1 ile 23 arası toplam 23 sonuç

Konu: 17 Yıl bekledim ama değdi! (Galatasaray kariyeri - Eray Dengiz)

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Öncelikle konuyu açtığın saat ve dakika çok hoş.. Dürüst olacağım, yazdıklarının hiçbirini okumadım.. Senin kaçıncı GS kariyeri oldu bu sayamadım valla Eray.. Cesar Delgado yada İversen falan alırsın.. Ezberledik artık..

Quote Originally Posted by uAburak89 View Post
    Öncelikle konuyu açtığın saat ve dakika çok hoş.. Dürüst olacağım, yazdıklarının hiçbirini okumadım.. Senin kaçıncı GS kariyeri oldu bu sayamadım valla Eray.. Cesar Delgado yada İversen falan alırsın.. Ezberledik artık..
    Burak okumadığım nasıl belli olm

Bu sefer kariyeri açarken farklı olsun dedim. Amacım herkesin beklediği yıldız futbolcuları alıp, başarılı olmak değil. Tamam onlardan elbet yararlanacağım ama amacım bu sefer çok genç bir kadro kurmak, yani geleceğin yıldızlarını alıp 2-3 sene onlar üzerinde durup ondan sonra başarı yakalamak istiyorum.

Bakalım değişik fikirlerim var..

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by Eray Dengiz View Post
    Burak okumadığım nasıl belli olm

Bu sefer kariyeri açarken farklı olsun dedim. Amacım herkesin beklediği yıldız futbolcuları alıp, başarılı olmak değil. Tamam onlardan elbet yararlanacağım ama amacım bu sefer çok genç bir kadro kurmak, yani geleceğin yıldızlarını alıp 2-3 sene onlar üzerinde durup ondan sonra başarı yakalamak istiyorum.

Bakalım değişik fikirlerim var..
    Hadi ya, o zaman okuruz.. Ayıp ediyorsun.. Ama bende haklıyım..

Görüldüğü üzere 4 adet lig açtım. Bununla beraber veritabanını büyük olarak seçtim.

Gerekli gördüğüm oyuncuları alabilmek için yönetimden ek bütçe istedim ve sağolsun başkanımız bizi kırmayıp bütçemizi 22.755.000 YTL'ye çıkardı.

Hazırlık maçlarımı ayarlardım. Oyuncularımın performanslarını ölçmek için 4 takımla hazırlık maçı yapacağım.

Bununla birlikte takıma gelir gelmez tam tamına 12 futbolcumu satılık listesine koydum. İşte satılık listesine koyduğum futbolcular;

Mondragon
    Cihan Haspolatlı
    Ergün Penbe
    Emre Aşık
    Rigobert Song
    Stjepan Tomas
    Okan Buruk
    Ayhan Akman
    Junichi İnamoto
    Hasan Şaş
    Sasa İlic
    Hasan Kabze

Satılığa koyduğum futbolcularla birlikte transfer komitesine almak istedğim futbolcuları sundum. Biraz şaşırdılar ama onlara geleceğin Galatasaray'ını kuracağım dedim...

Batuhan Karadeniz
    Umut Güzelses
    Diego Stuart
    Volkan Babacan
    Sercan Temizyürek
    Tevfik Köse
    Sezer Öztürk
    Selçuk İnan
    Serkan Kırıntılı
    Ergün Teber
    Volkan Yaman
    Hakan Balta