Anket Sonuçlarını Görüntüle: En iyi altyapı hangi takımın?

Voters
238. You may not vote on this poll
  • Ajax

75 31.51%
  • Man Utd

28 11.76%
  • Milan

24 10.08%
  • Galatasaray

103 43.28%
  • Chelsea

8 3.36%
Sayfa 4 / 5 İlkİlk ... 2345 SonSon
91 ile 120 arası toplam 141 sonuç

Konu: En İyi Altyapı Hangi takımda

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Oyunda En iyi Altyapı Juve ve Milan da arkadaşlar. Türkiye de ise En iyisi Galatasaray. Ayrica Hollanda'da Ajax we Belçika da Anderlecht çok iyi Bu konuda...

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul/Antalya

ROMA takımının altyapısı süper ama bu listede milan en iyi altyapıya sahip

Nesil
    2005
    Yer
    Eskişehir

bence en iyi alt yapı brezilya takımlarında ama avrupada sorarsanız ajax derim ben

ajax super ajax!!!

Bence en iyi alt yapı Galatasarayda. Çünkü o iyi dediyiniz Birçok takım Gelip Galatasarayın Alt yapısından Fubolcu almaya çalışıyorlar.

ayrıca gs li arkadaslar oylamada objektif davranma ozgurlugune sahiptir.ben gs den futbolcu alırım super turkler var cok onemli ama abartmayın.

Quote Originally Posted by gacag
    ayrıca gs li arkadaslar oylamada objektif davranma ozgurlugune sahiptir.ben gs den futbolcu alırım super turkler var cok onemli ama abartmayın.
    aynen katılıyorum

bence ajax bakın aşşağıdaki oyunculara we sadece bu kadar deil adamlar süper ve hemen hemen her takıma gelcek oyuncular bunlar
    nigel de jong
    jan vertonghen
    hedwiges maduro
    urby emanuelson
    nicolea mitea

gsssssssssssssssssssssssssssss

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Ajax ve galatasarayda...

Nesil
    2006
    Yer
    Izmir

bence listeye romayıda koymamız lazımdı

Nesil
    2005
    Yer
    Almanya/Nürnberg

hayda olur mu ya Galatasaray ve Fenerbahce oha yani

benim icin bir numara Avrupada Anderlecht Adamlarin Paf Takimi bomba ya ama Liglere göre:

Italya: AS Roma
    Ingiltere: West Ham
    Ispanya: Sevilla
    Fransa: Auxxere
    Türkiye: Genclerbirligi
    Hollanda: Ajax

ve Avrupa: Anderlecht (aslinda Takimi sevmiyorum ama sahidende en iyi gencler Anderlechtte)

Quote Originally Posted by TK_ ReMiX
    hayda olur mu ya Galatasaray ve Fenerbahce oha yani

benim icin bir numara Avrupada Anderlecht Adamlarin Paf Takimi bomba ya ama Liglere göre:

Italya: AS Roma
    Ingiltere: West Ham
    Ispanya: Sevilla
    Fransa: Auxxere
    Türkiye: Genclerbirligi
    Hollanda: Ajax

ve Avrupa: Anderlecht (aslinda Takimi sevmiyorum ama sahidende en iyi gencler Anderlechtte)
    bir oha yani falan şeklinde yazılar yazmasan iyi olur yani üslubuna dikkat et. ikincisi şu anda oyunda çıkan en iyi gençler Galatasaray ve Ajaxtan çıkmaktadır. eğer u-18 ve u-20 maçlarına bakarsan oyunda sürekli Galatasarayın şampiyon olduğunu göreceksin

