Fenerbahçe ye hayırlı olsun Ali BilgiN Transferi...
Fenerbahçe ye hayırlı olsun Ali BilgiN Transferi...
Cisse belki isim olarak burun kıvırılabilir bir isim olabilir çoğu kişi için ama ben öyle düşünmüyorum.İsme bakmamak gerek takıma ne verecek bunu görmek gerek.Bence Beşiktaş en çok ihtiyacı olan yere iyi bir transfer yaptı.
Ali Bilgin F.Bahçe'de
Geçtiğimiz sezon Antalyaspor forması giyen Ali Bilgin resmen Fenerbahçe'de. Transfer döneminin en çok konuşulan isimlerinden olan genç oyuncu ile sarı-lacivertli takım 3 yıllık sözleşmeye imza attı. Gurbetçi oyuncunun adı geçtiğimiz günlerde Galatasaray ile de anılmıştı.
Fenerbahçe Ali Bilgin'in yanı sıra bir diğer gurbetçi oyuncu olan Ali Çamdalı'yı da renklerine bağladı.
27.06.2007
Kaynak : DHA
Ali Bilgin hayırlı olsun Fenerbahçemize İyi bir transfer yaptık Kerim Zengin'de gidip biraz daha kendini geliştirmeli bu onun için de bir fırsat.
feldkamp transferi kapattigimizi soyledi ....
Şuanlık için kapattık demiştir önümüzde ki ay yapılır transfer...
ne zaman dedi kaynak?
Yozgatlı'nın Ali Bilgin'den eksiği ne?
Ha, anladım şimdi... Fener'e gol atmıştı Ali Bilgin...
Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi
Felkamp Öyle dedigine bakmayın siz forvet falan kesin gelecek
Sergen in bizde cikis yapacagini sanmiyorum, o sadece BJK de cikis yakalayabilir (taraftar destegi ile ).
Kerim kiralık verilebilir ama Olcan'ın artık şans bulması lazım. Gençlerimize özellikle Olcan gibi gençlerimize önem vermeliyiz ve onlara güvenmeliyiz.
Fenerbahçe Cumhuriyeti
Kuşandık SARI-LACİYİ | Saracoğlu yokuşlarında | Siyah çoraplılardan doğan bu sevda | Büyüyor omuzlarımızda
Destanlar yazar tarihinde | Yarattığın değerlerinle | Onurumuzsun sen bizim KANARYA | 25 milyon Taraftarın omuz omuza
Zaptettiğimiz stadlara | Adını kazıyacağız | FENERBAHÇE söyleyecek son sözü | Haklıyız Kazanacağız
Efsane 100 yaşında | Taraftarıyla şanıyla | Dünya döndükçe sürecek, kalpleri hep titretecek, dillerden hiç düşmeyecek | FE-NER-BAH-ÇE
Bir gün girsek biz mezara | Gözümüz kalmaz arkada | Evladıma miras bu sevda
İHA'nın haberine göre Ahmet Akcan söyle konusmuş :
"Song ve Carrusca'nın izinli olduğunu hatırlatan Akcan, Volkan Yaman'ın ise transferinin tam olarak gerçekleşmesi halinde takıma katılacağını ifade etti."
Bir türlü resmi sitede açıklamadılar, acaba bir terslik mi var ?
Ümit gitti, yerine Carlos geldi. Yozgatlı'yı zaten pek kullanmıyordu, bu sene oynatabileceği Ali Bilgin geldi. Tuncay'ın yeri doldurulamaz onu biliyoruz. Rüştü için Recep var, olmadı 1 Türk kaleci alınabilir. Ali Çamdalı transferi gerçekleşti yazıyor.
Yeri doldu derken, Fenerbahçe'nin kadro derinliği azaldı yorumları vardı. Ama bugün yapıldığı söylenen 2 transferle ve daha yapılması planlanan transferlerle aynı derinlik tekrar sağlanabilir. O manada söyledim. Daha dolduruldu demedim, birkaç oyuncu daha alındığında doldurulmuş olur. Yoksa Fenerbahçe Rüştü, Yozgatlı ve Serkan'ı bırakmazdı...
