Bu sene Fransız takılacağız herhalde.
Bu sene Fransız takılacağız herhalde.
So what?
Saike
İsme bakarak yorum yapılmaz, maçlar başlasın ak mı kara mı belli olur.. Hayırlı olsun Beşiktaşa, umarım faydalı olur...
Türkiye'de Futbol Federasyonu'nun yabancı oyuncu sınırlaması ile ilgili karar büyük tartışma konusu olurken, aynı sorun dünya futbolunun da gündemine damgasını vurdu..
FIFA İcra Kurulu'nun yaptığı toplantı sonrasında yaklaşık 207 üyenin de desteği ile açıkladığı ve sahaya çıkan takımlarda 6 yerli 5 yabancı oyuncu bulunması sınırını getiren düzenlemeye Avrupa Birliği'nden sürpriz bir veto geldi..
Birliğin dönem başkanı Barosso, AB'ye üye ülkelerin vatandaşlarının birlik içindeki ülkelerde serbest dolaşım hakları olduğuna dikkat çekerek, yapılmaya çalışılan bu düzenlemeye karşı olduğunu belirtti..
Platini ve Blatter ile görüşen Barosso'nun konu hakkındaki görüşlerini açıkladığı ve futbolun iki patronunu bilgilendirdiği öğrenilirken, FIFA'nın kararında diretmesi ve bu kararı uygulamaya koymasının ardından futbolun yeniden mahkemelere düşme riski ortaya çıktı..
FIFA'nın alacağı kararı emsal olarak ele alıp, düzenleme yapmayı planlayan Futbol Federasyonu'nun da 6+5 planı bu gelişmelerin ardından şimdilik askıya alınmış gibi gözüküyor..
Arkadaslar aldıgım bilgilere göre Cisse tam bir savascıymıs iyi adammıs bunları duydum biraz olsun rahatladım bizim Yıldıza falan ihtiyacımız yok yeteri kadar yıldızımız var fazla yıldız takımı bozar.Bende kötü düşünuyordum ama arastırdım biraz olsun rahatladım.
Cisse Vieira tipi bir oyuncu.. Defansif ortasaha fakat ofansif olarakta fena sayilmaz.
zaten bütün sezon boyunca 4 yabanci ile oynadik (Edu,Lugano,Alex,Kezman) 6+5 olsa ne yazar..
Ali Bilgin Fenerbahçe'de
Fenerbahçe bir süredir transfer etmek için uğraştığı Antalyasporlu Ali Bilgin'i renklerine bağladı. Genç futbolcu sarı-lacivertli takımla fax yoluyla 3 yıllık sözleşme imzaladı.
Fenerbahçe, Ali Bilgin transferinde mutlu sona ulaştı. Geçtiğimiz sezon Antalyaspor formasıyla başarılı bir performans ortaya koyan Ali Bilgin, sarı-lacivertli kulüple 3 yıllığına anlaştı.
Şu anda Almanya'da bulunan genç futbolcu, Fenerbahçe ile fax yoluyla sözleşme imzaladı. Ali Bilgin'in Cuma günü basın önünde imza atması bekleniyor.
Öte yandan Fenerbahçe'nin Ali Bilgin'e karşılık Antalyaspor'a 500 bin dolar ödeyeceği ve kiralık olarak 1 futbolcu vereceği öğrenildi. Kırmızı-beyazlı kulübe kiralık verilecek oyuncu, teknik direktör Zico tarafından belirlenecek.
PEKER: HEM ALİ BİLGİN HEM ANTALYASPOR KAZANDI
Antalyaspor Başkanı Sedat Peker de transferi doğrulayarak, Fenerbahçe Başkan Vekili Nihat Özdemir'in kendisini aradığını ve yapılan görüşmenin ardından Ali Bilgin'in transferi konusunda anlaştıklarını belirterek, ''Ali Bilgin'i Fenerbahçe'ye verdik. Hayırlı olsun'' dedi.
Peker, ''Ali Bilgin, Antalyaspor'a az bir para karşılığında geldi. Bir yılda hem kendi, hem de kulüp kazandı. Fenerbahçe, Ali Bilgin'e karşılık iki futbolcuyu kiralık, artı para verdi'' diye konuştu.
NTVSpor
Ben Ulusoy'un ligler bittikten sonra yabancı sınırını 4'e falan indirmesini bekliyordum R.Carlos'ta gelmezdi tam süper olurdu.
Evet degistircem sagol hatırlattıgın için bu sene biraz tecrubeli oyuncular aldık faydalı olacaktır.
Aslında ortada bir mantık hatasıda var.Düşüncene bir transfer için mesela 5 kişiden oluşan bir transfer komitesi kurdun ve transfer çalışmalarının gizlilik içinde devam etmesini istiyorsun.
Sonra Fazıl Abi arıyor transfer komitesinden birilerini "Ya abi bu bu isimler geçiyor doğru mu diye.".Ben açıkçası komiteden biri olsam hayatta evet doğru olacak demem.Çünkü söylediğim gibi bu adam direk forumlara yazacak "Galatasaray bu futbolcu ile ilgileniyor".Bizim medya hemen yazacak.
