Çok iyi transfer barca iyi işler yaptı zamana kadar
Çok iyi transfer barca iyi işler yaptı zamana kadar
Real Madrid şansı ile şampiyon oldu bunu yöntim farkında ki kovdu![]()
BarceLona geLecek yıL bütün kupaLara gözünü dikmiş anLaşıLan.YaptıkLarı transferLerde çok iyi.
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...
Barça bu sene çok iyi olur![]()
çok iyi yapmışlar Hector Betis' gelecewk en iyi teknik direktörlerden biri zaten
Real ne istediğini bilmiyor![]()
İspanya Birinci Futbol Ligi (La Liga) ekiplerinden FC Barcelona, Brezilyalı genç savunma oyuncusu Henrique'yi renklerine bağladı.
Yeni sezon öncesi birçok yıldız oyuncusuyla yollarını ayırma kararı alan ve yaptığı transferlerle dikkat çeken FC Barcelona'nın son transferi Brezilyalı genç savunma oyuncusu Henrique oldu. Brezilya Ligi takımlarından Palmerias'ta oynayan ve asıl adı Henrique Adriano Buss olan 21 yaşındaki genç oyuncunun Barcelona'yla 5 yıllık sözleşme imzalayacağı ve bu transferin Barça'ya maliyetinin 8 milyon euro olduğu İspanyol basınında yer alan haberler arasında. Bu arada Barcelona'nın, Henrique'yi tecrübe kazanması amacıyla bir başka La Liga ekibine kiralayacağı bildiriliyor.
Henrique, Barcelona'nın renklerine bağladığı bu sezon 5. isim oldu. Katalan ekibi daha önce, Sevilla'dan Seydou Keita ve Daniel Alves, Manchester United'dan Gerard Pique ve Villarreal'den Martin Caceres'i transfer etmişti.
Kaynak : İHA
Igor Akinfeev mesela... Liverpool Mihaylov'u aldı.
Barcelona'da ne kadar oynayabilecek ki?
Pique,Puyol,Milito bir de sanırsam Coloccini vardı bizim küçük brezilyalı'ya sıra gelmez
Zaten kiralanacakmış...
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.
açıkçası bende dudek i hiç beğenmiyorum.zaten ispanya kupası 1.tur'unda ve bazı önemsiz hazırlık maçlarında oynar.belki de oynayamaz.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
ayrıca pato nun biraz daha pişmesi ve gelişmesi lazım.sonunun saviola gibi olmasını istemem.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
ayrıca nasri nin de biraz pişmesi ve gelişmesi lazım.sonunun aimar gibi olmasını istemem.![]()
Sanırım Fm'dede iyi bir oyuncu.Kulağıma yabancı gelmedi ismi.Barcelona bu yeteneği kaptırmamak için erken davranmış anlaşılan.Kiralanmasıda iyi olmuş.Zaten forma şansı bulamazdı..
So what?
Saike
Eğer Arsenal'e dönmezse, Atletico onun için çok uygun..
Torres Reyes..
![]()
Haddini bilmediği için siteden uzaklaştırılmıştır.
Çaçapa'yı da alsınlar.
Beklemek lazım..
şu espanyoldaki adını unuttum kamerunlu onu alsa tamam işte kaleye
Real'den Atletico'ya geçmeeeez.
calderon verebileceği en kötü kararı verdi.sanırım son 4 yılda 6.kez(rakamdan emin değilim) teknik direktör değişmiş olacak böylece.devre arası alınan gençlerle belli bir şablon oturmuş gibiydi.şimdi yeniden başa sarılacak herşey ama gelecek sezon rakiplerin bu kadar kötü olma garantisi yok.
özellikle drenthe ve robben transferleri en gerekli isimler gibi duruyor bence.bir de yanlarına orta sahaya yaratıcı bir oyuncu bulunabilirse yeni teknik direktörün işi biraz kolaylaşır.
Akinfeev'i alıp da yedek bırakırsan yazık olur o kadar genç kaleciye, hele bir de Casillas sakatlanır da o kaleye geçip hata yaparsa, işte o zaman daha beter olur. Dudek iyi seçim, tecrübeli, yaşlı, iyi yedek.
Nasri çok iyi bir oyuncu ancak önce bir Lyon'a gitmesi lazım ordanda Premiership'e oraya daha çabuk adapte olabilir
Nasri bu sene kalırsa zaten Avrupa tecrübesine de sahip olacak zira Marsilya Şampiyonlar Ligi'nde mücadele edecek. Onun yerinde olsam Marsilya'da kalıp devre arasında veya önümüzdeki sene daha büyük bir kulübe giderim.
Kaleye iyi bir transfer şart. Muhtemelen 11'leri şöyle olacak mevcut kadroya göre.
........................... Valdes .......................
... Zambrotta ... Puyol ... Marquez ... Abidal ...
.............. Edmilson ..... Iniesta ................
... Messi ......... Deco ........... Ronaldinho ...
...................... Henry .............................
Edmilson yerine Xavi veya Yaya Toure oynayabilir. Yine tek forvet oynarlar, Eto'o'ya gidici gözüyle bakıyorum zaten. İyi bir kadro kurdular, zaten oturmuş bir kadro, yerinde takviyelerle güçlendirdiler.
Etoo'nun gideceğini sanmıyorum Henry ile oynamak istiyorum demişti.önliberoda Xavi ve Deco'nun oynayacağını tahmin ediyorum.Gerçi İniesta Xavi'den iyi ama daha Motta ve Toure de var.
Etoo sağda messi solda R10aldinho ortada oynayabilir