Yozgatlı zaten oynamıyordu. Oynadığında da ben beğenmiyordum. 2-3 senedir, yorumlarımda beğenmediğimi yazdığımı görebilirsin.
Kullanılmayan veya kullanıldığında verimli olmayan Yozgatlı yerine, yeni transfer Ali Bilgin'i tercih ederim...
"YÜCE ATATÜRK"
Bence ali bilgin de en az mehmet kadar iyi oynar ama fenerin asil sorunu forvet kezmanin yanina iyi bir pivot forvat lazim. FM deki iversen gibi
Fazıl ÜNVERDİ demiş ki ;
Sadece şunu biliyorum. Alacağımız oyuncunun bir yıl daha mukavelesi varmış... Başka hiçbir bilgim yok beyler.
Fazil abide Forvete kimin gelecegini bilmiyor sadece 1 yıllık kontratı oldugunu biliyor
Vallahi Fazıl abi falan inanmıyorum.neler demişti önceden.fransadan geliyordu gökhan ünal geliyordu...
Serkancığım Fener sola önemli iki adam aldı, en önemli adamını kaybetti, takımın dinamosu Tuncay gitti. Şimdi koşmayan Alex'i kaptan yapacaklar, yapsınlar bakalım. Sağ bel ve sağ kanat adamlarını yolladılar. Sağ bekte kim var şimdi? Önder... Stoperden bozma, ve tek o var işin kötüsü. Ümit gitmeseydi sağ bekte de oynardı. Zaten geçen sene orta sahanın ortasında oynamak isteyen Appiah'ı sağa çekerek hem onun huzurunu kaçırmışsın, hem de bas bas bağırmışsın, benim sağ kanadım yok, o yüzden Appiah'ı buraya koyuyorum diye. Şimdi de gelmişsin geçen sene Antalya'nın sol kanadında görev almış Ali Bilgin'i almışsın. Eğer Ali Bilgin sağ kanat transferi ise o adam o pozisyona alışana kadar Fener yine bekleyecek. Bek'e kimi alacaksın, kontenjan? Colin Kazın demeyin, yoksa Fener hakkaten bir zamanlar Nobre'nin sağ kanatta oynarken yaşadığı rezaleti yaşar. Harbiden yok bu takımın sağ kanadı yahu, cidden yok...
Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi
Görürüz bakalım abi,bu teknik kadro ve futbolcular en geç ilk devre sonunda Şampiyonluk yarışından kopmazsa(liderlik değil-liderin5-6 puan arkasında olsun razıyım) bende herkesden özür dilerim.Cisse iyi oynadıkça gözümüze post sokacak olanlar umarım bu yazdıklarını ve benim yazdıklarımı unutmaz çünkü zamanı gelince bende bunları gündeme getirmeyi bilirim.
Umarım ben yanılırım,parçalar oturur,Beşiktaş şampiyon olur,Şampiyonlar Liginde 2. tura falan çıkar'!
Ayrıca bu senenin Avrupa Kupalarında önemi büyük.Mircea Lucescu ile UEFA'da topladığımız puanlar bu sene geçerliliğini yitiriyor,eğer iyi bir başarı sağlayamazsak(UEFA'da çeyrek final yada Şampiyonlar Liginde 2. tur gibi)büyük ihtimalle gelecek sezonlarda seribaşı olamayız ve daha zorlu rakiplerle eşleşiriz bu da takımın Avrupa'da başarılı olmasını engeller...
İlhancım canım benim şaşırma sabrımı taşırmaAli Bilgin geçen sene Antalyada hep sağ kanatta oynadı yahu ne zaman sol da oynadı adam topu bile sağ ayığıyla taşıyor tam bir sağ kanat oyuncusu yanlışın var yani o konuda.
Önder konusunda ise sonuna kadar haklısın bencede mutlaka sağ bek alınmalı analdığım akdarıyla yabancı sayısına göre sağ bek içinde bir yabancı oyuncu düşünülüyor yani önümüzdeki hafta bu konuda gelişmeler olucak gibi gözüküyor.
