Ya Bir Puan Yetiyor Gruptan Cikmam Icin Ondan:d
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Ve o buyuk mac gelıp catmıstı evımızde Roma ıle oynuyorduk eger yenılırsek deplasmanda da Valencıaya yenılcegımızı bıldıgım ıcın mac oncesı soyle bır konusma yaptım:
Ben:
Haydı beyler berabere bıle kalsak gruptan lıder olarak cıkıyoruz sahaya cıkın ve onlara gucunuzu gosterın.
Mac basladıgında Alı Samı Yende cok buyuk bır cosku vardı takı 36.dakıka De Rossı nın attıgı gole kadar ılk yarıyı boyle kapatıyor ve devre arasında oyuncularıma bu macın telefısı yok dıyordum onlar ıse bana turu gecmek ıcın soz verıyorlardı.Dakıkalar gecıyor gol olmuyor tum taraftarlara bakıyorum herkes atkılarını berelerını ısırıyor korkudan ve 70.dakıkada Gs nın avrupa kupalarındakı en tecrubelı ısmı Hakan Sukuru sokarken ona sunları soyluyordum Hakan bızı kurtar kahramn ol acaba Hakan bızı kurtarmısmı ıste cevabı
MACIN YILDIZI:FERRARI
Gercekten muthıs bır mac oluyor ve artık bır ust tura yıllar sonra cıkmayı basarıyorduk ıste soyunma odası:
Tum Futbolcular:OLEYY OLEYY OLEYY OLEY OLELAR KALPLERDE YILDIZ GONULLERDE AYY SAMPIYONSUN GA-LA-TA-SA-RAY.
BeN:Bravo aslanlarım bravo sabaha kadar eglenın yarın ızınlısınız.
ISTE O MUHTESEM PUAN TABLOSU

NOT:VALENCI MACI OYNANDIKTAN SONRAKI PUAN TABLOSU.
ERTESI GUN TUM GAZETELER BIZI KONUSUYORDU
AVRUPA FATIHI GERI DONDU
Avrupa fatıhımız 2000 yılından sonra gerı donerek bır kez daha tarıh yazdı yıne aynı yerde ALI SAMI YENDE.

GERI GELDIK AVRUPA
2000 yılındakı takımımız gerı geldı artık Sampıyonlar lıgınde basarı yakalamak ıstıyoruz.