haklisin magirus kardes biraz kaba konusmalar olsu ama tam anlamiyla yansitmak istedim soyunma odasi atmosferini
Tav etti adamlar beni yaw. bin tane taktik degistirdim deplasman tablosunda birinci siradayiz evde sonuncu. enson da alti tane gol yediler. En cok sinirlendigim sey de gillingham orta sahada top ceviriken defans oyuncusu otuz metreden kendi kalesine gol atti. dalga gecer gibi sizin atcaginiz yok ben atayim bari dedi. 150 yillik klube yakisir me be. ama diego geldi artik sinirlenmek yok nottinghamin super cikisiyla geri donucem az sonra...
Luigi di biagio ile wesley svhneider de eski gunlere dondu insallah nottingham de eski gunlere donecek.
Bu arada wesley sen biliyon herhalde bu ingiltere birinci ligi de bana onliberolu 4-3-3 oynanir mi ingilterede.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Ozgur: evet omer abi tam dedigin gibi ya. Bu is artik olacak gibi... Evet abi forvetler cok iyi. benim norvecli pedersenin kayincosu varmis o onerdi morten diye bi cocuk her yerde oynuyo cocuk 5 macta 4 golu var bu ayin genc yetenegi secildi.Bunun kardesi kristoferi da lairsam seneye cok verimli olur ama pahali transfer.... Neyse abi cok uzattim saolasin yaa sen dedin bloklarin arasini kapat diye ben tirstim cok gol yiyoz diye ama artik daha cok gol atiyoz senin hakkin odenmez... Yengeyi al bi haftasonu mangal yapariz abi.. bekliyorum bak yengeye selam..
Hamza: Abi kirmizi tuborg yok miller alcaktim sen icmezsin diye almadim. Sen kimle konusuyodun.
Ozgur: Omer Urundul ya bizim arkadas bi arayip tesekkur edeyim dedim. Sen bana dolaptan rakiyi bi de beyaz peyniri getir be aslanim hadi.
Hamza: Tamam abi. Abi bu arada su thompsonu sattigin iyi oldu bak adam senin icin irckilik yapiyodu irlandalilari sevmiyodu demis.
Ozgur: Dogru sevmiyom takimimda da irlandali istemiyom. Ben norvecli seviyom. pedersen, haestad,ruud espen hepsini seviyom seneye para isticem iverseni bide pedersenin obur kayincosu kristofiri alcam.
Hamza: Abi rakiyi hazirladim ben de iki bira aldim aksam roportaja gec kalmiyalim 2 saat kaldi..
2 saat sonra..
FTV: Evet sayin seyirciler ayin menejeri siralamasinda 2. olan ozgur ozdemir konugumuz. ozgur bey takimda degisikleri sevinerek gozluyoruz bu cikis surecek mi.
Ozgur: Tabi ki surecek bu cikisin ana sebebi zaten size daha once sozunu verdigim devrim artik ingiliz futbolu nottinghami konusacak.
FTV: Bu gelisim ve devrimi biraz acarmisiniz.
Ozgur: Tabi bakin yanimda getirdigim screenshotlarda acikca goruluyor takimim artik tipik ingiliz 4-4-2 degil benim daha once cm seilerinde fm2006 da basariyi yakaladigim 3-1-3-3 taktigiyle yeni bir atak anlayisiyla bloklar arasinda...
FTV: evet evet zaten ss de de goruluyor. Bu arada takimda hala bazi sorunlar oldugu soyleniyor. Ornegin sizin de belirttiginiz daniel fox olayi baskani da rahatsiz etmis sanirim.
Ozgur: Benim icin bi sorun kalmadi gecen hafta butun etmek arasi afyon sucugunu dove dove yedirdim sikiysa yemesin artik. Ha baskan daniel i sevmiyo o ayri aralarindaki kisisel bi olay. Daniel benim takimda gormek istedigim bi oyuncu.
FTV: Bu baskanla aranizda gerilim yaratmiyo mu.
Ozgur: arkadasim medyada demec verirken acik acik yeni menejer ariyoz derken gerilim yaratmicak da simdi daniel mi yaratcak yok yok daniel benim canim cigerim bundan sonra da ben nereye daniel oraya.
FTV: Peki ozgur bey ara transfer de tam 11 oyuncuyla anlastiniz bu takim icindeki dengeleri bozmadimi.
Ozgur: Biladerim 11 adam aldik ama hepsi de karin tokluguna oynuyo para olmadigi icin 11 adam aldim . Param olsa 1 tane alirim bomba transfer yaparim. Anlamiyomusun.
FTV: Ilginc ama mantikli... Insallah bu basariniz devam eder butun nottingham arkanizda sizi daha iyi yerlerde gormek isteriz.
Ozgur: Tesekkur ederim bana guven gerisini merak etme sen..