Kuşandık SARI-LACİYİ | Saracoğlu yokuşlarında | Siyah çoraplılardan doğan bu sevda | Büyüyor omuzlarımızda
Destanlar yazar tarihinde | Yarattığın değerlerinle | Onurumuzsun sen bizim KANARYA | 25 milyon Taraftarın omuz omuza
Zaptettiğimiz stadlara | Adını kazıyacağız | FENERBAHÇE söyleyecek son sözü | Haklıyız Kazanacağız
Efsane 100 yaşında | Taraftarıyla şanıyla | Dünya döndükçe sürecek, kalpleri hep titretecek, dillerden hiç düşmeyecek | FE-NER-BAH-ÇE
Bir gün girsek biz mezara | Gözümüz kalmaz arkada | Evladıma miras bu sevda
Ali Bilgin sol kanat oynadı geçen sene ancak maç içinde kanat değiştiriyordu esas mevkisi sağ kanat Fm'de aldığım bir oyuncuydu eskiden orda mevkisi ne tam olarak hatırlayamadım.Antalyaspo'un büyük takımlara karşı oynadığı maçlarda izlediğime göre ilk yarı bir kanatta ikinci yarı diğer kanatta görev alıyordu.Yeni Tuncay olabilir onun Tuncay gibi ciğer yok Ali'de çok koşan bir oyuncu
Ali Bilgin fena transfer olmadı...Ayrıca yabancı sınırına göre Carew'de alınacak zaten o zaman daha iyi bir takım olacağız...Gol yollarındaki problemde çözüşlürse herşey daha iyiye gidecektir...
Alİ Bİlgİn İyİ Transfer Yabanci Transferİ İse Cuma GÜnÜ NetleŞebİlİr ÇÜnkÜ Yarin Tff Toplantisi Var Yabanci Sinrlamsiyla İlgİlİ Olumlu Bİr Karar Çikarsa Yabanci Forvat Her An Gelebİlİr
Arkadaslar evet besiktaslı degilim ama Ülkemiz için besıktasın daha iyi transferler yapması lazım zaten sampiyonlar liginde suan bir türk takımının grubtan cıkması baya zor en azından uefa türk takımları icin cok iyi olur
Besiktas ligde bu sene geride kalabilir Rakipleri iyi oyuncular aldı Bence Bir kac oyuncu daha alması lazım besıktas öellikle savunmya önem vermesi lazım
İlhancığım, Appiah'tan daha iyi sağ kanat olur Ali Bilgin. Appiah da ortaya geçer. Alex'in kaptanlık konusuna girmeyelim, adam Brezilya Milli Takımında kaptanlık yaptı bir zamanlar.
Ben yeri doldurmak lafını geçen sezonun kadrosuna göre dedim. Tuncay'ın yerinin çok zor doldurulabileceğini biliyorum. Ümit gitmek istedi ve onun yerine Vederson ve Carlos geldi. Diğer 3 oyuncu, Rüştü, Yozgatlı ve Serkan'ı Fenerbahçe isteseydi hiç birini bırakmazdı. Onların yerlerini doldurabilecek oyuncularla ilgileniyorlar ki bu 3 oyuncuyu da kolayca bıraktılar.
Tekrar söylüyorum Yozgatlı'nın oyununu beğenmiyordum, Ali Bilgin daha iyi olacaktır. Serkan'ın sağ bekte nasıl oynadığını biliyoruz. İyi niyetli, çabalıyor ama yetersiz. Geçen sezon Önder oynadı, bu sezon da o oynayacaktır. Ama bir sağ bek alınmalı tabi ki de. Ve bence alınacaktır da. 3-4 gün içersinde herşey netleşir. Ve sözleşmesi yenilenmeyen oyuncuların yeri doldurulur...
"YÜCE ATATÜRK"
Bilgin asıl olarak bir sol kanat oyuncusu. Fakat sağ kanatta da oynayabiliyor. Ancak solda daha verimli. Topu ssğ sysğı ilr taşıması sol kanatta oynamasını engellemez ki. Bkz: Tuncay, Ronaldinho...
Tarıkcığım ben Avrupa'daki en önemli temsilcimiz Fenerbahçe'nn iyiliği için konuşuyorum, sabrın taşmasın
Büyük ihtimalle Carlos-Wederson, bek-kanat ikilisi olarak sol tarafı alacaklar. Sağ tarafa da iki transfer yapmalı Fenerbahçe...