Sayfa 225 / 439 İlkİlk ... 125175215223224225226227235275325 ... SonSon
6,721 ile 6,750 arası toplam 13150 sonuç

Konu: Transfer Haberi Çöplüğü

aslında romedahll transfer edılmek ıstenıyor ancak yabancı kontenjanından dolayı engellenıyor bu yuzden ılgılenmıyoruz denılıyor bana gore gokhan alınabılseydı yabancı olarak romedahll gelırdı savıola yı transfer etmezlerdı ..çunku forwette sıkıntı kalmıcaktı ama sımdı forwete adam gerkıor bundan dolayı savıola yı alıp sag kanat ıcın tffnın kararını beklıcek yonetım..

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Lincoln10 View Post
    vallahi ben yazmadım.
    (yazdığım bütün msjların altında gözüküyor site reklamı falan dicemde neden sadece benim msjlarda oluyor.)lime wire den şarkı indirdikten sonra oldu.bi mokluk var şarkıda.
    İşte size bir LimeWire kurbanı ..Ordan ne indirirsen virüs çıkar ..
    Ares kullan ..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by ronnie91 View Post
    Hasta oluyorum böyle transferlere.Yıldız getirmeleri gerekiyorken tanınmayan biri geliyor
    Yanlıs dusunuyosun bu adam tam bir savascı.İlla tanınmasımı lazım ? Yıldızdan bol ne var Beşiktaşta ! Önemli olan gereklı yerlere gereken transferleri yapmak biz sov peşinde degiliz ! Bende senin gibi düşünuyordum ama sonra hatamı farkettim Umarım sende farkedersin.

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Ardaslar o zor bu zor demeyin yönetim birseyler saklıyor zor olsa ilgilenirlemiydi

Nesil
    2006
    Yer
    Sükrü Saracoglu Stadı

yok ya klose yalandir.. lig tv ile yaptigi bir röportajda Türkiye'de oynamayi düsünmedigini söylemisti hangi takim olursa olsun..

artik yalani filan kalmadi zaten adam bayernde nese o zaman bu 30 milyon avrolu teminat mektubu dogruysa kime olabilir zigic diorda onu gec

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

İspanya'nın Sevilla kulübünde oynayan İspanyol futbolcu Francisco Javier Vicente ''Javi'' Navarro, Beşiktaş'ın kendisine getirdiği teklifi Sevilla ile yapacağı müzakerelerde kullanacak.

Javi Navarro için Beşiktaşlı yöneticiler ile geçtiğimiz pazartesi günü Sevilla'da görüşme yapan İspanyol futbolcunun menajeri Jose Fuentes, Punto radyosuna yaptığı açıklamada, ''Javi, 33 yaşındaki bir futbolcu olarak son sözleşmesinin çok avantajlı olmasını istiyor. Sevilla'nın önerisi Beşiktaş'ın getirdiği teklifin yanına bile yaklaşamaz. Bu yüzden biraz üzgün ama profesyonel bir futbolcu'' dedi.

2008 yılı haziran ayına kadar Sevilla ile sözleşmesi bulunan ve oynadığı maç sayısına oranla bir yılda sözleşmesini uzatma opsiyonu olan Navarro'nun Beşiktaş'a gidip gitmemesinin futbolcuya ve Sevilla kulübüne bağlı olacağını kaydeden Fuentes, Beşiktaş'ın Navarro'ya teklifinin Sevilla'da kazandığından hemen hemen 3 katı daha fazla olduğunu söyledi.

Javi Navarro ile Sevilla kulübünün yapacağı toplantı sonrasında kararın netleşeceğini kaydeden Fuentes, ''Eğer bir anlaşma çıkmazsa umarım ki Sevilla, Javi'nin ayrılmasında zorluk çıkarmaz'' dedi.

Javi'nin Sevilla ile yapacağı görüşmede Beşiktaş'tan aldığı teklifi öne çıkarıp, daha iyi imkanlarda yeni bir sözleşme yapılmaması halinde Türkiye'ye gideceğini söyleyeceği belirtildi.

