Sayfa 219 / 439 İlkİlk ... 119169209217218219220221229269319 ... SonSon
6,541 ile 6,570 arası toplam 13150 sonuç

Konu: Transfer Haberi Çöplüğü

Nesil
    2006
    Yer
    Izmir

Bizim her futbolcuya yaptığımıuz şeydir bu.Alex koşsa deriz.Servet hızlı olsa deriz.Ümit Özat orta açabilse deriz.Bilmem şu biraz daha kafa toplarına haki olsa deriz de deriz.

Zaten bu dediklerimiz o futbolcularda mevcut olsa biz o futbolcuları anca sonbaharlarında Türkiye Liglerinde görürüz

Sheriff Misafir

Quote Originally Posted by blackeagle3992 View Post
    Bence de Lincoln daha iyi futbolcudur bu sene yine Alex daha iyi istatistik yapar gol ve asist alanında ama bu bence onun Lincolnden daha iyi olduğu anlamına gelmez
    Peki Alex'in ne yapması gerekiyor..? Mucizeler ilahi güçler filnmı göstermeli?

Riquelme'nin kalitesinden kaynaklanmıyor, Alex'ten tek fazlası sert şut atabilmesi.. Peşinde takımların koşması.. Bonservis bedelinin az olmasından ve gözde bir ülkede oynuyor olmasından kaynaklanıyor.. Alex o takımda olsa oda çok takım koştururdu peşinden..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by blackeagle3992 View Post
    Bence de Lincoln daha iyi futbolcudur bu sene yine Alex daha iyi istatistik yapar gol ve asist alanında ama bu bence onun Lincolnden daha iyi olduğu anlamına gelmez
    Daha fazla gol ve asist yaptığında deilde ne yaptığında linloln den büyük olcak..

Adam daha ne yapsın ağızıyla kuş mu tutsun

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Antalya arasında

Alexmi daha iyidir Lincoln mü tartışmasını sonlandırırmısınız..Zaten bu zamana kadar çok tartıştınız,ligin başlamasını bekleyin..Lütfen konuyu saptırmayarak yorumlarınıza devam edin ve aşırı fanatizmden kaçının..
    Herşeye sahip olmak isteyen elindekini de kaybediyor..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

İyi yapıyolar .

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

bencede artk tartsmayı bırakalm alexin oyun stili ayrı lincolnünki ayrı biri daha mücadeleci daha az gol atyo..digeri daha forvete yakn daha iyi istatistkler yakalyo..ikiside kaliteli oyuncular..ceza almadan bu konu kapansn bence

Nesil
    2006
    Yer

Galatasaray'ın gündemindeki son isimler kimler? Benim bildiğim yerli transferi bitirmişlerdi,ibre yabancı bir forvete döndü..Belki onu bile yapmazlar,sarıkırmızılı ekip bugün top başı yaptı ve transferin (yapılırsa) takıma alışması için biran önce gerçekleştirilmesi gerekiyor..

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Beyler işi fb Beşiktaş muhabbetine döndürmeyin.

Nesil
    2006
    Yer
    Izmir

Nilmar,Baiano,Saviola birde Rommedahl(Rommedahl gereksiz transfer olur.Sağ tarafta o kadar adam varken)

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

lima,saviola yada nilmar diyolar bide rommedahl ihtimalide varmş ama transfer yapmasada kadro çok saglam oldu

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Hedef savunma

Fransa'nın Paris Saint Germain takımında forma giyen Edouard Cisse'nin Beşiktaş'a transfer edilmesini sağlayan yöneticilerden Celalettin Kolot ve Mario Berk, bugün İstanbul'a döndü.

Atatürk Havalimanı'nda basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Celalettin Kolot, Cisse'yi renklerine katarak, iyi bir transfer yaptıklarını belirtti.

Bu transferle verdikleri sözü tuttuklarını da vurgulayan Kolot, "Bir tane defansa futbolcu almayı düşünüyoruz. Navarro'dan haber bekliyoruz, ümidi kesmiş değiliz. Diğer isimler de var, ama şu anda isimlerini açıklayamayacağım. Yerli transferimiz yok, yabancı bir oyuncu daha alacağız" dedi.

Celalettin Kolot, Makalele'nin İstanbul'a gelmesiyle ilgili olarak, "Makalele'ye çok ciddi bir şekilde teklifimizi yaptık. 15 gün evvel ilişkimizi kestik. Şu an bizimle alakası yok" ifadelerini kullandı.

Nokta transferler yaptıklarını da belirten siyah beyazlı yönetici, "Çok iyi bir takım oluyoruz. Taraftarlarımız görecek, içlerini ferah tutsunlar" şeklinde konuştu.

