Sayfa 227 / 439 İlkİlk ... 127177217225226227228229237277327 ... SonSon
6,781 ile 6,810 arası toplam 13150 sonuç

Konu: Transfer Haberi Çöplüğü

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Tüm haberlere yalanlama. Fenerbahçe bu yalanlama işinin de lideri.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by eGowiCh View Post
    Hey Allah'ım ya! Sen dediklerimi anlamıyorsun herhalde. Konunun Colin'le ne alakası var? Fanatizm yapan ben değilim, sensin!!! Konuyu FB'ye çekiyorsun hemen işine gelmeyince!!! Ben daha önce de Serdar'ın sağ bek oynayamayacağını defalarca DETAYLARIYLA açıkladım. Git oku istersen, gel ona karşılık cevap yaz bana, FUTBOL KONUŞ, Colin Molin falan deyip de fanatizm yapma!!!

Sen takip etmiyorsun futbolu, sonra gelip burada diyorsun "Sürekli oynadığı bölge sağ bek, 1 sene DMC oynadı" diyorsun.

YAHU!!! Serdar'ın profesyonel futbol kariyeri 2 yıl zaten, 1 yılı geçen sene Bursaspor'da, o da sağ bek oynadı, 1 yılı da Beşiktaş'ta ön libero oynadı!!!

Bilip bilmeden konuşuyorsun, "Sürekli oynadığı bölge" diyorsun, bilmediğin o kadar belli ki Gören de Serdar'ın 5 yıl sağ bek oynadığını sanacak

Serdar kadar dünyada topu oyuna yavaş sokan sağ bek yoktur zaten, geçen seneki hazırlık maçlarını izlesen anlardın ama belli ki hiç maç izlemiyorsun.

M.Doğan'ların, İ.Toraman'ların sağ bek oynadığı Beşiktaş'ta (yani o kadar sağ bek sıkıntısı var), senin deyiminle "Sürekli sağ bek oynayan" Serdar oynamıyor. Neden acaba? Tigana gibi iyi bir hoca neden sağ bek sıkıntısı yaşayan takımda "sürekli sağ bek oynayan" Serdar'ı oynatmadı da onu ön liberoya çekti?
    Madem o kadar çok anLıyorsun futboLdan geç ErtuğruL sağLamın yerine Beşiktaşın başına Sen ErtuğruL sağLammısın Sen serdar sağ bek oyanayamaz deyince Serdar sağ bek oynayamayacak mı ? Sen öyLe dedin diye adam verimLi oLamayacakmı.Ya biraz yorum yazarken düşünerek yazsan da burda ki herkes te sana bişey demese.Sen kendi yorumunu yazmıyorsun iLLa benim dediğim dedik diyorsun.Yok böyLe bişey..
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Abi dün böyle bir şey demiştin, şimdi de stopere adam lazım diyorsun.

Bence diğer yabancı kontenjanı stopere veya sağ beke kullanmalı. İyi bir sağ bek lazım, stoperde yine Gökhan ile İbrahim idare ederler ama sağ bek çok sıkıntılı durumda.
    Egemenciğim seni severim, bilirsin...

Biliyorsun ki Gökhan Zan da, İbrahim Toraman da zaman zaman sakatlanabilen oyuncular. Ne kadar Türkiye de oluşturulabilecek en iyi ikili olsalar da, kesinlikle o bölgeye adam lazım.

Ayrıca Serdar konusunda ileri gitme. Ben yıllarca Bursa'da yaşadım. Bursa Lig a'da iken Serdar o pozisyonda gösterdiği üst düzey performans ile Beşiktaş'a geldi. Beşiktaş'a ilk geldiğinde de hazırlık maçlarında sağ bek oynadı. Fakat o zaman Tandoğan ve Güneş olduğundan dolayı Tigana takımda aslen Kleberson'un doldurması gerektiği fakat dolduramadığı pozsiyona Serdar'ı koydu. Şimdi o pozisyona Cisse alındı. O zaman bu sene Serdar ve Tandoğan sağ bek pozisyonu için mücadele edecek. Defansın ortası için çok fazla alternatif yok. Zan ve Toraman var. Mustafa Doğan bitti artık. Oraya transfer şart.
    Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Sabit fikirli olma huyundan, vazgeçmek lazım..

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Aynı zamanda, Bursaspor altyapısında oynayan bir futbolcu A takıma çıkana kadar Bursaspor'a yıllarını verir, çocukluğunu verir. Serdar yıllarca Bursaspor'un alt takımlarında da sağ bek oynamıştır, rahat ol...

