Sayfa 230 / 439 İlkİlk ... 130180220228229230231232240280330 ... SonSon
6,871 ile 6,900 arası toplam 13150 sonuç

Konu: Transfer Haberi Çöplüğü

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

arkadaslar o gelir bu gelmez demek yerine biraz sabredelm..ilan baianoda iyi oyuncular öncelik tabikide saviola ama onlarda iyi oyncular..artık yönetimimize güvenmeyi deniyelm çnkü kalli varken yanls adam almayz..ilansa ilan demekki bi bildigi var kallinin..biraz sabredelm sdce sabr..

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

cangele kayseriye şu an indi bu futbolcunun bonservisiyle alınmasıda çok güzel oldu gelecekte çok büyük paralar kazandıracak

Ü.Karan Ribery taktiğiyle gelebilirmiş FB ye... TV de izledim şimdi...

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

abi bende beşiktaştan bakiyi kıskanıyom ya abi ümüit karan gelse bile taraftar istemez hatırlasınıza kadıköydeki maçtan sonra karı gibi ağlamış televizyonlara ''anne anne bunlar kasap anne'' boşverin ümti

FOX'ta izledim, Ümit Karan Ribery taktiğiyle Fenerbahçe'ye gelecekmiş. Bunun üzerine de Galatasaray yönetimi sözleşmesi devam eden tüm Fenerbahçeli futbolculara transfer teklifi yapma kararı almış, acil bir toplantıyla bu kararı almışlar. 2 gün içinde noter onaylı belge gelecekmiş, Ümit Karan'ın parasını alamadığına dair ve FB de bonservis bedeli ödemeksizin bu transferi gerçekleştirecekmiş.

FOX'un haberi...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Ya tamam sahada gerekilen cevap verilecektir tüm transferlerimiz kötü bizim.Fener'in Lugano'lu Uruguay 3 tane yedi Peru gibi takımdan Bizim Şili li Tellenon takım 3-2 yendi hatırlatıyım.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Ümit Karan Ribery'in yaptığını yaparsa, başına çok iş gelir.. Ben satacağına inanmıyorum..

Nesil
    2006
    Yer
    Izmir

Quote Originally Posted by eGowiCh View Post
    Mark Gonzalez Liverpool'da yedek oturuyor, onu da hatırlatırım
    Bu yoruma gülmemek elde değil.Mark Gonzalez Liverpool'da bu sene 36 maça çıktı
    25'i Premier Lig maçı.Bu senede Betis aldı gonzalez'i

Nesil
    2007
    Yer
    Yeni Açık!

Egemen bir transferimize de doğru transfer desen şaşırırım.Vederson,Ali Bilgin ve Colin Kazım süper transferler zaten değil mi

Nesil
    2003

Quote Originally Posted by 0w3r View Post
    2 ay oncekı konuysa nıye daha once forumda verılmedı...???
    Pepertua Saha 13.06.2007 ıtabıryle 5 ay oynıyamacagı acıklanmıstır ıkı ay oncekı konu olsa 13.04.2007 de amelıyat olurdu bazı seylere bılıp bılmeden yorum yapmayın...
    Saha sampiyonlar ligi yari finalinde neden oynamadi? Hatta gecen sezon Saha baldirinda olan rahatsizligi nedeniyle bir cok macta forma giyemedi. Bu yaz ameliyat olacagi ve uzun sure forma giyemeyecegi yaklasik 2 ay once aciklanmisti. Sahanin menajerleri 10 gun once yeni sezon baslamadan Saha'nin hazir olacagini soyledi ancak Manchester United hem Saha'yi yollamak istiyor hem de oyuncunun Kasim ayina kadar hazir olmayacagi dusuncelerini belitiyor.

Bilip bilmeden yorum yapma konusunda isterseniz siz biraz daha dikkatli olun. Ben duyumcu degilim.

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Chelsea'de yedek olmak başka, Liverpool'da yedek olmak başka. Mark Gonzalez, Zenden gibi zayıf bir adamın yedeği, Makalele ise Essien'in yedeği, yani fark var. Liverpool'da forma şansı bulmak çok daha kolay ama Chelsea'de çok zor.
    Akşam akşam iyi güldüm ha.

Nesil
    2006
    Yer
    Izmir

Ayrıca Zenden'in yedeği denilen Gonzalez Zenden'den daha fazla forma giydi bu sene

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Ümit karan haberleri doğru değil bence fenerbahçe almaz

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Tello varken mark gonzalez neden alınski??

