1 ile 15 arası toplam 15 sonuç

Konu: Tanrı´ya Mektuplar

Nesil
    2006
    Yer
    -

Default Tanrı´ya Mektuplar

Avrupa ve Amerika’da 2-9 yaş çocuklara Tanrı’ya ilişkin düşüncelerini sormuşlar. Dinsel eğitimin bir parçası olarak çocuklara Tanrı’ya bir mektup yazın ve duygularınızı isteklerinizi anlatın demişler. Cevapları az çok tahmin etmişsinizdir ama biz yine de yayınlayalım.

1) Sevgili Tanrı, şu andaki eksiklerimi yazıyorum: Yeni bir bisiklet, bir kimya seti, köpek, film makinesi, beyzbol eldiveni. Hepsini gönderemezsen birazı da olur. Seni seven Eric --5 yaşında- Not: Noel Baba’nın olmadığını biliyorum.

2) Canım canım Tanrı, Astronotları öyle yukari firlatip firfir döndürmelerinden ödüm kopuyor. N’olur onların bizim evin çatısına düşmelerine izin verme. Dostun Norman --4.5 yaşında-

3) Sevgili Tanrı, Lütfen bana bir midilli gönder. Senden şimdiye kadar hiçbir şey istemedim. Bruce --4 yaşında-

4) Sevgili Tanrı, Babam çok aksi. Onu bu huyundan vazgeçirmeni istiyorum. Ama lütfen canını yakma. Sevgilerle. Martin --5 yaşında-

5) Sevgili Tanrı, Bulutlardan biri yüzünü öyle korkunç yaptı ki ödüm koptu. N’olur söyle ona bi’ daha öyle yapmasın. Ellen --3 yaşynda-

6) Tanrı’cım, Üst kattakiler durmadan bağıra çağıra kavga ediyorlar. Bence yalnızca çok iyi arkadaşların evlenmesine izin vermelisin. Nan --5 yaşında-

7) Sevgili Tanrı, Bizi hiç merak etme çünkü bizimkiler çok dindar. Teddy --9 yaşında-

8) Sevgili Tanrı, Bende senin dışında bütün liderlerin resmi var. Norman --6 yaşında-

9) Sevgili Tanrı, Kitabını okudum ve beğendim. Bütün o fikirler nereden geldi aklına? John --8 yaşında-

10) Sevgili Tanrı, Zürafaların görünümünü isteyerek mi böyle yaptın, yoksa yanlışlıkla mı oldu? Norman --4 yaşında-

11) Sevgili Tanrım, Tamam incil’de öbür yanağını çevir dedin biliyorum; ama kardeşim gözüme vurunca ne yapacağım? Sevgiler, Teresa --5 yaşında-

Daha önce verildiyse çook özür aradım ama bulamadım

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Töbe töbe töbe töbe yha çarpılcas yha Allah'ım yarabbim yha

cok komikler... saol paylasim icn

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Konuyla ilgili olduğunu düşündüğüm bir kitapta okuduğum hikayeyi yazayım.
    Fakir çocuğun birinin arkadaşlarının hepsinin bisikleti varmış,çocuğun ailesinin maddi durumu iyi olmadığı için bisiklet alamıyormuş babası çocuğuna. Birgün çocuk arkadaşlarını izlerken yanına bir yaşlı adam gelmiş ve sohbet etmeye başlamış. Adam çocuğa bu dünyada en çok ne istersin diye sormuş. Çocuk arkadaşlarımın hepsinin bisikleti var keşke benimde olsa demiş. Adam Allah'a dua et o verir sana diyerek çocuğun yanından ayrılmış. Çocukta Allah'a nasıl dua edilir galiba mektup yazarak demiş ve başlamış yazmaya '' Allah'ım paramız yok bisiklet alamıyoruz sen bana güzel bir bisiklet ver.'' demiş ve adresini de yazmış mektubuna, ardından mektubunu balona bağlayarak gökyüzüne bırakmış. Bu balon adamın birinin balkonuna takılmış,adam mektubu alarak okumuş ve duygulanmış.Adam hemen bir bisiklet alarak çocuğun evine göndermiş. Çocuk bisikleti aldığında çok sevinmiş ve Allah'ım isteğimi kabul etti demiş.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2006
    Yer
    Sivas

şu mektuplara bak hiç sana şükürler olsun yok hep istek var

Nesil
    2006
    Yer
    -

bu zaten ŞAKA yanlış anlamayın ben çok güldüm sizde gülün dedim

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by canavar20 View Post
    bu zaten ŞAKA yanlış anlamayın ben çok güldüm sizde gülün dedim

Ya gül gül de çarpılırız bi yerde

Nesil
    2006
    Yer
    -

yok benim amacım belli olduktan sonra ALLAH beni çarpmaz! sizde tabi

Nesil
    2005
    Yer
    Adana

Gerçekten çok komikler..

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Sevgili Tanrı diyo yaa çok komikler sağol..

Nesil
    2006
    Yer
    -

bişey değil arkadaşlar

omer-faruk-14 Misafir

Bunu daha önce okumuştum. Çok komikler.

Nesil
    2007
    Yer
    Yeni Açık!

Güzel paylaşım sağol

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

8) Sevgili Tanrı, Bende senin dışında bütün liderlerin resmi var. Norman --6 yaşında-
    Çok güzel söylemiş.

Nesil
    2006
    Yer
    -

Yorum İÇin sağol Cumhur

Mesaj Yetkileri