Sayfa 226 / 439 İlkİlk ... 126176216224225226227228236276326 ... SonSon
6,751 ile 6,780 arası toplam 13150 sonuç

Konu: Transfer Haberi Çöplüğü

Flaş! Ümit Karan Fenerbahçe'de

Fenerbahçe Galatasaray'ın golcüsü Ümit Karan'la her konuda anlaştı. 31 Mayıs 2007'de Galatasaray ile sözleşmesi sona eren Ümit Karan Fenerbahçe'nin teklifini kabul etti. Galatasaraylı hiç bir yöneticinin kendisiyle sözleşme yenilemek için hiç bir çaba göstermemesi nedeniyle "İstenmediğim yerde durmam" diyerek Fenerbahçe'ye transfer oldu.

Ümit Karan daha önce de Hakan Şükür'le ve sarı kırmızılı taraftarlarla gerginlikler yaşamıştı.

Fenerbahçeli yöneticilerle Kosifler oto'da bir araya gelen Ümit Karan'ın, "Nihayet huzurlu bir ortamda futbol oynayacağım" dediği öğrenildi.

Bu arada Ümit Karan'ın Ocak ayında Galatasaray ile imzaladığı 3 yıllık sözleşmenin geçersiz olduğu ifade edildi

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Kaynak???Ne

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

nilmar çok iyi bi oyncu kmsenin şüphesi olmasn,hızlı teknik son vuruşu var kısacası tam aradgmz adam ama sakatlk sorunu yasadıgı için yönetm o transferde riske girmek istemiyo olablr ki bu yüzden yönetimimze bişey diyemeyz adam son 5 6 aydr sakat..ama düzelpde form tutarsa orasını bilemem

Quote Originally Posted by MeMo View Post
    Kaynak???Ne
    fener24.com

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Inanmayin o siteye benden tavsiye

ama gercek olsa cok güzel olur..!

Quote Originally Posted by Murat Özdemir View Post
    Ya bu arada takıldım da...

Fenerde edu-lugano-appia-alex-kezman-carlos-deivid-mateus yani 8 yabancı var.Wederson'da türk oldu diye biliyordum..

8 yabancıyla nasıl oynayacak ?
    Ya Özdemir, besbelli değil mi kontenjan aynen kaldığında Deivid ile Mateus'le yolların ayrılacağı? Neden soruyorsun ki, yani bunu tahmin edebilirsin çok rahat, herkes de biliyor. Edu, Kezman, Lugano, Appiah, R.Carlos, Alex gitmeyeceğine göre

Quote Originally Posted by 10672196 View Post
    Zigiç'in Nobre'den farkı yok.Sadece tek farkı hava toplarında ki üstünlüğü..
    Nasıl farkı yok yahu, hiç mi takip etmiyorsun La Liga'yı, adam La Liga'da 12 gol attı.

12 gol ne demek La Liga'da?

Eto'o'dan, Luis Fabiano'dan, Raul'den, Robinho'dan, Kerzhakov'dan çok attı demek ve Morientes ile aynı sayıda gol attı demek. Yani gayet iyi istatistiği var ligde, hem de Racing gibi bir takımla. Racing toplam 42 gol atmış, bunun 12'sini Zigic, yani yaklaşık 1/4'ünü Zigic atmış. Gayet iyi bir istatistik.

Quote Originally Posted by krALEX1907 View Post
    Flaş! Ümit Karan Fenerbahçe'de

Fenerbahçe Galatasaray'ın golcüsü Ümit Karan'la her konuda anlaştı. 31 Mayıs 2007'de Galatasaray ile sözleşmesi sona eren Ümit Karan Fenerbahçe'nin teklifini kabul etti. Galatasaraylı hiç bir yöneticinin kendisiyle sözleşme yenilemek için hiç bir çaba göstermemesi nedeniyle "İstenmediğim yerde durmam" diyerek Fenerbahçe'ye transfer oldu.

Ümit Karan daha önce de Hakan Şükür'le ve sarı kırmızılı taraftarlarla gerginlikler yaşamıştı.

Fenerbahçeli yöneticilerle Kosifler oto'da bir araya gelen Ümit Karan'ın, "Nihayet huzurlu bir ortamda futbol oynayacağım" dediği öğrenildi.

Bu arada Ümit Karan'ın Ocak ayında Galatasaray ile imzaladığı 3 yıllık sözleşmenin geçersiz olduğu ifade edildi
    Kaynak nedir?

