Öncelikle konuyu açtığın saat ve dakika çok hoş..Dürüst olacağım, yazdıklarının hiçbirini okumadım..
Senin kaçıncı GS kariyeri oldu bu sayamadım valla Eray.. Cesar Delgado yada İversen falan alırsın..
Ezberledik artık..
![]()
Öncelikle konuyu açtığın saat ve dakika çok hoş..Dürüst olacağım, yazdıklarının hiçbirini okumadım..
Senin kaçıncı GS kariyeri oldu bu sayamadım valla Eray.. Cesar Delgado yada İversen falan alırsın..
Ezberledik artık..
![]()
Burak okumadığım nasıl belli olm
Bu sefer kariyeri açarken farklı olsun dedim. Amacım herkesin beklediği yıldız futbolcuları alıp, başarılı olmak değil. Tamam onlardan elbet yararlanacağım ama amacım bu sefer çok genç bir kadro kurmak, yani geleceğin yıldızlarını alıp 2-3 sene onlar üzerinde durup ondan sonra başarı yakalamak istiyorum.
Bakalım değişik fikirlerim var..![]()
Görüldüğü üzere 4 adet lig açtım. Bununla beraber veritabanını büyük olarak seçtim.
Gerekli gördüğüm oyuncuları alabilmek için yönetimden ek bütçe istedim ve sağolsun başkanımız bizi kırmayıp bütçemizi 22.755.000 YTL'ye çıkardı.
Hazırlık maçlarımı ayarlardım. Oyuncularımın performanslarını ölçmek için 4 takımla hazırlık maçı yapacağım.
Bununla birlikte takıma gelir gelmez tam tamına 12 futbolcumu satılık listesine koydum. İşte satılık listesine koyduğum futbolcular;
Mondragon
Cihan Haspolatlı
Ergün Penbe
Emre Aşık
Rigobert Song
Stjepan Tomas
Okan Buruk
Ayhan Akman
Junichi İnamoto
Hasan Şaş
Sasa İlic
Hasan Kabze
Satılığa koyduğum futbolcularla birlikte transfer komitesine almak istedğim futbolcuları sundum. Biraz şaşırdılar ama onlara geleceğin Galatasaray'ını kuracağım dedim...
Batuhan Karadeniz
Umut Güzelses
Diego Stuart
Volkan Babacan
Sercan Temizyürek
Tevfik Köse
Sezer Öztürk
Selçuk İnan
Serkan Kırıntılı
Ergün Teber
Volkan Yaman
Hakan Balta