Quote Originally Posted by dinaMYt View Post
bi kariyerine bakıyorum bi yapılan yorumlara bakıyorum sanırım başka oyunculardan bahsediyoruz.

bide farkettiğim kadarıyla bazı edep bilmez kimseler karşıt yorum yapılmasına bile dayanamıyor,saygı duyup, karşı fikrini söylemesi gerekirken kendisinin karşısındaki tarafı karalamaya çalışıyor.önce konuşma adabını öğrenin arkasından bana ilhanın iyi bir futbolcu oldğna dair argümanlarınızı ortaya koyun bakalım ikna edebilecekmisiniz?

ilhanı bu kadar övülme sebebi kanımca sadece senegal maçında attığı altın goldür.tüm kariyerinde tek elde ettiği bireysel başarı da arifle birlikte paylaştığı gol krallığı.ne yazıkki onu da sadece bir sezon gerçekleştirebildi ve bir daha bu performansının yanına bile yaklaşamadı.tek sezonluk futbolcunun da kimse bana beşiktaşın sembolü olduğuna ikna edemez!he tabi beşiktaşlıların kriterleri dünya geneline göre farklıdır onu unuttum bak.
İlhan senin için bir şey ifade etmeyebilir.Fakat benim çok sevdiğim bir futbolcu.Galatasaraylı olmama rağmen Beşiktaş maçlarını beklerdim sırf İlhan'ı seyredebilmek için.

Sadece ben değilim tabii.Etrafımda bir sürü kişi vardı.Beşiktaş'lı olmamasına rağmen sırf İlhan'ı seyretmek için Beşiktaş maçını seyreden.İlhan'ı seyretmek bir zevkti.anladığım kadarı ile sen o zevki tadamamışsın

Kariyerinde 1 Türkcell Süper Lig Şampiyonluğu,Milli Takım'da 3.lük yaşama,Gol Krallığı var.

Senin başarılı adam kriterin ne.Her sene gol kralı olacak Dünyayı inletecek birimi oluyor.Eğer öyle ise bunun dünyada tek örneği var zaten.O da Henry.

Zaten herkeste der bunu İlhan geç doğdu erken sondu.Geçirdiği sakatlıklar onun büyük bir yıldız olmasını engelledi.