ALINTI

[13:46 - Francois Gorke] Arkadaşlar
    2 temmuz günü Luis Saha ' nın Galatasaray da olduğu resmen açıklanacak tekrar hayırlı olsun bu bir temenni değildir gerçek bir transfer haberidir tekrar hayırlı olsun
    yazarın tüm yorumları %63 %10 %26

forumlarda konuşulanı yazdım fakat bu kadarda sallanmazsaviola gelir saha gelmez o kadar imkansız.saviolada gelmez ya

Quote Originally Posted by Fıratcan Alçınkaya View Post
    Yahu Serdar Kurtuluş var süper adam neden sağ bek sıkıntısı olsuN... 1sene DMC oynadı diye sürekli oyandığı bölgeyimi unutucak...
    Futbolu takip etmeden konuşmayalım lütfen yahu Komik oluyor çünkü.

Serdar'ı sağ bekte izledin mi?
    Serdar ne kadar sağ bekte oynadı ve en son ne zaman sağ bekte oynadı, hangi takımda sağ bekte oynadı?

Sürekli oynadığı bölge sağ bek demek, kaç sene sağ bek oynadığını söyleyebilir misin?

Ben sana Colin dan sağ kanat olmaz dedimde..Sen bana Colin Kazım sağ kanat oynar Sheff takımında sürekli sağ kanat oyniyor diyodun...Sen kaç maçını izledin Colin in haaa EgemeN...

Lütfen yorumlarını yaprken geçmişte yaptıklarını hatırlada böle komik duruma düşme...

Ben sana Colin dan sağ kanat olmaz dedimde..Sen bana Colin Kazım sağ kanat oynar Sheff takımında sürekli sağ kanat oyniyor diyodun...Sen kaç maçını izledin Colin in haaa EgemeN...

Lütfen yorumlarını yaprken geçmişte yaptıklarını hatırlada böle komik duruma düşme...
    Konunun Colin'le ne alakası var, ben onu çözemedim ve sorularıma da yanıt alamadım

Komik duruma düşüyorsun, Serdar'ı izlemeyen biri gelip bana Serdar'ı anlatıyor

Ayrıca ben Sheff Utd'da Colin sürekli sağ kanat oynuyor da demedim

Sorularıma yanıt ver önce, daha fazla komik duruma düşmeden Sürekli oynadığı bölge Serdar'ın sağ bek, vay be

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Ooo torbadan Saha çıkmış şimdide..

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Lınconl kardes bu forum hangı forum ozelden haber verırmısın saha olayında voafone var sanırım

Bu arada bek için bouzıd de var hatılartırım ayrıca kalli birini sag bek yapıcam milli takıma yükselicek dedi o isimde barıs

Serdar Bursaspor da sağ bek oynuyodu... Bize gelmeden önce...

Sen bana demiyomuydun Colin Sheff takımında sağ kanat oynadı bizde de sağ kanat oynar... Sanki Colin i izledin biliyosun size gelmeden önce nerelrde oynadığıNı... Bnm sana demek istedim Fanatizm yapma...

BJK nin eski sağ bekinden sağ bek olmuyo niyese ama Forvet 1sene sağ kanat oynayan adamdan FB ye sağ kanat oluyo Bravo SaNa...

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Egemen tamam da hala FB yabancı alacak diyorsunuz onlar ne olacak peki ?

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Serdar Bursaspor da sağ bek oynuyodu... Bize gelmeden önce...

Sen bana demiyomuydun Colin Sheff takımında sağ kanat oynadı bizde de sağ kanat oynar... Sanki Colin i izledin biliyosun size gelmeden önce nerelrde oynadığıNı... Bnm sana demek istedim Fanatizm yapma...
    Colin ile konunun hiçbir alakası yok, diğer başlıkta yaparız onun muhabbetini, konuyu başka yönlere çekme, ben öyle bir şey de demedim ayrıca, gerektiği takdirde bizde sağda veya solda oynar dedim!!!

Serdar için az önce dedin ki "1 sene DMC oynadı diye sürekli oynadığı sağ beki mi unutucak?" gibi bir şey söyledin, ben de diyorum ki sürekli oynadığı sağ bekte kaç yıl oynadı Bursaspor'da, onu merak ediyorum.

Yahu kontenjan kararı çıkmadan nereye yabancı alıyoruz?

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

yha arkadaslar tamam dogru olmayabilr o transfer haberleri ama bu kadarda abartmayn şanlı galatasarymzdan bahsediyorz..herkesin tanıdıgı bi tkmda emnm sahada oynar saviolada..bu benm fikrm karsı gelende olr saygı duyanda ama ben sonuna kadar galatasaray ruhuyla düşünüyorm bunları

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Haber balon bence, Ümit Karan haberi.. Ümit Galatasaray taraftarının göz bebeği, neden huzursuz olsun ki.. Seneye herkes tahmini kadro yaparken, onu banko düşünüyor.. Kendiside gayet mutlu gözüküyor, antremanlarda falan.. Neden böyle haberler yaparlar, anlamış değilim..

nie almayalim ki mateus bi sene daha kiralik oynicak deividte gider acilmassa kontenjan...zormu bu ya fenerbahce icin... o 30 milyon avroluk haberde balon kesinlikle biz o paraya henry aliris barcadan yanina da saviola

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Tabiki oynar, ama Saha neden gelsinki.. ManU da mutlu, oynuyor da..

Ben sana diyorum ki sen Colin in bana sordun yönlerini biliyomuydun hayır... Ama niyese sağ kanat oynuyo... Serdar a gelince bana diyosun kaç sene Bursa da sağ bek oynadı... Bursa da prof... olarak geçirdiği sürede oynamıştır...

Avatarın dada anlaşılcağı gibi BJK düşmanlığın belli...

Tümer den sol kanat Colin den sağ kanat oluyo... Serdar Kurtuluş un oldğu takımda sağ bek sıkıntısı oluyo nedenSe???

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Yapmayın yahu Henry'nin 24 Milyon euroya transfer olduğu dönemde Zigic'e hiç bir takım 20 Milyon Euro vermez.Çok büyütülüyor Zigic Carew daha iyidir bence Zigic'ten kaç yaşında Zigic?

Nesil
    2006
    Yer
    gebze/kocaeli

Bursa Diawara'da sona yaklaştı
    Bursaspor Kulübü Teknik Asbaşkanı Ekrem Senal, Diawara'nın transferi için, kulübü Gaziantepspor ile bonservisi konusunda anlaşmaya vardıklarını belirterek, ''Ancak futbolcunun kendisiyle el sıkışmadığımız için 'bu transfer oldu' diyemiyoruz'' dedi.

Senal, yaptığı açıklamada, Teknik Direktör Bülent Korkmaz'ın raporu doğrultusunda transfer çalışmalarını büyük bir titizlikle sürdürdüklerini ve birçok oyuncuyla görüştüklerini kaydetti.

Diawara'nın da listelerinde yer aldığını dile getiren Senal, ''Daha önce de Orkun için Kayseri Erciyespor ile anlaşmıştık ama oyuncu son anda Galatasaray'a gitmişti. O yüzden transferi bitirmeden açıklama yapmak istemiyoruz'' dedi. Senal, Fransa Birinci Ligi'nden Troyes takımının futbolcusu İbrahima Bangoura'nın da listelerinde yer aldığını ve temaslarının sürdüğünü anlattı.

''TRANSFERDE GEÇ KALMADIK''

Medyada yer alan transferde geç kalındığı yönündeki haberlerin doğruyu yansıtmadığını belirten Senal, kaliteli oyuncuları Bursaspor'a kazandıracaklarını belirtti.

Senal, sezon hazırlıklarına henüz yeni başladıklarını belirterek, ''Transferde ağır kalmadık. Her şey şu anda yolunda gidiyor. Biz herşeye hakimiz. Oyuncu alacağımız mevkileri biliyoruz. Araştırmalarımızı sürdürüyoruz. Takıma katkı sağlayacak, karakteri sağlam oyuncuları kadromuza katacağız'' diye konuştu.

27 olmasi lazim

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Saha kim ki bizi küçük görecek. Manchester United'ta oynuyor diye bize gelmeyecek diye birşey mi var? Aslında bizim Saha'yı küçük görmemiz gerekir. Yaşı gelmiş 28'e. Daha yeni yeni oynamaya başladı. Saha'nın gelmesini istemem ben. Hakan Şükür daha faydalı olur.

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Serdarı sağ bekte de oynatırız istersek santraforda.Yararı yada zararı bize oLacak diğerLerine ne oLuyor acaba ?
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Ben sana diyorum ki sen Colin in bana sordun yönlerini biliyomuydun hayır... Ama niyese sağ kanat oynuyo... Serdar a gelince bana diyosun kaç sene Bursa da sağ bek oynadı... Bursa da prof... olarak geçirdiği sürede oynamıştır...

Avatarın dada anlaşılcağı gibi BJK düşmanlığın belli...