Tigana onu zoraki ön liberoya çekmiştir.
    Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi

Nesil
    2006
    Yer
    Osmancık/ÇORUM

Bi Ertugrul Saglam yoktu o da tam oldu devam edelim

Quote Originally Posted by TR.CaPTaiN View Post
    Tüm haberlere yalanlama. Fenerbahçe bu yalanlama işinin de lideri.

turk gazeteleride fenerbahce ye getirdikleri oyuncular bakimindan lider

Ya bırak abi ne bilicek Futbolu Tümer den sol kanat Colin den sağ kanat yapan adamdan ne bekliyon... Konuyu FB ye çekmemim sebebi senin Fanatikliği sana göstermek... Ama öle bi BJK düşmanlın varki...

Seninle daha tartışmaya dvm etmeme gerek yok... Sağolsun Serdar ile gereken açıklmayı İlhan Abi yapmıştır...

Quote Originally Posted by eXcitinG View Post
    Madem o kadar çok anLıyorsun futboLdan geç ErtuğruL sağLamın yerine Beşiktaşın başına Sen ErtuğruL sağLammısın Sen serdar sağ bek oyanayamaz deyince Serdar sağ bek oynayamayacak mı ? Sen öyLe dedin diye adam verimLi oLamayacakmı.Ya biraz yorum yazarken düşünerek yazsan da burda ki herkes te sana bişey demese.Sen kendi yorumunu yazmıyorsun iLLa benim dediğim dedik diyorsun.Yok böyLe bişey..
    Kardeş, kendi yorumumu yazıyorum ben 1 saattir ama okuyup da futbol yorumu yapan yok maalesef. Şimdi bana yine politik cevaplar vermişsin, bunun yerine futbol hakkında yorum yapsan daha iyi olmaz mı kardeş?

Ben yorum yazarken düşünerek yazıyorum ama maalesef sen öyle yazmıyorsun, hep aynı klasik politik cevaplar Bundan vazgeç artık.

Bak ben bir yerlerimden uydurmuyorum Serdar sağ bek oynayamaz diye, Serdar için diyorum ki;

Serdar kadar topu oyuna yavaş sokan bir sağ bek daha yok dünyada. Hazırlık maçlarında gördük ki sağda verimli olamadı, dolayısıyla da Tigana onu ön liberoya çekti. Fiziği de sağ beke müsait değil, hızı da. Dribling yapamaz, 2-3 adam geçip de orta açamaz. Yani sağ bekte olması gereken özelliklere sahip değil. Savunma özelliği gayet iyi fakat sağda kolay çalım yer. Onun için en ideal yer Tigana'nın da belirlediği gibi ön libero. O göbekte çok iyi savaşır, mücadele eder, top kapar. Bunu çok çok iyi yapar ve ileride de bu mevkiinin vazgeçilmezi olur. Serdar zaten bu mevkiideki performansıyla milli takıma kadar yükseldi bu yaşında, yoksa sağ bekte oynasa Hamit, Mehmet Topuz, Sabri gibi isimlerden iyi olması sözkonusu bile olamaz.

Seneye sağ bek oynarsa görürsünüz saç baş yoldurur, Baki'den farkı olmaz, o zaman hatırlatırım bunları size, izleyen biri olarak

Ertuğrul Sağlam kim ki? Çok mu iyi antrenör? Ne başarısı var? Mehmet Topuz, Gökhan Ünal, Toledo, Fatih Ceylan, Bülent Bölükbaşı, Mendez, Ivankov gibi oyuncular bende de olsa aynı başarıyı ben de sağlardım Önemli olan Bülent Korkmaz gibi düşük kadrolu bir takımla Beşiktaş'a kupada kök söktürmektir.

Quote Originally Posted by peluk View Post
    Egemenciğim seni severim, bilirsin...

Biliyorsun ki Gökhan Zan da, İbrahim Toraman da zaman zaman sakatlanabilen pyuncular. Ne kadar Türkiye de oluşturulabilecek en iyi ikili olsalar da, kesinlikle o bölgeye adam lazım.

Ayrıca Serdar konusunda ileri gitme. Ben yıllarca Bursa'da yaşadım. Bursa Lig a'da iken Serdar o pozisyonda gösterdiği üst düzey performans ile Beşiktaş'a geldi. Beşiktaş'a ilk geldiğinde de hazırlık maçlarında sağ bek oynadı. Fakat o zaman Tandoğan ve Güneş olduğundan dolayı Tigana takımda aslen Kleberson'un doldurması gerektiği fakat dolduramadığı pozsiyona Serdar'ı koydu. Şimdi o pozisyona Cisse alındı. O zaman bu sene Serdar ve Tandoğan sağ bek pozisyonu için mücadele edecek. Defansın ortası için çok fazla alternatif yok. Zan ve Toraman var. Mustafa Doğan bitti artık. Oraya transfer şart.
    Ben de seni severim, bilirsin...

