Galatasaray'ın alacağı yabancı forvet duygusal türk forvetlerini küstürebilir.Gerçi Hasan kabze ne oldu ve Hakan Şükür ne kadar oynayacak bunada bağlı
Gs'nin forvetleri iyi aslında.Ama Hakan Sükür oynarsa 1 kişi eksik oynuyorsunuz![]()
Hakan Şükür
Necati
Ümit Karan
Hasan Kabze
yeter forvet için bence.
Ödemedi takas oldugu için.
Bu forvetlere Özgürcan ve Cafercan'ı da ekleyebiliriz.
Ben Beşiktaş para almadı diye biliyorum hatta Fifa ' ya bile gittiler sanırım.Bu arada Carew haberi hiç bir yerde yok nerden uydurdunuz ?
ya arkadaşlar bence gökhan ünal olmuyorsa mehmet yıldız'ada yönelebiliriz gerçekten çok iyi bir oyuncu aslında hızlı ve yırtıcı sayılabilir![]()
I'm back...
Pardon görmemisim.O site Fotospor'dan da beter![]()
adam antalyaya gitmis.. cidden tatil icin geldi demekki![]()
aston villa bjk ye para ödemedi.. baros ile takas edildi.
ben celal kolot un adi duyulmus bi yildizi alabilecegine inanmiyorum umarim bu lafimi geri aldirtir...
ya birakin carewi filan ya artik dunya starlarini getirmeliyiz alabileceklerimizi tabi carlostan sora taraftar yapilacak yabanci transferlere bu gozle bakior al ronaldoyu daha iisini alabiliorsan al abi ne carewi ya
iyi olmus....
Hakan Şükür, Hasan Kabze ve Necati yedek oturur veya satılır. Hasan Kabze üzerinde durulması gereken bir forvet ama şuan için onu bekleyecek durumumuz yok. Ayrıca Necati formsuz ve istikrar yakalaması için en az 5-10 maç oynaması lazım. Hakan Şükür zaten yedek. Geriye Ümit Karan kalıyor ve Ümit'in yanına iyi bir forvet alınırsa harika olur.
haha valla öyle.bi galatasaraylı olarak yıllardır işkence çekiyorum.http://forum.turksportal.net/vb/images/icons/icon10.gif Talking
fener patlatacak bombayı korkmayın![]()
Abi şu Hakan Şükür'den ne istiyorsunuz anlamıyorum. Pres yapıyor, hala en az 2 defans oyuncusunu meşgul ediyor, hava toplarında hala etkili. Üstelik bunları kaburgasından ve ayak parmağından sakatken yaptı. Bu yıl spasağlam bir Hakan Şükürü izleyeceğiz. Bırakın 240'ı, 250'yi bile geçecektir Hakan. Tabii yeterli oynarsa. En geç 55'te oyuna girerse. İlk 11 başladığında en az 60 dk. sahada kalırsa. Neyse, anladınız siz onu. Kısaca yeterli süre alırsa demek istedim.
Hakan Şükür hala Türkiye'nin en iyi santraforu. Gelecek yıl, Bosna-Hersek maçında attığı gibi birçok golü ondan izlemeyi bekliyorum.
ben farklı bi hakan şükür mü izliyorum anlamıyorum.artık hakanın savunulucak bi yanı yok.yaptığı tek şey saç baş yoldurmak.artık bırakmalı kendi rekoru kırıcam diye artık zarar veriyor Galatasaray'a
şu kontejyan artmazsa hangi bombayı patlatıyoruz acaba ??
gs mize lazım olan forvet tipi kanoute,yakubu tarzı ama saviola gelse gıkımı cıkarmam tabi..
Bence de farklı kişileri izliyoruz. Ya da sen sadece istatistiklerine bakıyorsun. Santrafor sadece gol atan, durmadan koşan bir oyuncu değildir. Hakan Şükür'ün oynadığı maçlarda yanındaki oyuncuları ne kadar rahatlattığı gözle görülür bir gerçek. Hakan Şükür'ün havadan indirdiği toplar, rakibini meşgul etmeleri dikkat çekmiyor tabi. Çünkü istatistiklere takılmışsınız siz.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Bence göremeyeceksin de Emrah Abi.![]()
yha bu ülkede hala hakan şükür tartışılabiliyormu anlamyorm..yha adamdan ne istiyorsnz 36 yaşnda kabrgası ve ayak parmagı kırıkken hala milli takımn santraforu olarak oynayabilio gölünü atyo çaba sarfedio..az gol attı diye hakan şükür kötü mü oldu..madem öle bi tane alternatif gösterebilrmsnz arkadaşlar?bi ara ersen dediler yok oldu gitti hüseyin kartal dediler (hüseyne forvet demeye dilim varmyor)alternatifi yok adamn varsa söyleyn onun tarznda başka bir oyncu
yanlşmym arkadaşlar ?