Ligtv

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Quote Originally Posted by Omerdinho View Post
    yok ya klose yalandir.. lig tv ile yaptigi bir röportajda Türkiye'de oynamayi düsünmedigini söylemisti hangi takim olursa olsun..
    Abi Klose zaten Bayern'e 18 milyon Euro karşılığında satılmadı mı?

www.cassiolincoln.com lincolnun yenı sıtesı gırın bakın ...bu bır fan sıtesıdır
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Tomas'ı yıldırma politikası

Galatasaray'ın yabancı transfer politikası sezon açılışından sonra daha da netlik kazandı. Bir gün önce sezonu açan sarı kırmızılıların ikinci gün antrenmanlarında teknik direktör Karl Heinz Feldkamp, savunmanın ortasında Servet ve İsmail Bouzid'i çalıştırırken, Tomas'ı görmemezlikten gelmesi dikkatlerden kaçmadı. Ayrıca Song'un 2 Temmuz'da dönmesiyle Tomas'ın forma şansının hemen hemen hiç kalmayacağı ağırlık kazandı. Bu arada Tomas'ın Galatasaray yönetiminin ücret indirme teklifini kabul edeceği ve rakam konusunda menaceriyle birlikte yönetime cevap vereceği öğrenildi. Ancak sarı kırmızılı yönetim Tomas'ın ücretinde indirim yapılmasını kabul etmesiyle yetinmeyip, karşılıklı anlaşarak kendisine kulüp bulmasını isteyecek. Bugüne kadar Tomas ile görüşme yapmayan sarı kırmızılı yönetim Hırvat oyuncuya soğuk davranarak gidişini hızlandırmayı hedefliyor.
    kaynak : DHA

Galatasaray lisanslı ürünlerini satın almak için tıklayın
    "Güzel günler yakında"
    Başkanımız, transferlerden Seyrantepe'ye kadar çeşitli açıklamalarda bulundu

