tesekkurler herkese dun aksilik oldu maclari simdi koyuyorum

3.hafta celta vigo deplasmanindaydim cok kotu bir oyunla 2-1 kaybettim cok kotu bir maglubiyet oldu benim icin celta atak futbolu iyi oynadi ve yendi

4.hafta kendi sahamda barcelonayla oynuyordum bu mac cok onemliydi ve en azindan yenilmeme gerekiyordu 2 dk da one gectim ama daha sonra yildizlariyla barca 2-1 lik ustunlugu yakaldi ve ilk yari bitti ikinci yari vicente ile beraberligi yakaladim ve macin sonuna kadar korudum mac 2-*2 bitti ve macin yildizi kalecim canizares oldu

5.hafta real sociadada konuk oldum bu mactada zor anlar yasadim. macin hemen basinda gol yiyerek yenik basladim .sonra beraberlik golu icin cok bastirdim 44.dk morientesle beraberligi yakaladim ve 78 dk da johnsonla one gecerek bu zor deplasmandan 3 puanla dondum.

6.hafta sevillayi konuk ettim ama supriz bir sekilde gol yiyerek kendi taraftarim onunde sevillaya 1-0 kaybettim bu sampiyonluk yolunda buyuk bir yara olucakti .

7.hafta ligin zayif ekibi gimnastic ile karsilastim mac benim acimdan cok rahat gecti forvette e.johnson hattirick yaparak galibiyeti getirdi ve macin yildizi oldu

8.hafta a.madridle karsilasacaktim ama forvette cok sikinti yasiyodum david villa 1 ay morienteste 5 ay sahalarda uzak kalicakti villa iyilesiyordu fakat morientesin sakatligi takimin ve benim moralerimi sifir etmisti zorlu deplasmanda satilik listesine koydum angulo beni kurtariyordu ve zorda olsa maci berabere bitiriyordum

puan durumu 8. hafta //

suanda iyi gidiyodum ilk dortte girmek cok guzel ama daha onumde cok mac var benim hedefim ilk iki siraya girebilmek bakalim ne olacak

9. hafta osasunayla cok onemli bi maca cikacam

sampiyonlarliginde ise

ilk macta BAYERN MUNIH - VALENCIA 2-0 kaybettim

ikinci macta ise evimde VALENCIA - CSKA MOSKOVA 2-2 BERABERE KALDIM

3.MACTA g sarayi cok rahat gectim kaleme mac boyunca 1 sut cektiler ilhan mansiz ve villanin penalti goluyle 2-0 gectim

ilk 3 mac sonunda puan durumu /

benim hedefim 3.sirada tamamlayarak uefa ya katilip uefa kupasini kazanmak cunku ust turda kadromun yetersiz olucagi icin uefa kupasina katilip orda basarilar kazanmayi tercih ederim

evet yazmaya devam edicem yorumlarinizi bekliyorum birde devre arasi transferi icin bana kiralayabilecegim 1 forvet onerirseniz sevinirim cunku morientesin yoklugunda forvete takviye guz lazim!!!!!!