Kaynak: DHA

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

antalyasporda olduğu gibi max. 1 2 gol atar

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul

Sheriff Misafir

Quote Originally Posted by physicist87 View Post
    Galatasaray'ın gündemindeki son isimler kimler? Benim bildiğim yerli transferi bitirmişlerdi,ibre yabancı bir forvete döndü..Belki onu bile yapmazlar,sarıkırmızılı ekip bugün top başı yaptı ve transferin (yapılırsa) takıma alışması için biran önce gerçekleştirilmesi gerekiyor..
    Konuyu iyi dağıttın Gökçe halal

Geçen sene biz bu hataya düşmüştük..
    Sizde, bizde ders çıkarmalıyız bu durumdan..

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Benim düşünceme göre bir tek forvete ihtiyacımız var sağ kanatta Sabri rahat oynar...

Nesil
    2006
    Yer
    Heryer

Beşiktaşın iyi bir sol beke ihtiyacıı var eğer İbo ortasahanın solunda oynayacaksa. Baki ile bu iş yürümez
    [CENTER][B][SIZE=2][COLOR=black][/COLOR][/SIZE][/B] [/CENTER]

Volkan Demirel yarın imzalıyor

27 Haziran 2007 Çarşamba

Kalecimiz Volkan Demirel'in sözleşmesi, yarın (28.07.2007 Perşembe) saat 11.00'de Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadımızdaki basın toplantı odasında yenileniyor.

Kamuoyuna duyurulur.
    Fenerbahçe Spor Kulübü

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Quote Originally Posted by elhadji View Post
    Beşiktaşın iyi bir sol beke ihtiyacıı var eğer İbo ortasahanın solunda oynayacaksa. Baki ile bu iş yürümez
    Büyük ihtimalle İbrahim sol bek oynayacak önünde tello.

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

aslnda forvette de elimzdekilere güvenebilrz ama yönetm transferde bu kdr açlmşken bi tane de forvet almaları hiç fena olmaz

Nesil
    2006
    Yer

Gerçekten Galatasaray nokta transferle yaptı tebrik ederim,bence yeni bir transfer yapmasalar bile,şampiyonluğun en güçlü adaylarından olacaklar..Rommedahl iyi bir sağ açık ama dediğin gibi Aşkın, Galatasaray'da haddinden fazla(biraz abarrttım mı ne) sağ kanat var,diğer bölgelere yapılsa daha iyi olur..Saviola işi biraz sancılı gibi geliyor bana,Nilmar da sanırım sakatmış..

Nesil
    2006
    Yer
    Izmir

Baki ile yollar ayrılmalı zaten.Mehmet Sedef gibi bir gencin önünü kapadı.Baki 4 büyüklerde oynayacak kapasitede bir futbolcu değil.Yabancı sınırı kalkmazsa sol beki es geçecekler gibi duruyor.O zaman Üzülmez-Sedef değişmeli oynar sol bekte

Nesil
    2007
    Yer
    Yeni Açık!

Bugün bütün Transfer bölümleri uyarı aldı
    Ben hala ısrarla Beşiktaşımızın fırvete ihtiyacı olduğunu savunuyorum ş.liginde Nobre ile bu iş yürümez.Ricardinho ve Delgado ikilisi birden lüks olur bence.Bir santrafor alınmassa Delgado ile Ricardinho beraber oynaması için şöyle bi taktik denenebilir.
    Rüştü
    Toraman(Serdar)-Gökhan-Yabancı stoper(Toraman)-Deli İbo
    M.Yoazgatlı Cisse Tello
    Rico Paşa Delgado
    Bobo(Nobre)
    4-3-2-1 gibi bir dizilim

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Klüpte kalması iyi oldu inş. bazı takıntılarından kurtulup eski formuna döner

Quote Originally Posted by eXcitinG View Post
    En azından sizin takımınızdan daha iyi sağ savunma ve hücum hattına sahibiz.Biz bu sağ savunma iLe avrupada bişey yapamazsak Siz hiç yapamazsınız....İğneyi kendine batırırken çuvaLdızı da kendine batır emi..
    Benim yazdıklarımı en baştan oku e mi güzel kardeşim! Ben orada bir şeyler açıklamaya, futbol hakkında yorum yapmaya çalışırken, gelip burada tahrik etme, fanatizm yapma ve bilmemne yarışı yapma dışında başka hiçbir şey yapmıyorsun. Git biraz maç izle, ben maç izleyip yorumlarımı yapıyorum ona göre, senin gibi karşı tarafın düşüncelerini dahi okumaksızın "Benim takımım senin takımını döver" muhabbeti yapmıyorum.