Transfer belli bir noktaya varınca söylenebilir.Evet futbolcu ile anlaştık kulübü ile anlaşmaya çalışıyoruz diye.Zaten Fazıl Abi ne diyor "Lincoln ile anlaştık,kulübü ile anlaşmaya çalışıyoruz".E zaten bunu herkes diyordu
Adnan Sezgin daha dün dedi "Transfer çalışmalarımızın medyada çıkmaması iyi olur.Medyamız yazdıkça fiyat yükseltiyorlar " diye
Madem Fazıl Abi bu kadar güçlü istihbaratları var neden bir Bouzid transferi hakkında beyler böyle bir adam var alacağız diye bir haber vermedi.Madem o kadar sağlam kaynakların var.Bunu da bilirsin.
forvete yildiz lazim aslinda keske alsak bi tane soyle super arjantinli falan...
Ali Bilgin hayırlı olsun iyi adam.
Cisse transferiyle ilgili yorumumu yaptım, bir daha yorum yapmayacağım, beni ilgilendiren kısım Serdar ile ilgili olan kısım.
Geçen sene sağ bek bolluğu mu yaşandı? Yanlışın var burada, zira geçen sene sağ bekte Mustafa Doğan, İ.Toraman gibi stoperden bozma oyuncular oynadı, yani sağ bek bolluğu olsa bunlar oynamazdı. Tandoğan gibi sağ bek olan bir oyuncu bile yedek kaldığına göre, ve senin dediğine göre de naturel sağ bek olan Serdar da ön liberoda oynadığına göre, sağ beklerin çok kaliteli olması gerekir, öyle değil mi? Ama bakıyoruz sağ beklere, ikisi de stoperden bozma, berbat sağ bekler, yani orta açamazlar, çalım atamazlar, oyun kuramazlar. O yüzden bu söylediğine kesinlikle katılmıyorum.
Serdar'ın sağ bekte başarılı olması sözkonusu dahi olamaz, zira oranın adamı değil. Tigana onu hazırlık maçlarında sağ bekte denedi ama verim alamadı, öyle dikkat çekici bir şey de yapamadı zaten o mevkiide, ve bu yüzden onu ön liberoda denedi, nitekim orada da başarılı oldu, milli takıma kadar da yükseldi. Bence onun mevkii kesinlikle ön liberodur ve orada uzun yıllar oynar, başarılı olur, milli takımın da vazgeçilmezi olur. Kesinlikle sağ bek olamaz, sebeblerini daha önce açıklamıştım, tekrar açıklayayım.
Serdar Bursaspor'da sağ bekti ama o da yanlış bir seçimdi, yani antrenör hatasıydı. Lig A'da sağ bek oynamak başka, SüperLig'de, hele ki Şampiyonlar Ligi'nde sağ bek oynamak bambaşkadır. Avrupa maçlarında delik deşik ederler sağ tarafı, orayı koridor gibi kullanırlar. Çünkü Serdar bu mevkiiyi kaldıracak oyuncu değil. 1 sene hiç sağ bek oynamadı, tekrar oraya adaptasyonu çok zaman alır, onun için en ideal mevkii ön liberodur.
Dünya üzerinde Serdar kadar topu oyuna yavaş sokan, çalım atamayan bir sağ bek de yok zaten. Onun için en ideal mevkii dediğim gibi ön libero, orada top kapar, orta sahanın göbeğinde savaşır, mücadele eder. Asla sağdan topu alıp 2-3 adam geçemez, isabetli orta açıp da asist yapamaz, geriye sprint yapamaz.
Sağ bekte Serdar'ı oynatmak felaket olur, bunu Tigana da görmüştü geçen sene hazırlık maçlarında ve bu yüzden de sağ bek sıkıntısı yaşamasına rağmen, elinde bir tane adamakıllı sağ bek olmamasına rağmen, sizin dediğin naturel sağ bek Serdar'ı burada oynatmayıp ön liberoya adapte etmişti. Tigana da salak değil yani
Ne Toraman'dan, ne Ali Güneş'ten, ne de Serdar'dan sağ bek olur, Avrupa'da Beşiktaş'ın sağ kanadı bunlara kaldıysa işi gerçekten zor.
adrianonun fenere gelmesi saviolanın galatasaraya gelmesi imkansızlığının 2 katı
Ali Bilgin transferi hayırlı olsun, gerçekten iyi bir transfer oldu, artık sağ kanat ona emanet.
Eğer bir pivot santrafor alınması halinde, ne yazık ki Appiah veya Alex'ten birinin feda edilmesi gerekecek. Bu isim de Alex olmalı diye düşünüyorum, 4-4-2 sistemine uymayan biri sonuçta.
Önder Belçika'da, Standard Liege'de sağ bek oynuyordu, geldiğinde de sağ bek olarak alındı zaten, Servet-Luciano ikilisi düşünülüyordu stoperde, sonra Servet felaket gibi oynayınca Önder'e stopere çekildi Daum tarafından. Önder iyi bir sağ bek, bunu da geçen sene gördük, Serkan oynuyordu sene başında sağda, sonra o inanılmaz hatalar yapınca, Önder mecburiyetten sağ bek oynadı ve başarılı da oldu.
