Galatasaray ünlü bir forvet alcak olsa bu zamanaa kadar kampa kadar alırdı bence.. alacağı forvet iyi olabilir ama tanınmış değil bence
Galatasaray ünlü bir forvet alcak olsa bu zamanaa kadar kampa kadar alırdı bence.. alacağı forvet iyi olabilir ama tanınmış değil bence
Evet oyle bir laf var imzamda..
Konumuza donersek, moralinizi bozmak istemem ama Cisse kesinlikle bir ust duzey oyuncu degil. Orta sahayi yonlendirecek bir Giunti veya Aurelio degil. Saidou'nun fiziksel acidan biraz daha saglami. Yaninda Koray ile oynarsa yararli olabilecek bir gorev adami.
Ömer abi, ne kadar üst düzey bir oyuncu olmasa da ihtiyacı giderir defansif yönden. Beşiktaş'ta zaten oyunu yönlendirebilecek kaliteli oyuncular var.
Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi
Lima gerçekten iyi bir oyuncu inşalllah alırlar.
AsLında beşiktaş açısından en mantıkLı sistem 3-5-2 dir.Rico ve deLgado gibi iki adama sahipseniz anca bu sistem sayesinde daha başarıLı oLabiLirsiniz.Lucenin takıma oynattığı sistem gibi.Çift ön Libero daha çok ortadan derinLemesine oynayan bir takım.Ceza sahası önünde serbest bir adam.Yani en azından bu sistemLe daha iyi oynanabiLir.Şu an itibari iLe 4-4-2 de oynasak 4-5-1 de oynasak çok zorLanacağımız açık.Ama artık 3-5-2 gibi oynama şansımız da kaLmadı.TeLLo ve mehmet geLdi ki bunLarın bu sistemde oynaması intihar oLur.Bir yoLa doğru gidiyoruz ama bakaLım sonunda ne oLucak.Tek güvencem ise ErtuğruL hoca da ki hırs.Eğer ErtuğruL hoca da başarıLı oLamaz ise Beşiktaş a 20 yıL YerLi hoca geLmez.
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...
Ömer abi şöylede bir durum var.Beşikteş GİUNTİ'den sonra o mevkiiye bir türlü istediği kapasitede adam bulamadı.Serdar,Koray vs. dahil.
Orada savaşçı (bknz.Gattuso) yılmayan, fizikli oyuncu gerekir diye düşünüyorum (Vieira) mesela..Avrupada da örnekleri var bu yapıda ve tipteki oyuncuların...
Ben Beşiktaş'ın eksik bir yönüne yapılan iyi bir takviye olarak görüyorum.
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Lima nerede oynuyor hiç duymadım ?? bakim fmden![]()
Ertugrul Saglam ince eleyip sık dokuyacaktır.Elbet bunları bizden cok dusunuyordur.Hazırlık maclarından sonra kesin 1 karara varır zaten.Serdar'Da sag back'de basarılı olamazsa sag back alınır ama Serdar Kurtulus tam bir görev adamı sag back'te iyi işler yapar diye düşünüyorum.Yapamazsa zaten iyi bir sag back alınır.
zaten serdar'ın mevkiisi sağ bek orada çok iyi oynar bence
G.Saray'ın forvete falan ihtiyacı yokki...
Türkiye'nin en iyi forvet oyuncuları GS'de iken hala oyuncu arıyorlarsa yeni sezonda o oyunculardan da verim bekleyemezsin.
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
ümit karan gitmeye yeltenmişinşallah gider yaa hiç olmadi özgürcan ile mehmet düz ile serkan ile işimiz hallederiz
Bencede oynar Ali Tandogan ile birlikte bu sene sag back sıkıntısı cekmeyiz.Ama Egowich'E anlatamadık neyse hazırlık maclarında goruruz
Son söz Navarro'da!..
Beşiktaşımız ısrarla transfer etmek istediği Sevilla’nın yıldız futbolcusu Navarro’dan yanıt bekliyor
Siyah-Beyazlılar, prensipte anlaşmaya vardığı ve son teklifini verdiği Navarro’dan haber bekliyor. İspanyol stopere 5 gün veren Beşiktaş, bu süre içinde Navarro’dan olumlu cevap alırsa, imzayı attıracak, aksi takdirde alternatiflere yönelecek. İspanya’da radyoya konuşan Navarro’nun menaceri Jose Fuentes, Sevilla’nın yaptığı teklifin Beşiktaş’ın çıktığı rakamın yanına bile yaklaşamayacağını belirterek, “Navarro 33 yaşında ve son sözleşmesini en iyi şartlarda yapmak istiyor. Bu nedenle Sevilla’dan ayrılmak zorunda kalacağı için üzgün” diye konuştu.
