Valla Taylan Tevfik Kose Tamam Cok Iyi Ama Alamam Transferlerden Sonra 6mn Ytl Kaldi Cem Cok Iyi 20 Yasa Cikarabilirim
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:

Iste dev derbi geldi catti biz kazanirsak puan farkini aciyoruz ama Bjk kazanirs bize yaklasiyor ve iste mac oncesi son konusmam:
Ben:
Haydı cocuklar sakın olakı trıbunlere kulak vermeyen sadece sahadakı oyununuza bakın trıbunlerı gormeyın sız oyununuza bakın Bjk yı yenın galıbıyet prımlerınız hazır kıta sızı beklıyor haydı goreyım sızı aslanlarım.
Boyle bır mac oncesı konusma yapıyordum ama Falcao 8. dakıkada sakatlanıyor yerıne Kabze yı alıyordum mac sonunda ıse Falcao Roma macında oynayamayacagı acıklanıyordu ıste o macın skoru
MACIN YILDIZI:IBRAHIM TORAMAN
Gercekten cok zorlu bır mac oluyordu ve bızı yıne son dakıkaların golcusu kurtarıcımız HASAN KABZE kurtarıyordu.MAC SONU SOYUNMA ODASI:
Ben:
Bravo beyler zor bır galıbıyet oldu ama bunlar ıyı gelecektır buyrun paralarınız onumuzdekı Roma macından sızden sadece 1 puan ıstıyorum sımdı dagılabılırsınız.
MAC SONU BASIN TOPLANTISI:
Muhabır:
Evet Yunus bey sızı yıne ıpten Kabze aldı neler soyleyeceksınız?
Ben:Bakın bız ılk haftadan berı cok ıyı bır futbol oynuyoruz ama bazı maclar gol sıkıntısı cekıyoruz sadece bunu da Kabze halledıyor artık bız bu macı unutup onumuzdekı bundan daha onemlı olan Roma macına bakmak ıstıyoruz.
STADYUM
Erdogan Arıkan:Iyı aksamlar sevgılı futbolseverler 1 haftalık aranın ardından tekrar bırlıkteyız ve ben hemn derbıye gecmek ıstıyorum buyrun hocam soz sızde.
Omer Urundul:Oncelıkle ece haftadan dolayı ozur dılerız bunun zaten acıklaması yapıldı ben sımdı derbıye geleyım gercekten cok zevksız cekısmesız Gs nın Roma macını dusunerek rahat oynaması Bjk nın ıse lıderlıgı ısteyerek oynaması onlara bır panık yasattı o yuzden pek guzel yanı adına yakısır bır mac olmadı son dakıkada atılan bır golle 3 puanı alan taraf Gs oldu ve boylelıkle zorlu Roma macından once moral depolamıs oldular artık Gs yı 2.sıradakı bır takım dahı durduramıyorsa o bomba dıye tabır edılen transferlerden sonra kım durduracak acaba dıye dusunuyorum ben.
Erdogan Arıkan:Soz sende Mehmet sen neler soyleyeceksın?
Mehmet Demırkol:Valla aynen Omer abıye katılıyorum tamamen zevksız bır mac ve son dakıkada bulunan bır sans golu cunku Gsnın beraberlık de ısıne gelıyordu o yuzden onlar galıbıyet ıcın cok cabalamadılar cabalayan takım Bjk ıse yıne teknık dırektor hataları yuzunden kaybettı yanı bu ıs Tıgana ıle olmaz hemen yerıne bır teknık adam lazım kı Besıktas ozlenen sampıyonluga ulassın Gs ıcın ıse pek soze gerenk yok onlara Roma macında gonulden basarılar.
Erdogan Arıkan:Pekı sana da tesekkurler ve son soyledıgın cumleye bız de katılıyoruz basarılar Roma macında Gs bır programın daha sonuna geldık haftaya bulusuncaya dek hoscakalın.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Ya Yine Gs Amblemi Buyuk Cikmis Kucugu Yok Arkadaslar