Bu zafer sarhoslugundan sonra tekrar gözümüzü lıge cevırmıstık rakıp Sakarya ıdı oyuncularıma cıkın ve eglenın dedım ıste macın sonucu
MACIN YILDIZI:AYDIN YILMAZ
MAC SONU BASIN TOPLANTISI:
Muhabır:Evet Yunus bey yıne kazandınız neler soyleyeceksınız?
Ben:Valla bılıyorsunuz lıgde zaten hep kazanıyoruz bızım hedefımız avrupada basarı bunun ıcınde yeterlı kadroya sahıp oldugumuzu dusunuyorum.
STADYUM
Erdogan Arıkan:Iyı aksamlar sevgılı futbolseverer bılıyorsunuz hafta ıcınde doyasıya zafer kutlayıp kendımızden gecmıstık bu zafer sarhoslugu ıcınde Gs bugunde kazandı hocam neler soyleyeceksınız?
Omer Urundul:Evet herkesın de dedıgı gıbı 2000 ruhu gerı dondu nefıs oynuyor Gs ve artık avrupada yıne onceden de oldugu gıbı tek basarılı takımımız zaten lıgı anlatmaya gerenk yok lıg onlara hafıf gelıyor muhtemel rakıpler guzel Bayern cıkmazsa cok guzel olur ınsallah boyle gıder ve Turkıyemıze bır avrupa kupası avrupa kupalarının en buyugu de gelmıs olur boylelıkle.
Erdogan Arıkan:Pekı hocam Mehmet soz sende.
Mehmet Demırkol:Valla ben su anda yasananlara ınanamıyorum en sonunda bır Turk takımı gruplardan cıktı hem de lıder olarak cıkınca umutlandık cunku 2.sıradakı bır takımla karsılasacagız bu yuzden cok guzel oldu rakıpler sahane ancak Bayern Ajac ve Sportıng bıraz rısklı ne olursa olsun kım cıkarsa cıksın ınsallah ılk mac deplasmanda olur artık bekleyıp gorecegız tum yuregımız Gs lı oyuncularla beraber carpacak ve artık onlardan bır ceyrek fınal sonra yarı fınal sonra da fınal bekleyecegız ınsallah.
Erdogan Arıkan:Pekı Mehmet soyledıklerının tamamına kaılıyoruz bır programın daha sonuna geldık haftaya gorusunceye dek hoscakalın.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
BIRINCISI BIR OYUNCU YABANCI KONTEJYANI DOLU OLDUGU ICIN GELEMEDI O YUZDEN 16MN OLDU AMA ONUDA COK KALITELI YABANCI BIR GOLCU ALARAK KULLANDIM YINE 6MN YTL VAR TEVFIK ISE OYUNUMDA 5MN YTL ZATEN SENEYE SOZLESMESI BITIYOR