Gökhan Zan ve Toraman iyi oyuncular fakat yabancı kontenjanı eğer oraya harcanırsa ikisinden biri mutlaka yedek kalacaktır, yani kontenjan boşuna yedek olarak harcanmaz. Navarro gündemde mesela, şimdi ya İbo ya Gökhan kesilecek, buna razı mısın?

Bursa'da yıllarca yaşamış olabilirsin, ben de Bursaspor'un maçlarını izledim ve gördüm ki Serdar Beşiktaş gibi büyük bir kulüpte sağ bek oynayacak kadar olmadı daha. Oyunu topa yavaş sokuyor, dribling ve hız özelliği yok, orta açma, ters kademe gibi özellikleri yok. Bu yüzden sağ bek oyuncusu değil. Serdar'ın profesyonel futbol kariyeri zaten 2 yıl, biri Bursaspor'da sağ bek, biri Beşiktaş'ta ön libero. Lig A'da Orduspor, Eskişehirspor, Mardinspor, Karşıyaka gibi takımlara karşı mücadele etmek kolay ama Şampiyonlar Ligi arenasında Chelsea, Man Utd, Roma, Lyon, Marsilya, Sevilla, Arsenal, Liverpool, Real Madrid gibi takımlara karşı mücadele etmesi zordur ve bu yükü Serdar kaldıramaz. Eğer Avrupa başarısı isteniyorsa sağ beke daha tecrübeli ve iyi bir isim alınmalı. Serdar 1 yıl sağ bek oynadı ve o günden bugüne hiç sağ bek oynamadı, haliyle de eski mevkiisine adaptasyonu zaman alacaktır. Ön liberoda ise kendini ispatladı, gün geçtikçe formunu yükseltti, şimdi o mevkiide iyi olan bir adamı neden keseceksin ki, yazık günah değil mi?

Geçen sene Serdar hazırlık maçlarında öyle göze çarpan bir futbol ortaya koyamadı sağ bekte, bu yüzden ligde 32 maç yanılmıyorsam ön libero oynadı. Yani biraz mantıklı düşünürsek, Tigana neden 32 maç boyunca bu adamı ön libero oynatsın, o kadar sağ bek sıkıntısı varken? Ön liberoda Koray, Kleberson oynayabilirdi, ama gitti onu oynattı, Koray'ın sakatlık yaşadığı dönemde bile Koray'ı asla aratmadı Serdar ve harika bir performans ortaya koydu.

Ben iddia ediyorum ki Serdar eğer 2-3 yıl daha ön liberoda oynarsa, oraya iyice adapte olur ve milli takımın da ön libero sorununu kökten çözer, 21-22 yaşlarında milli takımda banko ön libero olarak oynar. Muhteşem bir geleceği var ama sağ bekte değil, ön liberoda...

yillarin forveti ertugrul saglam bjk de forvetten stopere geciyosa bir dmc nin sag bekde oynamasi gayet normal .... ... her takimda bu tarz devsirme oyuncular vardir ....

Nesil
    2006
    Yer
    ❶❻

Daha ne gelen gidenler olacak acaba ve daha ne yalanlamalar göreceğiz..

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Ben sana futboL yorumu yazsamda sen dediğim dedik dediğin kimsenin görüşüne saygı göstermediğin için bende seni bazı şeyLeri farkına varabiLeceğin cümLeLer kuruyorum.Ben benim cevabım iyide oLsa kötü de oLsa doğruda oLsa yaLnışta oLsa saygı gösteren adama yorum yaparım.Ve burdaki herkes koyu beşiktaşLı biLmem farkındamısın sonra burdaki herkesi bu kadar kızdırıpta boşu boşuna sevdikLeri yerden oLmaLarına sebep oLma oLurmu..

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Kamburov pastonluk adammı ozaman siz bu futbolcuyu iş görmediniz youtube de faaln bir bakın gecen sene Galatasarayında gündemine geldi etkili frikikleri ve sutları var ben ankaragücünün nasıl aldıgına hayret ediyom Kamburov kücümseyin siz

Quote Originally Posted by Fıratcan Alçınkaya View Post
    Ya bırak abi ne bilicek Futbolu Tümer den sol kanat Colin den sağ kanat yapan adamdan ne bekliyon... Konuyu FB ye çekmemim sebebi senin Fanatikliği sana göstermek... Ama öle bi BJK düşmanlın varki...

