Sayfa 238 / 439 İlkİlk ... 138188228236237238239240248288338 ... SonSon
7,111 ile 7,140 arası toplam 13150 sonuç

Konu: Transfer Haberi Çöplüğü

veyahut elmander de olabilir alsın gelsin iste))))

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Fransa --> Ilan..

Türkiye'yi ayağa kaldırır mı ? Hiç sanmıyorum..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

katılıyorum Wesley Sneijjder bıde Manısa maçınıda onun sayesinde kazandık

bence elmanderi almaya gitti insallah

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Elmander'in bonservisine paramız yetmez..

GS Teknik direktörü Feldkamp, Fenerbahçe ile anlaştığı iddia edilen Ümit Karan'ı antrenmana almadı. Bu gelişme golcü oyuncunun sarı-lacivertli takıma gitme ihtimalini de kuvvetlendirdi. Alman hoca “Bu haldeki bir oyuncuyu istemiyorum. Kafasında sadece Galatasaray’ı düşünürse, huzuru bulursa aramıza dönebilir. Bu haldeki Ümit’i istemiyorum” dedi.

Lanet olsun..

marsilyadan mamadou niang ve bordeux dan marouanne chamakh da iyi forvetler fransadan bnlar sklıma gelior

Nesil
    2005
    Yer
    Iğdır

Quote Originally Posted by aimar1905 View Post
    veyahut elmander de olabilir alsın gelsin iste))))
    harika bir öneri linderoth önayak olsun bu transfere
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by uAburak89 View Post

GS Teknik direktörü Feldkamp, Fenerbahçe ile anlaştığı iddia edilen Ümit Karan'ı antrenmana almadı. Bu gelişme golcü oyuncunun sarı-lacivertli takıma gitme ihtimalini de kuvvetlendirdi. Alman hoca “Bu haldeki bir oyuncuyu istemiyorum. Kafasında sadece Galatasaray’ı düşünürse, huzuru bulursa aramıza dönebilir. Bu haldeki Ümit’i istemiyorum” dedi.

Lanet olsun..
    feldkamp böyle kimsenin gözünün yaşına bakmaz büyük hocasın valla kalli seni şimdi bir kat daha seviyorum

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Yedek kLübesinde oynasın.Bende hiç sevmiyorum bu adamı..
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Forvette de oynayabililr...

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Quote Originally Posted by mustafa6685 View Post
    harika bir öneri linderoth önayak olsun bu transfere
    bnde öle düsündüm kardes linderoth devreye girsin mesela olmadı haim fresco devreye girsin yani bi sekilde alalım alınırsa en az saviola kadar sevinirim

Nesil
    2005
    Yer
    Iğdır

haim fresco girerse kesin yatar bu iş linderoth bize yeter

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by 1502005 View Post
    Serhat nerede oynayacak sağda mı forvette mi alınırsa?
    Sağda Yozgatlı'nın yedeği olmaz. Forvetin arkası olarak tahmin ediyorum.
    Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by peluk View Post
    Sağda Yozgatlı'nın yedeği olmaz. Forvetin arkası olarak tahmin ediyorum.
    Forvet arkasımı ? Rico ve deLgado varken nasıL oynasın forvet arkasında.Bence hücum hattı için düşünüyorLar bobo nun yanına.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Deivid gidip de Adriano gelirse taraftar daha ne istesin ki?
    Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi

bnce wason renteria yı alalım (portoda oynuomuş)(fm))))))

Quote Originally Posted by uAburak89 View Post

Lanet olsun..
    Bu haberin kaynağı ne ?

Quote Originally Posted by kaanali View Post
    Deivid yolları ayırıyor
    Fenerbahçe'nin Brezilyalı futbolcusu Deivid'e yol göründü. Deivid'in, Fenerbahçeli yöneticileri arayarak, Brezilya'da kulüp aradığını ve eğer anlaşırsa futbol hayatına ülkesinde devam etmek istediğini söylediği kaydedildi. Yöneticilerin ise Sambacı'ya, “Brezilya'daki kulüplere bak. Anlaşırsan biz sana gerekli kolaylığı sağlarız. Seni Türkiye'den de isteyen takımlar var. İstanbul'a geldiğinde oturup konuşuruz, senin için en doğru kararı veririz” şeklinde yanıt verdikleri öğrenildi.

Kaynak : Fanatik
    Yahu Günüm karardı be...Çok mutluydum bu sabah haberi gördükten sonra moralim bozuldu...

Adriano olayı tamamem bitti galiba olmadı iş... Zigic e çok para isityoalr o da alınmıcak kanımca...

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Kaynak DHA..

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Ertuğrul Hoca'nın sistemi biraz garip. O yüzden saydığın isimleri forvet arkasından çok orta sahada görmemiz mümkün.

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Rico ve Delgado'dan orta saha oluşturmak nekadar akıllıca İlhan?

Serhat alınmasın bence.

G.Saray'ın yıldız golcüsü Ümit Karan'ın F.Bahçe ile anlaştığı iddialara gündeme bomba gibi oturdu. Sarı-kırmızılı ekipte teknik direktör Feldkamp Ümit Karan'ı bugün idmana almadı.