Tümer den sol kanat Colin den sağ kanat oluyo... Serdar Kurtuluş un oldğu takımda sağ bek sıkıntısı oluyo nedenSe???
    Hey Allah'ım ya! Sen dediklerimi anlamıyorsun herhalde. Konunun Colin'le ne alakası var? Fanatizm yapan ben değilim, sensin!!! Konuyu FB'ye çekiyorsun hemen işine gelmeyince!!! Ben daha önce de Serdar'ın sağ bek oynayamayacağını defalarca DETAYLARIYLA açıkladım. Git oku istersen, gel ona karşılık cevap yaz bana, FUTBOL KONUŞ, Colin Molin falan deyip de fanatizm yapma!!!

Sen takip etmiyorsun futbolu, sonra gelip burada diyorsun "Sürekli oynadığı bölge sağ bek, 1 sene DMC oynadı" diyorsun.

YAHU!!! Serdar'ın profesyonel futbol kariyeri 2 yıl zaten, 1 yılı geçen sene Bursaspor'da, o da sağ bek oynadı, 1 yılı da Beşiktaş'ta ön libero oynadı!!!

Bilip bilmeden konuşuyorsun, "Sürekli oynadığı bölge" diyorsun, bilmediğin o kadar belli ki Gören de Serdar'ın 5 yıl sağ bek oynadığını sanacak

Serdar kadar dünyada topu oyuna yavaş sokan sağ bek yoktur zaten, geçen seneki hazırlık maçlarını izlesen anlardın ama belli ki hiç maç izlemiyorsun.

M.Doğan'ların, İ.Toraman'ların sağ bek oynadığı Beşiktaş'ta (yani o kadar sağ bek sıkıntısı var), senin deyiminle "Sürekli sağ bek oynayan" Serdar oynamıyor. Neden acaba? Tigana gibi iyi bir hoca neden sağ bek sıkıntısı yaşayan takımda "sürekli sağ bek oynayan" Serdar'ı oynatmadı da onu ön liberoya çekti?

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Fenerbahçemizin 2007 – 2008 sezonu için yaptığı transfer çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Son olarak kulübümüz Antalyaspor'lu oyuncu Ali Bilgin ile anlaşma sağladı. Oyuncu yurtdışında olduğu için yarın Türkiye'ye geleceği açıklandı. Ali Bilgin'in sağlık kontrolü ve imza töreni ile ilgili bilgi daha sonra açıklanacaktır.

ALİ BİLGİN KİMDİR?

Karadeniz kökenli gurbetçi bir ailenin çocuğu olan Ali Bilgin, 17 Aralık 1981'de Almanya'da Essen'de doğdu. Ali Bilgin, çocukluktan itibaren ilgi duyduğu futbola, 1993 yılında, 12 yaşındayken Almanya'nın Essen takımının altyapısında başladı. Essen'in altyapısında bir süre oynayan Ali Bilgin, daha sonra 2 yıl süreyla başka bir Alman takımı olan Duisburg'un altyapı takımlarında oynadı. Ali Bilgin daha sonra tekrar döndüğü Almanya 2.Lig ekiplerinden Essen'de A takıma kadar yükselmeyi başardı. Essen'de takım kaptanlığına kadar yükselen Ali Bilgin, geçtiğimiz yıl Antalyaspor'a transfer oldu. Sezon sonu bir çok kulübün peşinden koştuğu orta saha oyuncusu Ali Bilgin'i Fenerbahçe renklerine katmayı başardı.Ali Bilgin daha önceki röportajlarında, idolünün Almanların ünlü futbolcusu Matthaeus olduğunu, hedefinin ise Türkiye Milli Takımıyla 2008 Avrupa Futbol Şampiyonası'nda oynamak olduğunu söylemişti.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Bugün yine bazı yayın organları, kulübümüzün, profesyonel futbol takımımıza transfer edeceği oyuncularla ilgili olarak hayali transfer haberlerine yer vermişler, transfer ücretlerini açıklamışlar ve bütün bu bilgileri de kulübe yakın kaynaklardan aldıklarını okuyucularına duyurmuşlardır. Kulübe yakın kaynakların kimler olduğu konusunda herhangi bir açıklama yapmayan yayın organları gerek yabancı kontenjanını, gerekse Fenerbahçe Spor Kulübü bütçesini dikkate almadan milyon dolarları kiralık oyunculara dağıtmışlardır. Bugün yayınlanan bazı gazetelerdeki hayali transfer haberleri şöyledir:

FANATİK - PETKOVİÇ'E KANCA
    Gazetenin bugün yayınlanan nüshasında Zico'nun isteği doğrultusunda Sivasspor kalecisi Petkoviç'e yöneticilerimizin el attığı ve yabancı oyuncu kararı çıktıktan sonra transferinin yapılacağı bildirilmektedir. Kulübümüz bugün 2 yıllık tekrar imza atan Volkan Demirel ve sözleşmesi süren kalecilerimizle sezona başlayacaktır. Transfer komitesinin gündeminde Petkoviç de dahil olmak üzere başka bir kaleci arayışı bulunmamaktadır. Aynı gazete Ganalı oyuncumuz Appiah'ın da ayrılmak istediğini yazmaktadır. Schalke'nin kendisini istediğini yazan gazetenin bu haberine rağmen, Kulübümüze bugüne kadar Stephen Appiah'ın resmen istendiğine dair hiçbir kulüpten talep gelmemiştir.