Seninle daha tartışmaya dvm etmeme gerek yok... Sağolsun Serdar ile gereken açıklmayı İlhan Abi yapmıştır...
    Futbolu kim biliyor, bu çok belli oluyor kardeşim. Tümer için sol kanat, Colin için sağ kanat demedim, GEREKTİĞİ TAKDİRDE oynarlar dedim, yazdıklarımı dikkatli okursan anlarsın.

Serdar'ın herhalde 5 yıldır falan Bursaspor'da sağ bek oynadığını sanıyordun ki "Sürekli sağ bek oynayan" dedin Git bir ufak çaplı araştırma yap da gör, Serdar'ın futbol kariyerini. Ondan sonra gel bana "Futbolu bilmiyor" de Senin gibi maç izlemeden yorum yapanlardan değilim.

Konuyu da FB'ye çekip durma, dağıtıp durma. Ben burada pozitif şeyler üretiyorum, futbol hakkında yorum yapıyorum ama aldığım cevap aynı.

Bak diyalog şöyle.

- Serdar topu oyuna çok yavaş sokuyor, sağ bek olmaz.
    - Tümer'den sol kanat mı olur?
    - Serdar dribling yapamaz, çalım atamaz, onun yeri ön libero.
    - Colin Kazım'dan sağ kanat mı olur?
    - Serdar'ın sağda tecrübesi yok, oraya ŞL'de oynayabilecek tecrübeli biri alınmalı.
    - Colin Kazım sağda oynuyorsa o da sağda oynar.
    - Serdar'ın futbol kariyeri 2 yıl ama... Biri sağ bek, biri ön libero.
    - Bırak ya futboldan anlamıyorsun, Colin'den sağ, Tümer'den sol kanat mı olur?

Diyalog böyle işte, alakasız ve futbolsuz cevaplar veriyorsun, futbol hakkında cevaplar vermeyi dene ki futbol muhabbeti yapalım. Tıpkı İlhan abi gibi...

BJK düşmanlığının da olmadığını yazımı okursan anlarsın. Serdar için övgü dolu sözlerim görünce anlarsın sanırım.

Ali Bilgin hayırlı olsun, sonunda resmi sözleşmeyi de imzaladık.

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Kardeş, kendi yorumumu yazıyorum ben 1 saattir ama okuyup da futbol yorumu yapan yok maalesef. Şimdi bana yine politik cevaplar vermişsin, bunun yerine futbol hakkında yorum yapsan daha iyi olmaz mı kardeş?

Ben yorum yazarken düşünerek yazıyorum ama maalesef sen öyle yazmıyorsun, hep aynı klasik politik cevaplar Bundan vazgeç artık.

Bak ben bir yerlerimden uydurmuyorum Serdar sağ bek oynayamaz diye, Serdar için diyorum ki;

Serdar kadar topu oyuna yavaş sokan bir sağ bek daha yok dünyada. Hazırlık maçlarında gördük ki sağda verimli olamadı, dolayısıyla da Tigana onu ön liberoya çekti. Fiziği de sağ beke müsait değil, hızı da. Dribling yapamaz, 2-3 adam geçip de orta açamaz. Yani sağ bekte olması gereken özelliklere sahip değil. Savunma özelliği gayet iyi fakat sağda kolay çalım yer. Onun için en ideal yer Tigana'nın da belirlediği gibi ön libero. O göbekte çok iyi savaşır, mücadele eder, top kapar. Bunu çok çok iyi yapar ve ileride de bu mevkiinin vazgeçilmezi olur. Serdar zaten bu mevkiideki performansıyla milli takıma kadar yükseldi bu yaşında, yoksa sağ bekte oynasa Hamit, Mehmet Topuz, Sabri gibi isimlerden iyi olması sözkonusu bile olamaz.

Seneye sağ bek oynarsa görürsünüz saç baş yoldurur, Baki'den farkı olmaz, o zaman hatırlatırım bunları size, izleyen biri olarak

Ertuğrul Sağlam kim ki? Çok mu iyi antrenör? Ne başarısı var? Mehmet Topuz, Gökhan Ünal, Toledo, Fatih Ceylan, Bülent Bölükbaşı, Mendez, Ivankov gibi oyuncular bende de olsa aynı başarıyı ben de sağlardım Önemli olan Bülent Korkmaz gibi düşük kadrolu bir takımla Beşiktaş'a kupada kök söktürmektir.

Ben de seni severim, bilirsin...