Nesil
    2005
    Yer
    Almanya/Nürnberg

sen bana birak nasil yazicagimi iyi bilirim birazda rahatlik olcak kardes demi forum burasi ama herseyi sen öyle ciddice aliyosan..neyse konuda kalalim

dogru demis olabilirsin ajax bencede cok iyi ama Galatasarayi tam bilmiyorum bende hep türkiyeyi secmiyorum fm oynayinca, simdi 2008/2009 sezonuna baktigimda Milanda, Chelsede iste Avrupa nin Büyük takimlarind bi kac yetenekli türk görüyorum ama hangi türk takimindan ciktiklarini su an tam bilmiyorum siz daha iyi bilirsiniz fazla süper ligde oynamadigim icin. Ama Galatasaray ve Fenerbahcenin yetenekleri cok iyi olsalarda Italya, Ispanya veya Hollanda Ligindeki cikanlarla kafa tutamaslar belki bir kac tane olabilir ama tümüne bakinca sorry no chance dogru diyosun Galatasarayda cok iyi oyuncular cikiyo ama biz bütün Altyapidan konusuyoruz ve orada Avrupa takimlari üstün, bu tabi Takimlarin standartlarinada bagli. Ama bu benim görüsüm ben birtek benim oyunumdaki gördüklerimi anlatiyorum. o ohayi filanda insallah okadar ciddiye almassin

sana şunu söliyim galatasarayda çıkan gençlerime şuana kadar milan manutd arsenal barca leverkusen ve dortmund talip oldu. özgürcan mülayim cafercan uğur arda bu adamlara git bak ne demek istediğimi anlarsın italyada bence hiç bir kulüpte böle alt yapı yok brezilya dersen bişi diyemem adamlar doğuştan süper zaten

en iyi altyapı bencede Chelseanın simonds diye bir adam var ben solda onu oynatıyorum her zaman..

GErcektede Ajax Oyundada Ajax

ajax la manchester

Nesil
    2005
    Yer
    ŞişLi + Byrmpşa Carrefour

bence
    sewilla,ajax.anderletc,galatasaray,genclebırlıgı,
    oyuna bakarsak ankette en iisi GALATASARAY

ordaki takımlara göre konuşursak en iyisi ajax orda yetişenler geleceği parlak oluyor

AJAX oyuncu fabrikası.

Nesil
    2006
    Yer
    Fikstüre Bak..

brezilya takımının olmaması dikkatimi çekti..bence oyundaki en iyi altyapı santos ve cruzeiro'da..

Quote Originally Posted by avniaker View Post
    brezilya takımının olmaması dikkatimi çekti..bence oyundaki en iyi altyapı santos ve cruzeiro'da..
    gerçekten haklısın.brezilyalı en iyi genç oyuncularına sahipler.

türkiyede gs avrupada milan bence.chelsea nin alt yapısından çıkıpta iyi olan oyuncu göremedim ben.varsa bir kaç örnek verebilirmisiniz? ve ajax tanda örnekler verirseniz sevinirim.benim bildiğim babel var sadece

Nesil
    2005
    Yer
    Adana

Inter'den regen olarak çok iyi oyuncular çıkıyor.

Nesil
    2006
    Yer
    Fikstüre Bak..

Quote Originally Posted by Oghuse View Post
    Inter'den regen olarak çok iyi oyuncular çıkıyor.
    evet haklısın..genelde italyan olmayan regenler harika inter'in

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

galatasaray'ın altyapısı tartışılmaz ama ajax'ta daha bombalar var italyan regenler 2010'larda estiriyor valla

bence ARSENAL BARCELONA AJAX birbiriyle yarışır

28. Default

bence ajax ve porto dan inanılmas gencler yetısıyo.tabi galatasaray ı da unutmayalım
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    copa daki mexica lı nery castillo cok super adam bence.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Tabiki de GALATASARAY!
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri
    Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.

30. Default

bence en ii alt yapi atletico minerio , santos , cruiziero , atletico madrid , lecce ve birkaç brezilya takımı daha en iyi leri zaten berzilya takımları ama ankete göre

TABİ Kİ AJAX

Sayfa 4 / 5 İlkİlk ... 2345 SonSon

Mesaj Yetkileri