Mustafa 6. olur![]()
Mustafa 6. olur![]()
Hadi ama Mustafa ilk sen başladın en sona da sen kaldın nerdeyse![]()
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Mustafa bitiremeyecek bence. Kaç gün kaldı?
Bence Mustafa 10-13 arasında bitirir..![]()
2 Gun Kaldi Galiba
Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?
2 gün kaldıysa bitirmesi zor gibi...
Bitirememek ne demek ya. Daha önümde 2,5 günüm var. Beni bilen biliyor ne kadar burda olduğumu. Dün işlerim olduğundan çok az oynayabildim. Bugün eklerim.
Her şeye de sert cevap verme..Forumda olunca FM oynanmıyor..Biraz daha düzgün cevap vermeye çalış..
Daha 2 gün varken olumsuz mesaj yazmayın ozaman. Bitirmek veya bitirmemek benim elimde.
Sana olumsuz mesaj yazan yok..Bitirmesi zor gibi diyoruz..Sen de çıkmış:
"Bitirememek ne demek ya. Daha önümde 2,5 günüm var. Beni bilen biliyor ne kadar burda olduğumu. Dün işlerim olduğundan çok az oynayabildim. Bugün eklerim." diyosun..Biz sana bitirmesi zor diyoruz..Ki gerçekten de zor..Bitirirsen bir şey demeyiz..Sana sanki,"Hayatta bitiremez..O zaten foruma da girmiyor.."demiş gibi cevap veriyorsun..
26.Hafta
27.Hafta
Fa Cup Maçı
28.Hafta
29.Hafta
Puan Durumu
Kalan maçları bitirdikten sonra puan durumunu ekleyeceğim.
İstikrarsız sonuçlar almaya tekrar başlamışsın...Toparlanman dileğiyle..
İşin zor. Ana sayfadan bak en yüksek kaçıncı olabiliyorsun.
Son 3 maç kaldı. 6-14 arasında birşey olacağım. Ama hedefim 7. olmak. Son haftalarda çok kötü puanlar kaybettik.
Az kalmış Mustafa ha gayret![]()
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
İyisin MustafaBen 8. sen 10.
Son haftalarda takımı batırmasaydım en azından 9. olabilirdik. Kırmızı kartlar ardı ardına geldi ama. Hele Arsenal maçı.
Aygün'ün deyimiyle 5.0 depremi yaşandı
Doğal birşey bende 3 veya 4 yemiştim Arsenal'den..
Çok fazla mağlubiyetin olmuş.Küme düşen Newcastle ile aynı 19...
Çok fazla en azından 19 mağlubiyetin 9-10 'un da berabere kalsaydın...
Evet çok şanssız maçlar geçirdik. Zaten ligde en az berabere kalan da benim![]()
Mustafa oyunu bitirdiğin için tebrik ederim. Neredeyse herkes bitirdi sayılır, Çağrı gelince artık açıklamaları yapar.
Konuyu kilitliyorum.