Galatasaray Kulübü Başkanı Özhan Canaydın, nokta transferler yaptıklarını belirterek, "Taraftarımız memnun, bizler memnunuz. İnşallah güzel günler yakında" dedi. Galatasaray Kulübü Başkanı Özhan Canaydın, transfer çalışmalarından Seyrantepe Projesi'ne kadar birçok konuda GS TV'ye özel açıklamalarda bulundu. Nokta transfer yaptıklarını ifade eden Başkan Canaydın, "Transferlerimizi hepiniz gördünüz, gayet iyi transferler, nokta transferler yapıldı. Aşağı yukarı bir senedir bu transferleri alternatifli olmak üzere yapmak üzere çalışıyorduk. Sonunda hepsi gerçekleşti. Taraftarımız memnun, bizler memnunuz. İnşallah güzel günler yakında" diye konuştu.
    Yeni transferlerden Brezilyalı oyuncu Lincoln'un Avrupa'nın en iyi oyuncularından biri olduğunu ifade eden Başkan Canaydın, "Yönetim kurulu, ben, profesyonel yöneticilerimiz birlik içerisinde bu transferin üstüne düştük. Bu arada Taffarel'imize teşekkür etmek lazım. Taffarel'i Lincoln bir baba gibi seviyor. Onun tavsiyeleri, Galatasaray'a git demesinin de büyük bir etkisi olmuştur. Ama bir ekip çalışmasıydı bu, Galatasaray'a hayırlı olsun" dedi. "SEYRANTEPE PROJESİ İHALE AŞAMASINA GELDİ, TEMMUZ AYI İÇERİSİNDE SONUÇLANACAK, 1-2 AY İÇERİSİNDE DE STADIN TEMELLERİ ATILACAK"
    Seyrantepe Projesi'nin ihale aşamasına geldiğini ve Temmuz ayı içerisinde sonuçlanacağını söyleyen Başkan Canaydın, 1-2 ay içerisinde de stadın temelinin atılacağını tahmin ettiğini belirtti. Canaydın, "Ben bu konuda 3 senedir çalışıyorum ve nihayet ihale aşamasına geldi. İnşallah Temmuz ayının içinde sonuçlanacak. Tahmin ediyorumki 1-2 ay içersinde de temelleri atılacak. O günü görmek benim için çok büyük bir mutluluk. Çünkü Galatasaray'ın bütün kanalları açılmış olacak. Yepyeni 52 bin kişilik bir stat,çok amaçlı ve İstanbul'un en güzel yerinde, ulaşımı en kolay yerinde, metro inşaatı da hızla sürüyor. Yan yollar aşağı yukarı bitti. Sadece stadın inşaatına kaldı iş, TOKİ'nin bize verdiği bilgiye göre onlar da 18 ay gibi bir sürede bitirme arzusundalar. Türkiye'nin en güzel statlarından biri olacak, Avrupa'nın ilk 10 stadı içinde yer alacak. Galatasaray'a, Galatasaray taraftarına, bütün Türk spor toplumuna layık bir stat olacak. Burada Galatasaray çok avantajlı, hiçbir ücret ödemeden stadını yönetecek. Bu büyük mutluluk veriyor" ifadelerini kullandı.
    Kalamış Tesisleri'nin de gelecek hafta açılacağını dile getiren Başkan Canaydın, "Ada çok güzel oldu. Galatasaray ismi, Galatasaray Arması, Galatasaray Bayrağıyla, Galatasaray Adası'nı mutlaka lanse edeceğiz. Havuzumuz Avrupa'nın en modern havuzlarından bir tanesi. Çok büyük bir taleple çalışır halde, inşallah Türkiye'nin su sporlarında iftar edeceği bir yer olacak. Bu arada yeni arazi çalışmalarımız var, biraz geç oldu ama hepsi peş peşe geliyor, fakat önemli olan transferlerimiz ve takımımızın iyi derece alması, inşallah onu da bu sene göreceğiz iyi bir futbolla, güvenilir bir futbolla bütün taraftarımızın gönlünü almış olacağız" diye konuştu.
    Eski teknik direktörlerinden Jupp Derwall'in hayatını kaybetmesi nedeniyle büyük bir üzüntü duyduğunu kaydeden Başkan Canaydın, "Dünya futbolu büyük birini kaybetti. Dün Ankara'da öğrendiğim zaman büyük bir üzüntü duydum. Benim yöneticiliğe başladığımda ilk antrenörüm Derwall'di. Çok iyi günlerimiz oldu, uzun senelerdir süren şampiyonluk hasretine onunla son verdik, onunla yaşadık. Onun kurduğu sistemle beraber Türk futbolunda büyük aşamalar oldu. Galatasaray, Avrupa Şampiyon Kulüpler Kupası'nda onun bıraktığı sistem ve programla üçüncü oldu, bu hep atlanıyor. Ve çok güzel günler yaşadık. Mutlaka cenazesine katılacağım" dedi.
    Teknik Direktör Feldkamp'a da övgüler yağdıran Başkan Canaydın, "Eskiden tanıyanlar sayın hocamızın davranışlarını zaten bilirler. Onun disiplini oyuncular üzerinedir. Taraftarla, basınla her zaman çok iyi geçinmiştir, çok iyi bir diyalog içindedir. Bu senede öyle olacağını tahmin ediyorum, taraftarın da Feldkamp için gösterdikleri sevinç gösterilerinden de çok mutlu oldum" dedi.

Kaynak : İha

ya bende onu diorum zigic kim ya klosemidir sheva midir henrymidir yalan duzmece haberlerinden biri sabah gruplarinin

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

bence sağda kalli form tutturulsa hasan banko oynar rommedahla gerek yok saviola gelirse 2 sene içinde 20 milyon dolara satarız inş gelir birde sağ bek lasım cihan galatasaraya hiç birşey weremio onun yerine iyi bir sağ bek lasım yada song da sağ bek oynayabilir

yada trabelsi....

songun sağ bek oynamasına gerek yok.uğur var.
    (düzelmemiş daha nod32 kurdum

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

ya beyler bize artık bek falan gerekmyo bence ugur var song var sabride zaman zman bek oynuyo sol da zaten ferhatla volkan var tmm işte..bize saviola lazmm saviolaa ahh ahh

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

ümit akaran saviola gelirse hiç bir defans durduramaz bu ikiliyi ama bakalım fenerde transfer yapıcak mutlaka çok güçlü bi kadro kurucak o yüzden daha 2 atane süper adam almamız lasım keşke mehmet topuz gelse weya gökdeniz yabancıya gerek yok sağ açıkta sonuçta aynı paraya gelicek yabancı transfereiyle...

