FTV: ozgur bey bu aksam konugumuz oldugunuz icin cok tesekkur ederim.
Ozgur: sadece kucuk john deyin daha samimi olsun.
FTV: Peki kucuk john nottinghama gelisinizi konusalim isterseniz.
Ozgur: Bosverin bunlari su an buradayim onemli olan da bu zaten.
FTV: Evet. Nottingham Forestta suan mutlu musunuz.
Ozgur: Ben mutluyum nottinghamin havasi suyu bambaska. Takimimizinn ligdeki gidisi su an kotu gorunse de yakinda iyi bir form yakalayip cikisa gececegiz.

FTV: Takim su anda dusme potasinda ligde evinde galibiyeti yok takimdaki sorun nedir.
Ozgur: Takimimda tek sorun daniel fox un vejetaryen olmasi yuzunden mangal partilerine katilamamasi. Ama annesiyle konustum artik onun icin patlican kozluycez kendiside bundan boyle bizimle olacak.
FTV: bunu disinda kotu performansin sebeleri neler. Taraftar taktiklerinizi elestiriyor iktikrarsiz sonuclarin takimin moralinin bozdugu soyleniyor.

Ozgur: Benim nottighama gelis sebebim ve benden beklenilen sey tak olarak takimi uzun vadede basarili yapip eski gunlerden daha iyiye goturmek ben sonuca yonelik bir menejer degilim. Ben nottingham a yeni bir futbol anlayisi monte etmek uzereyim bunun adaptasyon surecinde oldugumuz icin bu sonuclar normal. Yakinda devrim niteliginde gelismeler gorulecek ingiliz futbolunda.
FTV: Oncelikle takimda degistirmek istediginiz seyler neler.
Ozgur: Cok cabuk gol yiyoruz. gol yollarinda olk basta etkisizdik fakat simdi daha iyiyiz . Zaten forvet hattimiz cok iyi doudin ve roberto holsenin de gelmesiyle bol alternatifli bir forvet hatti olusturduk. Zaten Tyson in formundan da memnunun. Bu work permit olayi defansain gobegine takviye yapmami engelledi. Bi de hamza kari kiza cok daldi formu dusuyo....
FTV: Ohm. Ohm.
Ozgur: Gcik mi oldun al su ic. ne diyodum. Hamzanin kari kizdan basini kaldirmasi lazim kaptan yaptik adami genclere kotu ornek oluyo.
FTV: Transferlere gelelim doudin bombasini patlattiniz ama forvet hatti guclu olan bir takim icin gereksiz transfer olarak goruluyor. Takima gereken takviyeleri yapamadiginiz soyleniyor.

OZgur: ben de onu diyom iste work permit alamiyom ki. ruud espen ve fox un yanina bir de defandin gobeginde bi adam alsak lokum gibi takim olacaz. Ama burdan taraftara sesleniyorum aralik ayinda cok bomba bir transfer yapiyoruz futbolcuyla anlastik simdi ona ev bakiyoz. Adini soylersem yer yerinden oynar.
FTV: Ipucu verseniz ..
Ozgur: tamam tamam soyluyorum.Diego Gavilan

FTV; Hadi canim. future transfers in ss inin koymadan inanmam.
Ozgur: yalan borcum mu var la koymuyom ss i gelince gorurusun tipe bak yaw..
FTV: Neyse sinirlenmeyin canim. Bomba elinizde patlamaz insallah. son olarak burdan forest taraftarina soylemek istediginiz bir sey var mi.
Ozgur: Bizim oralar da bir laf var `ORMANI BEKCI DEGIL SEVGI KORUR` . Annadin sen onu.
FTV: he he.. ``olum manyak mi bu adam len.. 150 yillik klub gidiyo kumeye bu ne diyo``. Hadi kucuk john hadi gorusuruz...
Ozgur: ha son bi sey soylucem taraftar dernegi baskani kasap naycila
(nigel yaziliyo) haftasonu mangal yapacaz bonfileleri terbiyeye yatir ben aksam idmandan sonra alcam. hadi eyvallah..