Fazıl denen şahsiyetin FotoMaç'tan farkı yok. Ronaldo için de "%90 FB ile anlaştı, teminat mektubu yollanmış" demişti, sonra da Adriano dedi, sallayıp duruyor.
Ali Tandogan sag back'te iyi işler yapar.
%90 da değil %95 demişti
Fazlı Ünverdi
Yalnız beyler. Çok sağlam bir duyum daha aldım. Gerçi bugün medyada yer aldı... Geç saatlerde aldığım bir telefon sonrası Ronaldo'nun Fenerbahçe'ye gelme ihtimalinin neredeyse yüzde 95'lerde olduğu. Araya inanılmaz sponsorları sokmuşlar. Önümüzdeki hafta içinde açıklayacaklarmış... Ne diyorsunuz Ronaldo için?
Cangele çok iyi transfer gerçekten kayseri gücüne güç kattı
Ali Bilgin transferini iyi kapadık ... camiamıza hayırlı olsun
bence serdar biraz ustunde durulsa sag back te de is yapar potansiyel var... potansieylden kastim buraktaki cikmasi beklenen potansiyel gibi deil...
zico alexi kesmes apiyide... bilgini hermac oynicani da sanmiorum zaten...awrupa maclarinda alexsiz oynasak daha ii olur ama iste zico,,,,
Eski fotomaç yazarı zaten..
Yalnız şöylede birşey var, Adriano dışında ne dediyse çıktı.. Saviola değil demişti mesela.. Raşit Altun ve Kadir Çetinçalıdan bilgi alıyor sanıyorum..
Volkan, Antalyaspor ile sözleşmesini karşılıklı feshetti...
Galatasaray'a transfer olan Volkan Yaman, noter huzurunda sözleşmesini Antalyaspor ile karşılıklı feshetti.
Antalyaspor Kulübü'ne gelen ve Antalyaspor ile ilişkisini kesen sözleşmeye noter huzurunda Antalyaspor Başkanı Sedat Peker, mali asbaşkan Abdurrahman Yılmaz ile birlikte imza atan Volkan Yaman, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Galatasaray gibi büyük bir camiaya transfer olduğu için mutlu olduğunu söyledi. Galatasaray'da başarılı olacağına inandığını belirten Yaman, ''Galatasaray'daki rekabet beni korkutmuyor. Formayı alacağıma inanıyorum'' dedi.
Antalyaspor Başkanı Sedat Peker de, Volkan'ın Antalyaspor'da başarılı olduğunu ifade ederek, ''Volkan, aynı başarıyı Galatasaray'da da gösterecektir. Volkan Yaman, Galatasaray'da gözde ve Avrupa takımlarının da istediği futbolcu olur. Ona yeni takımında başarılar diliyorum'' diye konuştu.
İmzalardan sonra Antalyaspor Başkanı Sedat Peker ve Abdurrahman Yılmaz ile vedalaşan Volkan Yaman, bu akşam İstanbul'a gideceğini, yarın Galatasaray ile sözleşme imzalayacağını, Antalya'ya tekrar gelerek, vedalaşacağını söyledi.
I'm back...
Arkadaşlar Volkan yaman Galatasaray'a bedavaya geliyor !!!!!!!işte haber:
Volkan, Antalyaspor ile sözleşmesini karşılıklı feshetti...
Galatasaray'a transfer olan Volkan Yaman, noter huzurunda sözleşmesini Antalyaspor ile karşılıklı feshetti.
Antalyaspor Kulübü'ne gelen ve Antalyaspor ile ilişkisini kesen sözleşmeye noter huzurunda Antalyaspor Başkanı Sedat Peker, mali asbaşkan Abdurrahman Yılmaz ile birlikte imza atan Volkan Yaman, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Galatasaray gibi büyük bir camiaya transfer olduğu için mutlu olduğunu söyledi. Galatasaray'da başarılı olacağına inandığını belirten Yaman, ''Galatasaray'daki rekabet beni korkutmuyor. Formayı alacağıma inanıyorum'' dedi.
Antalyaspor Başkanı Sedat Peker de, Volkan'ın Antalyaspor'da başarılı olduğunu ifade ederek, ''Volkan, aynı başarıyı Galatasaray'da da gösterecektir. Volkan Yaman, Galatasaray'da gözde ve Avrupa takımlarının da istediği futbolcu olur. Ona yeni takımında başarılar diliyorum'' diye konuştu.
İmzalardan sonra Antalyaspor Başkanı Sedat Peker ve Abdurrahman Yılmaz ile vedalaşan Volkan Yaman, bu akşam İstanbul'a gideceğini, yarın Galatasaray ile sözleşme imzalayacağını, Antalya'ya tekrar gelerek, vedalaşacağını söyledi.
I'm back...
Appiah da giderse takımda savaşçı kimse kalmayacak.Tuncay'ın ardından bir hırslı oyuncumuzu daha kaybedersek BÜYÜK yara alırız
Back ler hızlı olmalıdır.Serdar hızlı bi adam degil daha cok savascı top kapma özelligi iyi olan oyuncu.