Gökhan Zan ve Toraman iyi oyuncular fakat yabancı kontenjanı eğer oraya harcanırsa ikisinden biri mutlaka yedek kalacaktır, yani kontenjan boşuna yedek olarak harcanmaz. Navarro gündemde mesela, şimdi ya İbo ya Gökhan kesilecek, buna razı mısın?

Bursa'da yıllarca yaşamış olabilirsin, ben de Bursaspor'un maçlarını izledim ve gördüm ki Serdar Beşiktaş gibi büyük bir kulüpte sağ bek oynayacak kadar olmadı daha. Oyunu topa yavaş sokuyor, dribling ve hız özelliği yok, orta açma, ters kademe gibi özellikleri yok. Bu yüzden sağ bek oyuncusu değil. Serdar'ın profesyonel futbol kariyeri zaten 2 yıl, biri Bursaspor'da sağ bek, biri Beşiktaş'ta ön libero. Lig A'da Orduspor, Eskişehirspor, Mardinspor, Karşıyaka gibi takımlara karşı mücadele etmek kolay ama Şampiyonlar Ligi arenasında Chelsea, Man Utd, Roma, Lyon, Marsilya, Sevilla, Arsenal, Liverpool, Real Madrid gibi takımlara karşı mücadele etmesi zordur ve bu yükü Serdar kaldıramaz. Eğer Avrupa başarısı isteniyorsa sağ beke daha tecrübeli ve iyi bir isim alınmalı. Serdar 1 yıl sağ bek oynadı ve o günden bugüne hiç sağ bek oynamadı, haliyle de eski mevkiisine adaptasyonu zaman alacaktır. Ön liberoda ise kendini ispatladı, gün geçtikçe formunu yükseltti, şimdi o mevkiide iyi olan bir adamı neden keseceksin ki, yazık günah değil mi?

Geçen sene Serdar hazırlık maçlarında öyle göze çarpan bir futbol ortaya koyamadı sağ bekte, bu yüzden ligde 32 maç yanılmıyorsam ön libero oynadı. Yani biraz mantıklı düşünürsek, Tigana neden 32 maç boyunca bu adamı ön libero oynatsın, o kadar sağ bek sıkıntısı varken? Ön liberoda Koray, Kleberson oynayabilirdi, ama gitti onu oynattı, Koray'ın sakatlık yaşadığı dönemde bile Koray'ı asla aratmadı Serdar ve harika bir performans ortaya koydu.

Ben iddia ediyorum ki Serdar eğer 2-3 yıl daha ön liberoda oynarsa, oraya iyice adapte olur ve milli takımın da ön libero sorununu kökten çözer, 21-22 yaşlarında milli takımda banko ön libero olarak oynar. Muhteşem bir geleceği var ama sağ bekte değil, ön liberoda...
    Burda biraz düşünmek gerekiyor kanımca... Düşünelim, beyin jimnastiği yapalım...

Öncelikle bir bek oyuncusu için önemli olan özellikleri sıralayalım. Bek oyuncusu defansif manada önceden sezme kabiliyetine sahip olmalıdır. Timing yani zamanlaması iyi olmalıdır yoksa kanat oyuncusundan çalım yiyebilir veya rakip kanat oyuncusu rahatlıkla orta açabilir.

Serdar Kurtuluş'un ters kademeye girip giremediğini nereden biliyorsun? Bursaspor'da iken bir kere seyrettin mi? Futbol sahasında ters kademeye en fazla girmesi gereken oyuncular bek oyuncularıdır. Zaten kendin demişsin, Beşiktaş'ta ön libero oynadı diye. Ben demiyorum ki bu adam ön libero oyanayamaz... Bu adamın naturel pozsiyonu sağ bek diyorum. Yıllarca Bursaspor'un alt takımında da sağ bek oynadı diyorum. Genç takımlarda sağ bek oynadı diyorum. Bunu biliyorum.

Bak Egemen, sen Serdar'ı adam gibi bek pozisyonunda izlemeden gelmiş bek değil diyorsun. Bu adam Lig A'da bek pozisyonunda harika performans göstermiştir.

Peki Serdar'ın orta açıp açamadığını nerden biliyorsun? Seyrettin mi hiç bekte, hayır... DM pozisyonundaki bir adam topu oyuna sokma becerisini iyi olsa bile gösteremez. Çünkü DM pozisyonundan oyuna top sokmak, DR pozisyonundan daha zordur.

Hadi diyelim ki sen bu adamın BJK'de oynadığı 32 maçı da seyrettin. Nerden biliyorsun ters kademe özelliğinin, orta açma özelliğinin, topu oyuna sokabilme becerisinin iyi veya kötü olduğunu?

Serdar konusunda son kez yazıyorum.

