Sayfa 204 / 439 İlkİlk ... 104154194202203204205206214254304 ... SonSon
6,091 ile 6,120 arası toplam 13150 sonuç

Konu: Transfer Haberi Çöplüğü

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bugün Ankara'da ki bi otelde Federasyon üyelerinin başına bişi mi düşüomuş

Keşke düşyedide ölselerdi töbe töbe

ben birşey demiyorum herkesin görüşlerine saygılıyız.bence de hakan şükür şu anda Türkiyenin en kötü forvetlerinden bir tanesi.10 pozisyon yakalıyorsa 1 tanesi belki gol oluyor.forvet oyuncusu gol atamadıktan sonra gerisi yalandır.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Herkesin bir devri vardır..Hakan Şükür artık bunu yavaş yavaş yitiriyor..Ama adamın millî takımındaki tek alternatifi Ü.Karan olmasına rağmen hâla millî takıma Fatih Terim H.Şükür'ü neden çağırıyor anlamıyorum..Artık Hakan ayağına gelen çoğu topu ezmeye başladı..

Quote Originally Posted by büyükpivot View Post
    Bence de farklı kişileri izliyoruz. Ya da sen sadece istatistiklerine bakıyorsun. Santrafor sadece gol atan, durmadan koşan bir oyuncu değildir. Hakan Şükür'ün oynadığı maçlarda yanındaki oyuncuları ne kadar rahatlattığı gözle görülür bir gerçek. Hakan Şükür'ün havadan indirdiği toplar, rakibini meşgul etmeleri dikkat çekmiyor tabi. Çünkü istatistiklere takılmışsınız siz.
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:

Bence göremeyeceksin de Emrah Abi.
    pivot kardes doğru söylemiş hakan sadece gol atmaz sadece hareketleriyle capraz kosularıyla bile takımına yaralı olur

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Quote Originally Posted by Lincoln10 View Post
    ben birşey demiyorum herkesin görüşlerine saygılıyız.bence de hakan şükür şu anda Türkiyenin en kötü forvetlerinden bir tanesi.10 pozisyon yakalıyorsa 1 tanesi belki gol oluyor.forvet oyuncusu gol atamadıktan sonra gerisi yalandır.
    Sence 10 pozisyon yakalıyor mu. Hiçbir maçta 10 pozisyon yakaladığını görmedim ben. Hatta 2 maçta toplam 10 pozisyon bile yakalamıyor. İstediği pozisyonu Hakan Şükür'e sunamayanlar, onu gerektiği gibi oynatamayanlar utansın. Ayrıca forvet farklı santrafor farklı abi. Neyse anlaşıldı. Görüşlerimiz farklı. Aynı şeyleri tekrar yazmayacağım.

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

arkadasm sende kendne göre haklsn çnkü bende daha önce çk gol atmayan forvete forvet digil diyodum..fakat maçları daha ayrıntısıyla izledkten sora anladmki savunmayı yıpratmak arkadaslarna top indirebilmek koşup çabalamak da golün dşnda forveti forvet yapanlarmş..ama bence Galatasarayımızn gelmş geçmş en büyk forvetlernden birine şuanda Türkiye nin en kötü forveti demek çk da dogru degil..dogru çk gol atmyo ama 36 yşnda kabrgası ve ayak parmagı kırık bunlarıda göz önüne alalm..
    FİKİRLERE SAYGMZ SONSZ

geçmişteki başarılarına bişey söyleyen yok zaten.o zaman hagide oynasın.ki ben orda 10 pozisyon derken total olarak söyledim hakan şükür bu sezon kaç pozisyon yakaladı kaçı gol oldu.neyse konuyu dağıtmayalım uzatmayalım..

Leoucwhsua Misafir

ben farklı bi hakan şükür mü izliyorum anlamıyorum.artık hakanın savunulucak bi yanı yok.yaptığı tek şey saç baş yoldurmak.artık bırakmalı kendi rekoru kırıcam diye artık zarar veriyor Galatasaray'a
    Ne yazdiysan harfi harfine katiliyorum.22 yasindayim cok maca gittim cok canli seyrettim.50 tane orta gelicek hakan 2 sini aticak ondan sonra kahraman hakan.Bigun osman tamburaci yazi yazmisti orda demiski dikkat edin hakan macin ortalarinda takim yenikse penalti atmaz ama dakika 90 da ise atar niye ertesi gun herkes ondan bahseder diye.Bide psikolojisi var hanim evladinin hemen bozulur.Pres yapar ama topa ayagini sokmaz.Niye aman ayagina bisey olursa nolur.Gecmiste kac gol attyisa atti beni ilgilendirmiyor.Jardel de atiyordu ama hagi kalpten gitmek uzereydi.Ben bu saatten sonra torinolunun rekor kirmasiini falan beklyemem.Rekor kircak diye her mac iskince cekicez

