değiştirdi ve Şadi Çolak'ın önüne bazı şartlar götürdü.
    AYRILDI
    Öncelikle maddi konularda verilen sözü tutmadığı öğrenilen Yeşil-Mavililer'in, bu oyuncuya kongreden önce vereceğini belirttiği peşinatı ileri bir tarihe erteledi. Öte yandan, "Kampa hoca seni görecek" şelindeki tavırların da yapılması sonrası golcü oyuncunun moralinin iyice bozulduğu ve kulüple yollarını ayırdığı belirlendi.
    Sadi seni orduya tekrar bekliyouz bu bizim için iyi haber sadi yeniden orduya gelebilir Baskanda yine sükrü bodur oldu ohhh 4 senedir aynı baska aynı yönetim daha ne olsun

Leoucwhsua Misafir

Quote Originally Posted by paco View Post
    ta kendisi ....
    gelmesin o zaman o herif.karekteri bozukmus.bize yakismaz

ali bilginin yakısacağı takım belli........istemiyorum onu

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Valla Ali sakattım diyor Yılmaz vural baska söylüyor o yüzden gelince belli olur

Bu arada koydugum videoya bakın

İşin gerceğini hicbitimzi bilmıoruz. Ayrıca adam zaten saktmıs o macda oynaymaıycakmıs....30 macda oynadı da tek maçda o da sakatlıgı yuzunden oynamyına mı satan adam oldu ?

İster Fener ister BJK ister GS alsın, kim alırsa ona hayılrı olsun....Olyları bilmeden kımseyı damgalamayalım.... Beterini yapan Gökdeniz milli takımda gol atıncaz yunana alkışlayanlar, Ali Bilgine gıkını cıkaramaz !!!!

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Ben Gudjonsen'in oynadığı futbolu beğenmiyorum.Barça'daykende çok eleştiriliyordu.Gudjonsen o kadar üst-düzey bi oyuncu değil.Carew daha yararlı olur bize ama o da Türkiye'ye dönmeyeceğim dedi.Gerçi futbolcuya parayı gösterirsen yaptırmayacağın şey yoktur.Belki bu Carew'de de işe yarar.

Aslında Kanoute 'yi çok beğeniyorum.Posta da gördüm .FB Kanoute yi alıyor diye.Keşke olsa.Çok iyi futbolcu

Leoucwhsua Misafir

abi yapmayin adam sakatsa niye tek tarafli fesh etti sozlesmyi.

sözleşme feshi bambaşka bı konu...... ben takım satan damgsına cvp verıorum..sözleşme konsu ısın ekonomık kısmı onu hıc bılmıoruz....

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

eger sakatsa neden yılmaz vural ali bilgine lanet okuyorz dedi ?
    ali bilginse sakatm diyo
    bence alidense rommedahl daha saglam bi transfer olr bonservis sorunu da yok zaten

bence kezmanın yanına adriano tarzı bi forvete ihtiyacımız var ama gelirse de faydalı olur

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara&İstanbul

kanoute şu anda en çok piyasası olan futbolcu fener zor alır biraz.. kendiside takımında kalıcağını açıkladı ayriyeten..

Takım için en dogrusunu Kalli bilir.... Eger Kalli Ali Bilgin genc gelsina dam ederimn dıosa vardır bı bıldıgıu.... Aayrıca Ali gelirse Rommedhal gelmıycek dıe bı kural yok !

Ali Bilgin çok yonlu bi futbolcu....

Leoucwhsua Misafir

e son 1 mac kalmis sozlesmeyi fes edip kamptan ayriyor.ayni gun sehirdende.sonra yilmaz vural aciklma yapiyor bu cevap vermiyor antalyali oyuncularda kiniyoruz diyorlar yine cavp vermiyor.Takim icinde yada sozlesmeyle sorunu olabilir.ama son mac olcegini bile bilse insan futbol oynadigi o sehiri (hadi satti lafini kaldirim uzlasalim o konuda ) yari yolda birakmaz.Bu takima degil o sehrin inasnlarina ayiptir

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara&İstanbul

ali solda sağda ortada oynuyo bildiğim kadarıyla antalyada genelde sağda olmakla birlikte zaman zaman solda oynuyodu..

Leoucwhsua Misafir

beyler o gelirse bu olur tartismasida anlamsiz.galatasaray uc kulvarda mucadele edicek gelen gelir formayi hak eden giyer.biz gelen herkese forma giydiryoruz belki volkan yamanda oynamicak ferhat oynicak.

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

evet ama en vermli yeri sag açk diye biliyorm..nese bekleyp görelm ama bence ali bilgn gelrse rommedahl işi yatar..bu arada tomas işi ne alemde bilen varmı ???

Mesaj Yetkileri