Eğer Ertuğrul hoca Serdar'ı illa DM pozisyonunda oynatacağım derse zaten Cisse'nin yedeği olacak. Geçen sene oynadığı maçlarda kanımca defansif yönde kötü performans gösteren Tandoğan'ı yedeğe çekip, Serdar'ı beke koyarsa başarılı olur. Çünkü Toraman, geçen sene Serdar mecburen DM'de oynadığı ve Tandoağn'ın defansif özellikleri çok zayıf olduğu için mecburen o pozisyonda oynadı.

BAK GZL KARDEŞİM SEN DEĞİLMİSİN SAĞ BEK SIKINTISI VAR SİZİN TAKIMDA DİYEN BNDE SANA SERDAR VAR DEDİM... SENDE DEDİN SAĞ BEK OYNAYAMAZ DEDİN BNDE SANA SİZİNKİLER OYNUYODA BİZİMKİLER NEDEN OYNAYAMIYO DEDİM... UZADI GİTTİ... YUKARIYADA İLK MSJLARIDA KOYSAYDIN KEŞKE SErDAR IN TOPU OYUNA SOKMASI DEĞİLDİ KONU HATIRLARSAN...

BUYUR KONUN BAŞLANGICINI HERKES GÖRSÜN

Yahu Serdar Kurtuluş var süper adam neden sağ bek sıkıntısı olsuN... 1sene DMC oynadı diye sürekli oyandığı bölgeyimi unutucak...
    Futbolu takip etmeden konuşmayalım lütfen yahu Komik oluyor çünkü.

Serdar'ı sağ bekte izledin mi?
    Serdar ne kadar sağ bekte oynadı ve en son ne zaman sağ bekte oynadı, hangi takımda sağ bekte oynadı?

Sürekli oynadığı bölge sağ bek demek, kaç sene sağ bek oynadığını söyleyebilir misin?

Kalın siyah bnm yzdım

Kırmızı senin yazdın

fenerbahçe bir çok oyuncuyu yalanladı acaba kimi alacaklar merak ediyorum
    ayrıca bana deivid kalacak forvet de alınmayacak ve geçen seneki tek forvetli sisteme benzer bir sisteme döneceğiz gibi geliyor
    inşallah yanlırım da düzgün bir forvet alırlar

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

O kadar kişi adama açıkLıyor adam haLa ve haLa anLamıyor.Serdar kurtuLuş sağ bekte Ön Libero da oLduğundan daha iyidir.Bu iki+iki nin 4 oLması gibidir.Her sen ne kadar diretsende bu böyLedir.Ve burda ki kimseyi de küçümseyici keLimeLer kuLLanmassan iyi oLur.Sana kaLmadı kişiLerin futboL biLgisini yargıLamak..herkesin biLgisi kendisinedir.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Ümit Karan haberine neden yalanlama yok, merak ettim valla..

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Arkadaslar forvete İlan gelebilir Hakkında ne düsünüyorsunuz

Bence yetenekli kendisi milli takımıza attııgı golde var

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Bonservisi olmayan Baiano'yu tercih ederim, Ilan yerine..

Quote Originally Posted by peluk View Post
    Burda biraz düşünmek gerekiyor kanımca... Düşünelim, beyin jimnastiği yapalım...

Öncelikle bir bek oyuncusu için önemli olan özellikleri sıralayalım. Bek oyuncusu defansif manada önceden sezme kabiliyetine sahip olmalıdır. Timing yani zamanlaması iyi olmalıdır yoksa kanat oyuncusundan çalım yiyebilir veya rakip kanat oyuncusu rahatlıkla orta açabilir.

Serdar Kurtuluş'un ters kademeye girip giremediğini nereden biliyorsun? Bursaspor'da iken bir kere seyrettin mi? Futbol sahasında ters kademeye en fazla girmesi gereken oyuncular bek oyuncularıdır. Zaten kendin demişsin, Beşiktaş'ta ön libero oynadı diye. Ben demiyorum ki bu adam ön libero oyanayamaz... Bu adamın naturel pozsiyonu sağ bek diyorum. Yıllarca Bursaspor'un alt takımında da sağ bek oynadı diyorum. Genç takımlarda sağ bek oynadı diyorum. Bunu biliyorum.

Bak Egemen, sen Serdar'ı adam gibi bek pozisyonunda izlemeden gelmiş bek değil diyorsun. Bu adam Lig A'da bek pozisyonunda harika performans göstermiştir.

Peki Serdar'ın orta açıp açamadığını nerden biliyorsun? Seyrettin mi hiç bekte, hayır... DM pozisyonundaki bir adam topu oyuna sokma becerisini iyi olsa bile gösteremez. Çünkü DM pozisyonundan oyuna top sokmak, DR pozisyonundan daha zordur.