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

arkadasm bu konuda görşler çok çok ayrı o yüzden bence bu konuyu bitirelim..benm söyleyecek tek şeym var bgn hakan şükürn galatasaray kadrosnda olması hem kadrodaki gençlermze hemde galatasarayımıza çk büyk bir katkıdr..futbol ve hayat felsefesi açsndan çk örnek bi oyncudr gol atmasada oynamasada o bizm kralımz ve öylede kalacak.ayrıca bu yıl sakatlık problemini yendigi içn arkasndada lincoln oynycagı içn rekoru gözü kapalı geçecektr..bu benm fkrm

Nesil
    2006
    Yer
    # 5-5

Quote Originally Posted by welet View Post
    Sonucta Gs'nin bir uefa kupası var müzesinde gelebilir.
    saviola konusunda demiyorum ama eksik bilgi vermeyelim lütfen

birde Süper Kupa var

Leoucwhsua Misafir

Eksik bolgemiz kalmadi artik bomba gibide genclerimiz var kimse gelmesede olur artik

Nesil
    2006
    Yer
    2 kıtada birden olandan;)

Quote Originally Posted by nart_susruko View Post
    saviola konusunda demiyorum ama eksik bilgi vermeyelim lütfen

birde Süper Kupa var

Ama Saviola nin bizi secmesi zor gibi gorunuyo...

Nesil
    2006
    Yer
    # 5-5

Quote Originally Posted by ForCimbom View Post
    : )

% 80 leri 90 ları geçtim millet virgülden sonrası ile yüzde veriyor niye öyle diyorsun

% 91. 3

inanmıyor musun yüzdeci gençliğe

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by ForCimbom View Post
    Eğer parayı ve farklı bir yaşam tarzını seçerse neden olmasın? Saviola uzun süredir İspanya'da..Ve Valencia bizden daha az maaş teklif etti ona..

Hem Türkiye'ye gelip farklı bir futbol kültürüyle karşılarşır hem de daha çok para alır..Bunlar cazip sebepler (:..

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

saviolanın aklı varsa bizi terch eder çnkü artk takımızm çk büyk işler başaracak..

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Arkadaslar sadece biraz bekliyelim

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

evet sadece biraz sabır

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Şu saviolada gelse Tsl de ve UEFA da kimse bizi tutamaz.Bu arada UEFA da 2. ön elemeden başlıyormuşuz. Ben 3. elemer sanıyordum

Leoucwhsua Misafir

elemlerin bir onemimi var nasilsa gecicez

bn 3. ön eleme diye biliyrum ama

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Antalya arasında

Federasyon kararını elbet bu sene açıklayacak,bu kadar takılmayın buna..!!Fenerbahçe yönetimi bi transferi aklına koyduysa yapacaktır,gerekirse bir adam gönderir..

Resmi sitesmizde Barcelona'nın sağ kanadında oynayan Ludovic Giuly'nin gündemde olduğunu okudum..Ben Giuly'nin oyununu çok beğeniyorum, Adrianodur Ronaldodur derken sağ kanadımız unutuluyor..Burda kim oynayacak söylermisiniz?Mehmet gitti,Zico tarafından beğenilmeyen Serkan da..Sağ koridoru sağlamlaştırmak gerekiyor..Forvetten bile daha çok ihtiyaç var,sağ kanada transfere..Giuly, genç yetenek Özer iyi alternatifler..Kazım sağ kanat diyorsanız, şampiyonlar liginde oynayacağımız hatırlatırım,önemli olan şu an Avrupa'da başarı..
    Herşeye sahip olmak isteyen elindekini de kaybediyor..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Yıldırım Demirören'le Kaldıgı otelde bi gorusme yapcakmıs Persembe günü galiba.Tüpçü konusursa bu transfer olur

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

size tek bir soru soruyorum:sen saviola olsan gelirmisin ben gelmem

off baydı ama siz biliyor musunuz saviola olaylarının aslını??

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Transferin son gününde mi açıklayacaklar acaba?

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

yha saviola konusnda konusacak bişey kalmadıki bekleyp görelm arkadaşlar uzatmann anlamı yok aklı varsa gelecek

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

1907haber.com Fotospor'dan bile beter güvenmeyin o siteye. Bence de sağ kanat problem. Oraya kesinlikle sağlam bir oyuncu lazım.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

abi gelirse gelir gelmezse gelmez dünyanın sonu değil ama gelirsede süper olur yenilmez armada geri döner
    I'm back...

Sheriff Misafir

Quote Originally Posted by TR.CaPTaiN View Post
    1907haber.com Fotospor'dan bile beter güvenmeyin o siteye. Bence de sağ kanat problem. Oraya kesinlikle sağlam bir oyuncu lazım.
    Bu ismin Quaresma veya Özer Hurmacı olmasını isterim..Yada onların ayarında biri..

Leoucwhsua Misafir

2-3 gun icinde hersey netlesir.Kendini dunyaya bir takimin kahramani olarak galatasarayda tanitabilir tekrar.diger takimlarda bu olmaz.

Mesaj Yetkileri