Zigic için Valencia'nın 12 milyon Euro'luk teklifi geri çevrilmişti. 20'den aşağı alamayız Zigic'i.

30 milyon Euro'luk teminat mektubu da yalandır, hiç 30 milyon Euro teminat mı alır bankadan Fenerbahçe, sanki küçük bir meblaymış gibi...

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

benim gördügüm bişey varki o da Türkiye deki anadolu takımları 500 binlik oyuncularını 2 3 milyonlara satmaya çalşyor..eger kontenjan arttırılırsa onlar da paşa paşa indirecek fiyatları çünkü 3 büyükler onlara muhtaç kalmamş olacak..bu yüzden bi an önce tff açklasa çk iyi olacak ama onlarda habire erteliyolar nsl iş anlamadm

JuanFRan-Ailton-KlebeRson dan ne gördükki bi de bu şekilde olsuN... Hep beraber BJK ye neler vericeni görelim...

20m€ çok Zıgıc e... Hayatta verilmez o kadar para...

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

arkadaşlar bu saviola transferi doğrumu söylentimi çünkü lincoln transferi bütün gazatelerde siterlerde yazıodu saviola taek tük yaziyo işin aslı nedir bide bu nilmar nası bir oyuncu bobo kadar oynayabiliyoomu:??

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Nilmar Lyon'a büyük ümitlerle getirilmşti fakat Avrupa futboluna ayak uyduramamıştı. Yine de kaliteli.
    Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Eğer Navarro'da gelirse artık...Süper olacak.

Defansif yönden hiçbir sıkıntı olmayacaktır...

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Çok değil, değer. 12 milyon Euro'yu kabul etmedi, 20'ye razı olurlar en az. Şu an dünyanın en formda pivot santraforlarından birisi Zigic, kesinlikle değer o paraya.

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Zigiç bence Fenerbahçe'nin aradığı santrafor değil.Ayrıca ben Fenerbahçe'de forvet için eksikliğin TÜRK FORVET ile çözülebileceğini düşünüyorum.

Mesela forvete Kezman'ın yanına Fatih Tekke alınabilir diye düşünüyorum.Fenerbahçe'nin de Fatih'i çok kolay alacağını düşünüyorum.

Yahu HenRy 24m€... Zıgıc 20m€ olurmu yapmayın yahu...
    V.Nilstelrooy 17m€ gitti GalectıcosA...

Yetenekleri sınırlı bir adama verilmez o kadar para ztnde vermez bnce FB...

Quote Originally Posted by peluk View Post
    Defansın ortasına kesinlikle bir adam lazım.
    Toraman sağ bekte çok verimli değil çünkü sağ bek teknik isteyen bir mevki. Stoperde Gökhan Zan ile birlikte Türkiye'nin en iyi stoper ikilisini oluştururlar.
    Abi dün böyle bir şey demiştin, şimdi de stopere adam lazım diyorsun.

Bence diğer yabancı kontenjanı stopere veya sağ beke kullanmalı. İyi bir sağ bek lazım, stoperde yine Gökhan ile İbrahim idare ederler ama sağ bek çok sıkıntılı durumda.

Yahu Serdar Kurtuluş var süper adam neden sağ bek sıkıntısı olsuN... 1sene DMC oynadı diye sürekli oyandığı bölgeyimi unutucak...

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Ya bu arada takıldım da...

Fenerde edu-lugano-appia-alex-kezman-carlos-deivid-mateus yani 8 yabancı var.Wederson'da türk oldu diye biliyordum..

8 yabancıyla nasıl oynayacak ?

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Zigiç'in Nobre'den farkı yok.Sadece tek farkı hava toplarında ki üstünlüğü..
    (/s)

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Ertuğrul hocada zaten Serdar'I sağ bek te düşünüyormuş...

Mesaj Yetkileri