Quote Originally Posted by Toze View Post
Burasi forum yani paylasim mekani. Hic bir konu/bolum vs. vs. bir kullaniciya ait degildir. Kurallar icinde her paylasim yapilabilir.
Ben sizin yerinizde olsam tartismak yerine birlikte yuruturum bu isi.
Ayriyetten hazir yazmisken belirteyim. Boyle toplu transferlerin belirtildigi bir konunun acilmasi da cok iyi oldu. Tebrik ederim.
Quote Originally Posted by Sheriff View Post
Kusura bakma canım benim ama senden izin alacak hali yok yazmak için..!Sen açtın diye başkası transfer bilgisi veremez diye bir şart yok!
Teşekkür etmek yerine eleştiri yapıyorsun..Bu yaptığın alan için teşekkürler. Ancak orayı güncel tutmak gibi bir mecburiyetin yok zaten, sen istediğin için yapıyorsun. Sana böyle bir görev verilmedi.. Ama böyle insanlara fırça atmak gibi bir lüksünde yok! Konuyla alakalı kurallara göre gönderilmiş bir mesaj.. Forum yöneticisi arkadaşım tarafından da bir sakınca görülmemiş zaten..
Söylediklerinizde haklısınız ama benim de ağrıma gitti böyle bir şey.

"ALIN SİZE LİSTE DETAYLI" diye yazmış arkadaş. Ben o kadar emek vermişim bu listeye, geçen sene de ben yapmıştım ama bu arkadaş gelmiş "Sen yapamamışsın, alın size detaylı liste" der gibi buraya bir siteden aynen kopyaladığını yazmış.

Bu ağrıma gitti, yani onun dışında diğer arkadaşlar sürekli katkı sağlıyor "Şu şuraya transfer oldu" "Şu şunu aldı" gibisinden... Ama bu arkadaş ne hikmetse "ALIN SİZE DETAYLI LİSTE" diye yazıp komple bir liste yazmış, emek verdiğini de sanmıyorum, kopyala/yapıştır olduğunu düşünüyorum.

Yazılan bir şeyin tekrar yazılması, ısıtılıp tekrar verilmesini kendime saygısızlık olarak gördüğüm için rahatsızlığımı bildirdim.

Saygılarımla.