Hadi diyelim ki sen bu adamın BJK'de oynadığı 32 maçı da seyrettin. Nerden biliyorsun ters kademe özelliğinin, orta açma özelliğinin, topu oyuna sokabilme becerisinin iyi veya kötü olduğunu?

Serdar konusunda son kez yazıyorum.

Eğer Ertuğrul hoca Serdar'ı illa DM pozisyonunda oynatacağım derse zaten Cisse'nin yedeği olacak. Geçen sene oynadığı maçlarda kanımca defansif yönde kötü performans gösteren Tandoğan'ı yedeğe çekip, Serdar'ı beke koyarsa başarılı olur. Çünkü Toraman, geçen sene Serdar mecburen DM'de oynadığı ve Tandoağn'ın defansif özellikleri çok zayıf olduğu için mecburen o pozisyonda oynadı.
    Çıplak gözle de seyrettim Serdar'ı Bursaspor'da oynarken, öyle ahım şahım bir sağ bek değil. Lig A'da süper bir performans gösterdi diyorsun, haklısın, süper oynadı da, Lig A'da oynadı, SüperLig'de veya Şampiyonlar Ligi'nde değil. Serdar'ı yerlerde süründürürler Avrupa'da, hep beraber izleriz. Sağ bekte tabii, ön liberoda demiyorum. Geçen seneki hazırlık maçlarını gördük, orada sağ bekte oynadı Serdar ve göze çarpan bir şey yapamadı, sıradandı. Topu oyuna yavaş sokuyor, bunu hem ön liberoda oynarken hem de sağ bekte oynarken gördük. Ayrıca hazırlık maçları neden vardır, hocanın kadrosunu kafasında şekillendirsin diye. Tigana baktı ki Serdar'dan sağ bek falan olmaz, onu ön liberoya çekti. Hazırlık maçlarında anladı sağ bekte verim alamayacağını.

Quote Originally Posted by eXcitinG View Post
    O kadar kişi adama açıkLıyor adam haLa ve haLa anLamıyor.Serdar kurtuLuş sağ bekte Ön Libero da oLduğundan daha iyidir.Bu iki+iki nin 4 oLması gibidir.Her sen ne kadar diretsende bu böyLedir.Ve burda ki kimseyi de küçümseyici keLimeLer kuLLanmassan iyi oLur.Sana kaLmadı kişiLerin futboL biLgisini yargıLamak..herkesin biLgisi kendisinedir.
    Ben de sana o kadar açıklıyorum ve hala ve hala anlamıyorsun. Ön liberoda olduğundan daha iyi madem, neden Tigana sağ bek sıkıntısı çekmesine, o mevkiide stoperleri oynatmasına rağmen Serdar'ı bir maçta bile kullanmadı? Futbol bilgilerini yargılamak bana kalmadı, bu uyarıyı bana yaptın, bir de renktaşlarına yapsan çok güzel olur. Zira "Bırak ne bilecek futbolu" diyen senin renktaşın, yani FıratCan. Onu uyar bir de e mi kardeş?

Sağ bekte olduğundan daha iyiymiş, yahu anlamak elde değil, kaç maç izledin ki sağ bekte Serdar'ı? Sağ bek diye tutturmuşsun, adam ön liberoda başarılı oldu mu SüperLig'de? Oldu! Sağ bekte oldu mu, olmadı, çünkü oynamadı. Neden oynamadı, madem esas mevkii sağ bek, neden oynatılmadı?

Tuncay'dan örnek vereyim. Sakaryaspor'da oynarken forvetti, defalarca çıplak gözle seyrettim, altıpasta gol kaçırırdı. O zaman da demiştim bundan forvet falan olmaz diye. Son vuruşlarında sorun var çünkü. Fenerbahçe'ye geldi, santrafor oynayamadı, sol kanada adapte oldu ve belki de şu an Türkiye'nin en iyi sol kanadı. Zico geçen sene onu Semih ile forvette oynattı, orada iş yapamadı, çünkü forvet meziyetlerine sahip değil.

Serdar da böyle. Naturel mevkiisi sağ bek olabilir, ama daha bu adam 19 yaşında, ağaç yaşken eğilir mantığıyla bu adam 2-3 yıl daha ön libero oynarsa onu kimse tutamaz. Tuncay'da olduğu gibi. Eğer Tuncay diretilseydi forvet oynamaya, rezil rüsva olacaktı, saç baş yolduracaktı, yedeğe kesilecek ve bir yıldız sönüp gidecekti. Serdar'da aynı şey olmamalı, olmasın da. Şimdi yarın öbürgün sağ bekte istenileni yapamazsa -geçen seneki hazırlık kampında olduğu gibi- yedeğe çekilecek, dolayısıyla potansiyel bir ön liberoyu da Türk futbolu kaybedecek.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Default A.Gücü transfer şampiyonu

Turkcell Süper Lig'de geçen sezon yaşanan sıkıntının tekrarlanmaması için transferde hızlı hareket eden Ankaragücü transfer sezonun açılışından bugüne kadar 8 futbolcuyla anlaştı.

Yeni sezonda Almanların ünlü ismi teknik direktör Hans Peter Briegel ile çalışacak olan sarı-lacivertlilerde Ahmet Dursun (Antalyaspor), Habib Muhammed (Gana-Molde FK), Fatih Akyel (Gençlerbirliği), Stelian Kirita (Romanya-Gaziantepspor), Yunus Balaban (Alemannia Aachen), İbrahim Ege (Denizlispor), Martin Kamburov (Bulgaristan), Zafer Özgülketin (Eskişehirspor) ile anlaşırken, kiralık olarak başka takımlarda oynayan, Birol, Ali Ölmez ve Ayhan Evren de yeni sezon için başkent ekibine dahil oldu.

Sarı-laciverliler bir orta saha ve bir de forvet arayışlarını sürdürürken, bu mevkilere alınacak futbolcuların yabancı olacağı öğrenildi.
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Turkcell Süper Lig'de bu sezon sıkıntı yaşamak istemeyen ve teknik direktörlüğe Mesut Bakkal'ı getiren Gaziantepspor, dış transferde Slovakya Süper Lig takımı Ruzomberok'tan Thomas Sedlak ile prensipte anlaştı. Gaziantepspor'un, Kamerunlu milli oyuncu Armand Deumi'den sonra Slovakya'nın Ruzomberok takımında oynayan 24 yaşındaki oyuncusu Thomas Sedlak ile prensipte anlaştığı, bu oyuncunun menajeri ile hafta sonuna kadar Gaziantep'e gelerek yönetimle masaya oturacağı açıklandı.

Gaziantepspor Kulubü Genel Menajeri Hasan Çetinkaya, yaptığı açıklamada, teknik direktör Mesut Bakkal'ın istediği Slovak Sedlak'ın orta sahada görev yaptığını söyledi.

Sedlak'ın menajeri ile her türlü konuda anlaşma sağlandığı, futbolcunun hafta sonuna kadar Gaziantep'e gelerek sözleşmeye imza atacağını belirten Çetinkaya, ''Biz her türlü konuda anlaşmayı sağladık. Sedlak'ı çok istiyoruz, o da bizi istiyor. İş imzaya kaldı'' diye konuştu.

Çetinkaya, Krita'nın Ankaragücü ile anlaştığını, Diawara konusunda ise Bursaspor ve Gaziantepspor kulüplerinin anlaşmaya vardığını, kulüple mukaveleleri devam eden De Nigris ve Zurita'nın ise Gaziantep'te yapılacak olan çalışmalara katılacaklarını bildirdi.

Daha yeni çıkmış bir haber ve bir internet sitesi haberi, görülmemiş olabilir. Yarın gazetelerde çıkarsa eğer kesin yalanlanır.

Ilan kim ya???

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul

O zaman Ümit Karan Fener'de

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Sağ bekte olduğundan daha iyiymiş, yahu anlamak elde değil, kaç maç izledin ki sağ bekte Serdar'ı? Sağ bek diye tutturmuşsun, adam ön liberoda başarılı oldu mu SüperLig'de? Oldu! Sağ bekte oldu mu, olmadı, çünkü oynamadı. Neden oynamadı, madem esas mevkii sağ bek, neden oynatılmadı?
    Belki de 6. kere falan açıklıyorum, tekrar açıklayayım. Geçen sene Beşiktaş'ın sağ bek mevkisinde 2 adam daha vard: Güneş ve Tandoğan. Serdar Kleberson'dan doğan boşluğu giderilmek için ön liberoya kondu.

Sonra Kleberson geri dönmeyince mecburen ön libero kalmak zorunda kaldı. Bekte de Güneş ve Tandoğan defansif manada kötü oyun sergileyince oraya Toraman'ı koydu.

Son kez açıkladım.

Nesil
    2006
    Yer
    Sükrü Saracoglu Stadı

petkovic,carew,cicinho,makaay transferleri yalanlanmis fakat ümit karan yalanlanmamis

Mesaj Yetkileri