hala "sana düşmez" diyor bazıları.bana neyin düşeceğine karar vermeleri yerine ilhanın neden beşiktaşın sembolü olduğunu açıklasa daha mutlu olurdum nese..

başarı kriterlerime gelince oyuncunun henry gibi olmasına gerek yok.zaten bir futbolcu ortalama olarak en fazla 5 sezon zirvede futbol oynuyor.benim kastım bu 5 senede azami performans sergilemesine bağlı.peki ilhan kaç sezon üst düzey bir oyun oynadı?evet ilhan gerçekten kumaşı olan bir oyuncuydu ama asla istikrar yakalayıp beşiktaşın sembolü olacak kapasiteye ulaşamadı.

kendine bakmadı sakatlandı sakatlandıktan sonra gitti barlarda koltuk değnekleriyle eğlenmeye.sonra haliyle yine sakatlandı ve dönüşü olmadı bir daha da.eğer beşiktaş gibi bir kulubün sembolü olmasından bahsediyorsak bir oyuncunu bu kadar kolay olmamalı bu.

sadece ama sadece 1 sezon oynadı ilhan ve şimdi jubile yapılmaması ayıp karşılanıyor.bu ülkeye hiç görmediği kadar başarı gösteren futbolcuların bir tanesine bile yapılmadı jubile nerde kaldı ilhana jubile.

başarıya örnek istiyorsanız beşiktaştan verelim örneğide. bakın bir şifo mehmetin kariyerine mesela.kaç sezon oynamış nasıl oynamış.rızanın kariyerine bakın mesela.

ilhana bakıyorum istikrar yok sürekli sakatlanmış oynayabildiği en büyük lig türkiyeden sonra japonya olmuş.orda da tutunamamış çünkü yine sakatlanmış.sonra?sonrası yok orda kariyer bitmiş zaten.

beşiktaşa gelmeden önce samsunda performansını ben de beğeniyordum hatta galatasaray sezon ortası geleceği söylendiğinde çok ta sevinmiştim ve hatta ertesi sezon beşiktaşa gidip golleri de sıralayınca içim içimi yemişti ama gel gelelim şimdi başarılı idol bir futbolcu tanımı yapın dendiğinde ilhan buna uymuyor işte çünkü o içim içimi yiyen sezondan sonra bir daha hiç bir zaman ilhanı izleyemedik bile.

sonuç olarak bir oyuncunun başarılı olduğuna tek sezonda elde ettiği gol krallığı ve dünya kupasında attığı 3-4 golle karar veriyorsak bence sorun beşiktaş taraftarının kalite anlayışının farklılığndandır.

ahaa bu da kariyeri http://tr.wikipedia.org/wiki/İlhan_Mansız
belki bi fikir verir