FOTOSPOR - BOJİNOV BİR SERVET KAZANACAK

Bir Bulgar gazetesinin haberine yer veren gazete, Bojinov'un Fenerbahçe transfer gündemini bir anda değiştirdiğini yazmaktadır. Bojinov için 10 milyon dolar verileceğini açıklayan gazete ayrıca Deivid'in de gönderileceğini yazmaktadır.

FOTOSPOR - OLİVERA FENER'İN AVUCUNDA

Uzun boylu bir golcü arayışını dört koldan sürdürdüğümüzü iddia eden gazete, bir zamanlar ikna edemediğimiz sambacıyı bu kez avuç içinde tuttuğumuzu yazmaktadır. Aynı gazete Carew transferi için baskı olduğunu yazarak, Fenerbahçe'nin transfer listesinde yer alan Carew'in yeniden Türkiye'ye dönmek için sıcak baktığı yazılmaktadır.

ONİKİNCİ ADAM - SON 3 AS

"Fener'de yönetim, Carew veya Olivera ısrarında. Zico ise Ronaldo diyor" diyen gazete artık transfer haberlerini bitirdiğini bugün "SON 3 AS" olarak ifade etmektedir. Kulübümüz 3 oyuncuyla da ilgilenmemektedir. Dileriz transfer haberlerine adı geçen gazete SON noktayı böylece koymuş olur.

FOTOMAÇ - CİCİNHO FENER'E

10 milyon Euro'ya hem de kiralık olarak kulübümüze geleceği iddia edilen Cicinho ile kulübümüz ilgilenmemektedir. 10 milyon Euro gibi bir ücreti bugüne kadar hiçbir oyuncu için kira bedeli olarak düşünmediğimizi de ayrıca ifade etmek isteriz.

TÜRKİYE - CAREW FENER'DE

Fenerbahçe yönetiminin golcü bombasını sonunda patlattığını yazan gazete Norveçli yıldıza 3+1 sözleşme yapıldığını yazmaktadır. Kulübümüz golcü bombası patlatmamış, adı geçen oyuncu ile 3+1 yıllık sözleşme yapmamıştır. Aynı gazete Appiah'ın Celtic transferini de yazmaktadır. Celtic kulübünden kulübümüze resmi bir girişim 28.06.2007 tarihi itibariyle olmamıştır.

AKŞAM - CAREW SIRADA

Alex'in menajeri Juan Figer'in Carew için görevlendirdiğini yazan gazete futbolcuya 3, kulübü Aston Villa'ya da 6 Milyon Euro bonservis ücreti verileceğini iddia etmiştir.

SABAH - 30 MİLYON EUROLUK TEMİNAT KİMİN İÇİN?

Fenerbahçe yönetimine yakın kaynaklara dayandırılan ve bu kaynakları nedense açıklama ihtiyacı hissetmeyen gazete Nikola Zikic, Ronaldo ve Adriano ile Carew isimlerini ard arda sıralamış ve ilginç bir gelişmeden bahsederek dün öğle saatlerinde 30 milyon Euro değerinde teminat mektubunun alındığını yazmıştır.

POSTA - FENER'İN ROTASI MAKAAY

Hollandalı forvetin imza atmasının an meselesi olduğunu yazan gazete, Sevilla'nın yıldızı Kanoute için de girişimlerde bulunulduğunu yazmaktadır. Her iki oyuncu için de kulübümüz herhangi bir girişimde bulunmamaktadır.

VATAN - JOHN CAREW BİR ADIM ÖNDE

Sağ kanat ve forvet için 15 Milyon Euro hazırladığımızı yazan gazete, Norveçli golcünün öne çıktığını ve Oliveira, Gudjohnsen ve Makaay listede tutulurken transfer için "yabancı kararı" beklendiğini ifade etmektedir. Kulübümüz her üç oyuncu ile ilgilenmemektedir.

Spor kamuoyuna duyurulur.

Fenerbahçe Spor Kulübü
    "YÜCE ATATÜRK"

Mesaj Yetkileri