Yöneticilerden de gereğinin yapılmasını arz ediyorum, ben centilmence futbol adına bir şey yazmışken aldığım cevaba bakın. Serdar'ın kalitesinden, ön liberoda yıldız olacağından bahsetmişim, sağ bek olmayacağını ayrıntılarla açıklamışım ama gördüğüm muamele bu şekilde. Mesajım sana da değildi, İlhan abiyeydi, futbol konuşabileceğim bir insanaydı...

Mesajımdan en ufak bir tahrik, FB-BJK kıyaslaması yapmadım ama işte cevap böyle bana karşı.

Feyyaz kardeşim de sağolsun beni haklı bulduğunu söylemiş, ağzına sağlık, böyle centilmen Beşiktaşlı'ya da helal olsun gerçekten.

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

en kötü ihtimal lima diyolar..gerçi limada baya saglam bi oyncuymş..bu yıl böyle transferler yapacagını hayal bile edemezdm özhan canaydın yönetiminin..helal olsn

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Baki konusunda herkes aynı fikirde sanırım bencede çok kapasiteli bir oyuncu değil geçen sene güç bela idare etti işte ama bu sezon yararlanmazlar sanırım Baki'den ancak Baki'yle bitse...

Hedef güzel oyun
    Beşiktaş Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, dün Ümraniye Nevzat Demir Tesisleri’nde basın mensuplarının karşısına çıktı. Gazetecilerin sorularını samimi bir şekilde yanıtladı. “Benim gözümde en gencinden, en büyüğüne kadar herkes eşittir” diyerek sözlerine başlayan Ertuğrul Sağlam şöyle devam etti: Adalet dağıtmakla yükümlüyüm. Bundan sonra, oyun felsefemiz içinde takıma en fazla katkıyı sağlayan futbolcu formayı giyecektir. Futbolun güzelliklerini sahaya yansıtmayı seviyorum. Seyir zevki veren bir takım olurken, savunma da yapacağız...

‘Transferler yerinde’
    “Transfer konusunda fazla konuşmak istemiyorum. şu ana kadar yaptığımız transferler tam anlamıyla dört dörtlük. Bu konuda koordineli çalışıyoruz. Sabah-akşam görüşüyoruz. Yerinde tercihler yapıyoruz. Diğer takımlar yıldız transferler yapıyor diye acele edecek değiliz. Yanlış transferlerin nelere mal olduğunu biliyoruz. Yıldız takıntımız yok. Ülke olarak yaş konusuna da takılmış durumdayız. şampiyonlar şampiyonu Milan’da bile 3-4 tane 37 yaşında oyuncu var. Öyle futbolcular gördüm ki, 37 yaşında 20’lik gençlerden daha çok koşuyor, mücadele ediyorlar.”

‘Kadro 27 kişi olacak’
    “Geçen sezon kadroda bulunan tüm oyuncuların performansı yükselecek. Ancak sistem olarak hangi futbolcularla oynarız, onu kestiremiyorum. Futbolcularımın performansı bu konuda belirleyici olacaktır. Takımdan ayrılan, Ali Güneş ve kaleci Runje gitmek istiyordu. Beşiktaş’ta oynamak istemeyen oyuncuyu zorla takımda tutamayız. Ricardinho olayına gelince... şu anda kimsenin takımdan ayrılmasını istemiyorum. Kampı geçirdikten sonra yeniden değerlendirme yaparız. 4 kaleciyle beraber 26-27 kişilik bir kamp kadrosu düşünüyoruz.”

‘Teşekkürler Tigana’
    “Rüştü, milli takım kampında bulunduğu için aybaşına kadar izinliydi. Ancak büyük bir özveri gösterdi ve takıma şimdiden katıldı, gençlere örnek oldu. Büyük bir aksilik olmazsa, yerli transfer yapmayacağız. Görevi devraldığım sayın Jean Tigana’ya katkılarından dolayı teşekkür ederim. Elimizdeki kaliteli kadroda Tigana’nın da payı vardır. Altyapıya önem veriyoruz. Kayserispor’da şans tanıdığımız iki arkadaşımız, şimdi Türkiye’nin gündemini oluşturuyor. Geçen sene sıkıntı yaşanan sağ kanatta bu sezon sorun olmayacak.”

Nesil
    2006
    Yer
    Izmir

Bu Lima 19 mu 20 yalında mı ne.O Lima'mı.bir sürü Lima var Brezilya'da

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

andre lima diye biliyorm botafogoda oynyo

Nesil
    2007
    Yer
    Yeni Açık!

Avatarına öyle bir resim koyuyorsun sonra fanatizm yapmıyorum diyorsun bence o avatar bile senin ne kadar fanatik olduğunu gösterir.Beşiktaş taraftarının Serdara güveni tam bence orda da başarlı olcaktır.Ertuğrul hoca işini bilir o onu orda oynatırsa bir bildiği vardır.

Mesaj Yetkileri