HErhangı bır transfer haberı varmı savıola gelıyormu bılgısı olan varmı???

Nesil
    2007
    Yer
    Yeni Açık!

Quote Originally Posted by Fernando Gago View Post
    Tello varken mark gonzalez neden alınski??
    O da nerden çıktı şimdi sen yanlış anladın herhalde
    Egemen Tello Şili gibi bir takımda bile yedek kalıyor falan dedi biz de onu kesen adamın Mark Gonzalez olduğunu söyledik

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Chelsea'de yedek olmak başka, Liverpool'da yedek olmak başka. Mark Gonzalez, Zenden gibi zayıf bir adamın yedeği, Makalele ise Essien'in yedeği, yani fark var. Liverpool'da forma şansı bulmak çok daha kolay ama Chelsea'de çok zor.
    Zenden? Emin misin? Yoksa ben başka premiership mi izliyorum

Ki Zenden de çok iyi bir futbolcudur.
    Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

adnan sezgn transferlern devam edecegini slöemş ama bu birazda tomasn durumuna baglı bide tabikide futbol federasyonunun bi trlü veremedigi yabancı kontenjanı kararına baglı..ha bire erteleyp duruyolar

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by blackeagle3992 View Post
    O da nerden çıktı şimdi sen yanlış anladın herhalde
    Egemen Tello Şili gibi bir takımda bile yedek kalıyor falan dedi biz de onu kesen adamın Mark Gonzalez olduğunu söyledik
    ben konuya son sayfadan dalınca öle gördüm

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Fox TV'deki Verkac programina gore Mehmet Topuz coktan Fenerbahce'de idi. Fox bana gore Fotomac'in kanal versiyonu. Umit Karan bu sekilde Fenerbahce'ye gelmez kuluplerin anlasmasi seklinde gelir. Galatasaray da onemli bir oyuncusunu ezeli rakibine kaptirmak istemeyecegine gore bence bu transfer yas is.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by TR.CaPTaiN View Post
    Fox TV'deki Verkac programina gore Mehmet Topuz coktan Fenerbahce'de idi. Fox bana gore Fotomac'in kanal versiyonu. Umit Karan bu sekilde Fenerbahce'ye gelmez kuluplerin anlasmasi seklinde gelir. Galatasaray'da onemli bir oyuncusunu ezeli rakibine kaptirmak istemeyecegine gore bence bu transfer yas is.
    Keşke Mehmet Topuz olsa ... Diego'lar geldi gitti... Ronaldo geldi gitti... çok saçma bir program

Leoucwhsua Misafir

Quote Originally Posted by Lincoln10 View Post
    o da olmazsa eto'o
    messi de olabilir.Messiyi transfer eden yokmu aranizda be

Leoucwhsua Misafir

Umit gitmez fenere.hem fenerin ihtiyacida yok yeterki yonetim oyuna mudaheleyi biraksin.yoksa guclu bir kadrosu var zaten fenerin

tahkim 5 maçlık cezayı onamışhasanın cezası 2'den 1'e düşmüş

Leoucwhsua Misafir

iyi olmus bosver hak ettik.burnumuz surtsun biraz,

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Yaptığı kaliteli transferlerle dikkatleri üzerine toplayan Fenerbahçe, yıldız futbolcusu Alex'ten gelen kötü haberle sarsıldı.

Lig TV'nin deneyimli muhabiri Deniz Türker'in haberine göre, kasığında geçmişten kalan bir sakatlık olan ve bu nedenden geçen sezon da takımdan ayrı kalan Alex'in sakatlığı yeniden nüksetti.

Tatilini ülkesi Brezilya'da geçiren Alex'in, nükseden sakatlığı nedeniyle 1 ile 1.5 ay arasında bir süre tedavi göreceği ve bu durumda da Şampiyonlar Ligi ön elemesinde takımda yer alamayacağını bildirdi.

Leoucwhsua Misafir

alex in sakatlanmasi fener icin daha iyi oldu bence

Nesil
    2007
    Yer
    Foruma katıldığınız yer

Beyler geyiği bırakıp transfere dönsek..
    Haddini bilmediği için siteden uzaklaştırılmıştır.

Nesil
    2007
    Yer
    Foruma katıldığınız yer

Şimdi anlarlar bazı şeyleri..
    Haddini bilmediği için siteden uzaklaştırılmıştır.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Alexin olmamaı kötü olmuş Tümere ofansif anlamda daha fazla iş düşecek

Mesaj Yetkileri