Sözleşmesi bulunuyor
2008 yılı haziran ayına kadar Sevilla ile sözleşmesi bulunan ve oynadığı maç sayısına oranla bir yılda sözleşmesini uzatma opsiyonu olan Navarro’nun Beşiktaş’a gidip gitmemesinin futbolcuya ve Sevilla kulübüne bağlı olacağını kaydeden Fuentes, Beşiktaş’ın Navarro’ya teklifinin Sevilla’da kazandığından hemen hemen 3 katı daha fazla olduğunu söyledi. Javi Navarro ile Sevilla kulübünün yapacağı toplantı sonrasında kararın netleşeceğini kaydeden Fuentes, “Umarım Sevilla, Javi’nin ayrılmasında zorluk çıkarmaz. Navarro yüzde 90 Beşiktaş formasını giyecek” dedi.
Javier Navarro kimdir?
Ülkesi: İspanya
D.Tarihi: 6 Şubat 1974
Yaşı: 33
Boyu: 1.82 cm
Pozisyon: Defans
Takımı: Sevilla
Oynadığı Kulüpler: Valencia,
Logrones, Valencia, Elche.
Kaynak: Fanatik
Giunti çok garip bir adamdı.Nedeni ise beLkide en verimLi en kaLiteLi sezonunu beşiktaş ta geçirdi.Türkiyeye geLmeden önce adam daha çok orta saha da oyunu yönLendiren iLeriye dönük oynarken birden kendini savaşan adam modeLinde buLuverdi ve çok iyi performans gösterdi.Bizden ayrıLdıktan sonra da gittiği takımLarda bir daha bizde ki formunu buLamadı.Ama onu çok arıyoruz.BeLki de Sistem ona çok yaramıştı.Yanında tayfur gibi tekniği iyi oLmasada pres yapan yükünü hafifLeten bir adam vardı.BeLki şu açıdan bakarsak bu yıL oynayacağımı sistemi göz önüne aLırsak Giunti geLse yine başarıLı oLamaz.
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...
Bosu bosuna alındı zaten gitsin Fener'in adamı degil Deivid.
İşte sorunda bu...
Ümit Karan'ı niye yolluyorsun kardeşim yollama...Ondan iyi bir forvet alabilecek misin ? Hayır....
EEE Elindekini yolla başka adam al ondan medet um...
ümit karan ve fenerbahce bu iş mümkün deil deil deil........karan ölümüne cimbomludur imzamı atıyorum asparagas haberdir ümit karan git-me-ye-cek.
Boumsong iddiası!..
Beşiktaş bir süre önce gündemine aldığı Juvestuslu Jean-Alain Boumsong için çalışmalarını hızlandırıyor.Siyah-beyazlılar 28 yaşındaki defans oyuncusu için hafta başı girişimlerine başlayacak. Yöneticiler önce Fransız futbolcuyla, daha sonra tecrübeli oyuncunun kulübüyle masaya oturacak.
Juvenstus'la 2010 yılına kadar sözleşmesi bulunan 1.91'lik savunmacı İtalyan kulübüne Emre Belözoğlu'nun takımı Newcaste United'tan gelmişti. Boumsong daha önce de La Havre, Auxerre ve Glasgow Rangers formalarını giymişti.
Kaynak: Milliyet
ümit gitmiyecek ama menejeri aracılığıyla sözde gs yönetimine ayak yapıyo hiç kimse bulunmaz hint kumaşı değil özellikle bu sene
kardeş eğer herşeyi gazetelere gçre yazsaydık şimdi Henry Barça'da değil Fenerbahçe de olacaktı (yanlış anlamayın sadece bir örnek) Onun için herşeyi gazatelerden yazmamak gerekir
![]()
I'm back...
Kesinlikle BOUMSONG gelmesin...
Baki'nin yabancı versiyonu![]()
kimse bakı gibi olamaz o türk futbolunun yeni idolü
Abi Saviola'da son durum ne? Geliyor mu yoksaBak şimdi çok heyecanlandım ya. Gelirse para filan dinlemem gerekirse dilenirim, yine o formayı alırım
![]()
Kurtukduk:
sonunda yaşasın kötülük
![]()
E rüya zaten.
saviola işi yattı gibi
Konu Galatasaraysa ne olacağı belli olmaz, kesin kelimesi kullanılamaz..![]()
Beklemede kalın siz.. (: