-
28.Haziran.2007, 15:01
#1
Yaptığı önemli transferlerle taraftarını sevindiren sarı-kırmızılı yönetim, F.Bahçe maçındaki olaylar nedeniyle verilen 5 maçlık cezaya yaptığı itirazdan da olumlu sonuç aldı.
Fenerbahçe karşılaşmasında seyircinin çıkardığı olaylar yüzünden 5 maç seyircisiz oynama cezası alan ve bunun şampiyonluk yarışında en büyük dezavantaj olacağı belirtilen Galatasaray'a sevindirici haber... Sarı-kırmızılı yönetimin itirazda bulunduğu Tahkim Kurulu'nun, Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu tarafından verilen cezayı 3'e indirme kararında olduğu ve bunun da bugün resmen açıklanacağı öğrenildi.
ARSLAN, 'GELMEYİN' DEMİŞTİ
Galatasaray'ın cezaya itirazı ilk kez gündeme geldiğinde Tahkim Kurulu Başkanı Türker Arslan, “Hiç boşuna itiraz etmesinler. Bu ceza, bu tür olaylar için tarihi bir örnek oluşturmalı” diyerek, indirime gitmeyecekleri işaretini vermişti. Ancak Arslan geçtiğimiz gün yaptığı bir başka açıklamada da itirazın görüşüleceği toplantıya katılmayacağını belirtmişti. İtirazdan olumlu sonuç çıkması, Galatasaray yönetimini sevindirdi.
KAYNAK
Mesaj Yetkileri
- You may not post new threads
- You may not post replies
- You may not post attachments
- You may not edit your posts
-
Forum Rules