Volkan Yaman'ın imza törenin ardından konuşan Adnan Sezgin Ümit Karan konusunda F.Bahçe'nin bir girişimi var ise ilk önce bunun bizim tarafımıza karşı olması gerektiğini söyledi.

Gelişmeleri CANLI aktarıyoruz.

Galatasaray Futbol A.Ş sorumlusu Adnan Sezgin, medyada büyük yankı uyandıran ve futbol severleri merak içerisine sürükleyen bu gelişme ile ilgili olarak "Sadece Ümit Karan olayı için değil, diğer futbolcular için de geçerli olan görüşmemizi açıklamak istiyorum. Kulüplerle futbolcular arasında iş sözleşmesi yapılır ve futbolcumuzun bize, bizim de futbolcumuzla karşılıklı sorumluluklarımız vardır.

Ümit Karan Galatasaray'ın 3 sene daha oyuncusudur ve bu sözleşmede federasyondadır ve tescil edilmiştir. Biz hep şunu söyledik, bir futbolcu bir kulüpten ayrılmak istiyorsa ve bir başka kulüp oyuncumuzu istiyorsa, bize başvurur. Bize hiç bir teklif gelmedi, Ümit ile sabah konuştum, ben gitmek istiyorum diye bir şey söylemedi. Biz Galatasaray'da her şeyiyle oynayacak oyuncularla çalışmak isteriz. " ifadelerini kullandı.

Feldkamp'ın Ümit Karan'ı sabah idmanına almamasıyla ilgili Sezgin şunları söyledi: "Ümit'in kafası karışmış olabilir, kafasını toplaması adına Hoca onu idmana almamış olabilir. Belki kafasını toplar ve öğleden sonraki idmana katılır. Ümit Karan adına menajeri Fenerbahçe ile böyle bir görüşme yapılmışsa Ümit'in menajerini de uyarıyorum. Sözleşmesi devam eden bir futbolcu adına bir başka kulüple pazarlık yapılmaz." dedi.

Sözlerine devam eden Sezgin, "Ümit ile biz Ocak ayında anlaştık. Ümit'in menajeriyle hiç görüşmedim, heralde böyle bir şey olursa bize müracaat eder. Galatasaray büyük bir camia, kişilere bağlı kalamayız. Büyük isek mutlaka her oyuncunun alternatiflerini üretmek zorundayız ama ben Ümit'in gitmek gibi bir şey istediğini hiç düşünmüyorum."

sporx

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Rico ve Delgado'dan orta saha oluşturmak nekadar akıllıca İlhan?

Serhat alınmasın bence.
    Şimdi şöyle oluyor. Rico-Delgado'dan biri yedekte oturuyor. O zaman olabilir. Ama Serhat forvet olarak da oynatılırsa çok faydalı olur.

Nesil
    2005
    Yer
    Iğdır

ümit gitmek istiyosa gitsin her oyuncunun yeri dolar

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=46033

Ümit Karan konusu burda mevcut..

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Bobo ve Serhat forvette oynayabilir.Arkalarında da Ricardinho ama 2 ön libero şart Cisse ve ?kim olacak?

Yok Abi ne forvet ne orta saha ne yedek... Ben istemiyorum... Bizim BJK Forumlarında da istenmiyor diyebilirm... SergeN alınsın yahu Seraht alıncaNa...

İş bu noktaya geldiği için açıklamakta bir sorun görmüyorum. İlk foruma üye oldugumda kendimi tanıtırken, UEFA Kupasını aldığımız seneki as başkanımız Atilla Donatın çok yakın akrabam oldugunu ve GS'den bir futbolcunun arkadasım oldugunu yazmıs, kım oldugunu soranlara cvp vermek ıstememiştim.

Bu futbolcu arkadasım Umıt Karan. Gençlerbirliğinde oynadıgı donemde o sırada benım ogrenci oldugum Bilkent Turizm'e ve kampuse gelirdi, orda tanısmıstık.

Dun kendısını aradım. Konustum. 2 kere konustum hemde, ilk konusma kesmedi.

Umitle diil, menejeri ile FB gorusmus ve Umıtın aklı celınmıs. Bende kendısıne FB'yede gitse herz aman ark. kalacagımız ve basarılarıın devamını dıledım.

Umıt'ı anlamak lazım. 31 yaşında. Iyı para kazanarak oynaycağı surda 3-4 sene kaldı. Ailesi var. Bunlar profesyonel... Hayatlarını kurtarmaları lazım.

Neyse... Gider mi gitmez mi bilmiyorum, o da emin diildi...Ancak kalsa bile ne kadar faydalı olur bilemıyorum.

Hayırlısı olsun...

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Ne Sergen ne Serhat adı SER ile başlayan kimseyti görmek istemiyorum ben Kurtuluş istisna.

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Bobo ve Serhat forvette oynayabilir.Arkalarında da Ricardinho ama 2 ön libero şart Cisse ve ?kim olacak?
    çift değil, tek DM. İki tane kanat, 4 tane defans.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Efsane olmak varken, üç kuruş para için gitmek.. Benim gözümde gerçek Galatasaraylıydı, bu imajı zedelemez umarım..

Mesaj Yetkileri