1 ile 30 arası toplam 68 sonuç

Konu: işte dünya'nın en iyi 50 futbolcusu

Hybrid View

Nesil
    2007
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by WebMaster91 View Post
    27. David Villa (Valencia)

8. Carlos Tevez (Aston Villa)

Ben hepsine razıyım ama bence Villa ve Tevez'in yerleri değişmeli..Villa gibi forvet hiçbir takımda yok..
    tevez aston villa değil west ham da oynuyor(du).tevez ilk 50 ye girmeyi hakediyor.ama bu 8. sıra olmamalı haklısınız.
    bir kaç hata dışında çok hoş bir liste olmuş.herkesi mevkiisine göre güzel değerlendirmişler.

favori oyuncum 'lucho'gonzalez in 39. sırada olmasına sevindim.çünkü çok göz önünde bulunan bir ligde değil takımı.iyi değerlendirme.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Hollanda liginin gol krali brezilya milli takiminin oyuncusu afonso alves niye yok bu listede tevez onun attigi gollerin yarisi kadar gol atmadi.

Nesil
    2007
    Yer
    istanbul

alfonso alves çok gol atmış olabilir tevez de 3 sene üst üste güney amerikada yılın futbolcusu seçilmiş biri.birde şu farklar var biri hollanda liginin iyi takımlarından,biri ingilterenin en kötü takımlarından birinde oynuyor.tevez alves kadar fazla maç oynamadı.tevez uyum sorunu yaşadı.alvesi ingiltere ve türkiye maçında izledim çok kötü futbol oynadı.zaten premier lig ve hollanda ligi kıyaslanmaz.asıl tevezi seneye görün şimdiden söylüyorum önümüzdeki senenin altın ayakkabı ve yılın futbolcusu ödüllerinin en büyük adaylarından biri tevezdir.

Mesaj Yetkileri