Sayfa 244 / 439 İlkİlk ... 144194234242243244245246254294344 ... SonSon
7,291 ile 7,320 arası toplam 13150 sonuç

Konu: Transfer Haberi Çöplüğü

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

3 milyon Euro.. Gökhan Ünal için 7-8 milyon euro diyorlardı.. Ümit Karan için 10 milyon versinler o zaman.. 3 milyon Euro nedir ya, sadaka mı veriyorsunuz..

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Aynı zamanda, 191 boyunda ve 93 kilo bir oyuncunun orta sahanın herhangi bir mevkisinde oynaması zor. Ancak ve ancak pivot santrafor olur. Ki ömründe hiç AMC oynamadı.
    Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Konu başLığını değiştireLim bari Porto ve haberLeri yapaLım
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Gökhan Ünal, Ümit Karan'dan daha iyi bir golcü, aynı zamanda daha da genç, yani daha pahalı olması normal.

3m€ mu... Bu ne yahu 2.Ligden oyuncumu alıyosunuz... Türkiye nin en iyi forvetlerinden birine teklif edilen paraya bak...

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Bana göre Türkiye'nin en iyi santraforlarından biridir Ümit Karan ve Gökhan Ünaldan kat kat daha iyidir..

Ayrıca Ümit Karan gitmek gibi bir hata yaparsa şunu unutmasın, nefretmizde aşkımız kadar büyüktür.. Ali Sami Yen'e geldiği zaman, en güzel şekilde öğrenir zaten..

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

3 milyon € iyi bir teklif daha fazla verilmemesi gerekir. (varsa böyle bir teklif)
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Tamam arkadaşlar sakin, konuyu değiştirelim...

Beşiktaş büyük ölçüde anlaşmış Serhatla, zannerdersem artık geriye tek DC pozisyonu kaldı...
    Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi

Valla ya bi yemek yedim geldim Porto ya sarmış konu... En son kadro çıkartıyoduk...

İlhan Abi DC baki var yahu...

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Evet 3 Milyon euro yeterlidir.Hatta birazda fazladır bana göre

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Deivid'i almıyorsunuz arkadaşlar, Ümit Karan'ı alıyorsunuz.. Ne 3 milyon eurosu.. Şaka gibi..

Ümit Karan daha iyi değil bana göre Gökhan Ünal'dan. Gökhan Ünal'ın stilini daha çok beğeniyorum ve daha genç Ümit'ten, bu yüzden fiyatta fark olması normaldir.

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Şu baki yi bedeLsiz sevabına bi tane amatör bir takıma versek o kadar makbuLe geçeriz ki
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

NTV yaptıysa haberi doğrudur, 3 milyon Euro eder zaten Ümit, en fazla 4 eder, bence iyi bir teklif, 31 yaşındaki bir adam sonuçta.

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

3 miyon euro yeterlidir birazda fazladır bana göre şu yabancı sınırı kalksın yada bir şekilde artsın o zaman türk oyuncuların bonservisini göreceğiz düşecek

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Görüşüne saygı duymaktan başka yapabileceğim birşey yok.. Yalnız dikkatimi çeken birşey var, Fenerbahçelilerin %90'ı bu transfere çok olumlu bakıyor.. Ümit Karan gerçek bir Galatasaraylı -buna inanmak istiyorum-.. Bu kadar hoş karşılamanız beni çok şaşırttı..

Yer Kadıköy, gol sonrası sevinci.. Ayrıca bir çok kez Fener'e yapılan küfürlü tezahürata aynı şekilde karşılık verdi Ümit Karan..

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Baki çok sert oynuyor yahu hayır normal sert olsa tabi kide olabilir defans oyuncusu sonuçta sakatlayacak gibi giriyor o yüzden sevmiyorum yoksa sevilmeyecek bir adam değil.

Serhat çok sevdiğim bir oyuncu Beşiktaş'a gitmesini istemem açıkçası.

Nesil
    2006

Takımda kalmak isteimiyorsa,mümkün olan en kısa zamanda yollasınlar,30 yaşında bir oyuncu için 3 milyon euro iyi,ama biraz sıkı pazarlık edersek 4 milyona çıkartırız bu bedeli
    Forumlarımızda küfür etmek yasaktır. Küfürlü mesaj yazdığı için hesabı kapatılmıştır.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Diyelim ki böyle bir teklif oldu, sizce Galatasaray yönetimi kabul eder mi ? Bu bahsettiğiniz paraya onun yerini dolduracak oyuncu alabilirmiyiz ? Kalli dedi zaten, yerine kimin geleceğinin belli olması lazım.. Kulüpte zaten sokağa atılacak bir lira yok, bu fiyata hayatta satılmaz..

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Ümitten basın toplantısı bekilyorum

Bu arada Ümit öyle 3 mılyon dolar etmez ama sanırım kontratında 3 milyon dolar getiren alır dıye madde varmıs

Neyse şimdi antreman baslıcak gs tv vericek canlı bakalım neler olacak

Navarro'dan Kartal'a yeşil ışık

Beşiktaş'ın el sıkıştığı İspanyol stoper Navarro'nun kulübü Sevilla'ya rest çektiği öğrenildi. 33 yaşındaki futbolcunun "Ya bana Beşiktaş'ın teklif ettiği kadar para ödeyin, ya da bırakın gideyim" dediği belirtildi.

LİG TV'nin haberine göre Siyah - Beyazlı takımın Navarro'ya 3 yıllık sözleşme ve yıllık 1 milyon 800 bin Euro önerdiği bildirildi. Sevilla'dan yılda 800 bin Euro alan Navarro'nun "Futbolumun son yıllarında gelen bu cazip teklifi geri çevireremem. Eğer siz de aynı parayı verirseniz kalırım, yoksa gitmeme engel olup da beni gelecek sezon oynatamazsınız" diye konuştuğu ifade edildi.

Beşiktaş Futbol Şube Sorumlusu Celal Kolot, "Biz Sevilla'ya da bonservis bedeli için önerimizi yaptık. Ben bu transferin biteceğinden çok umutluyum. Pazartesi gününe kadar konu netleşir" dedi.

Beşiktaş'ın Navarro transferinin gerçekleşmeme ihtimalini de göz önüne alarak, Juventus'un gözden çıkardığı Fransız Boumsong'la da ilgilendiği bildirildi.

Siyah Beyazlı yönetim, Beşiktaş'la görüştüğü ileri sürülen Fenerbahçe'nin eski futbolcusu Serhat Akın'la ilgilenmediklerini açıkladı.

Lig TV

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Bende pek sanmıyorum Galatasaray'ın kabul edeceğini.

Daha iyisini veren çıkmaz Ümit'e, talibi yok zaten başka. Kalmak da istemiyor besbelli Galatasaray'da, durum onu gösteriyor. Kalmak istemeyen oyuncuyu takım zorla mı tutacaksınız, takımın huzurunu mu bozacaksınız? Kalli kadrodışı bırakır, GS'ye yazık olur, ne Karan'ı kullanabilir ne de para kazanabilir, yaşı da ilerler, erir gider. En iyisi satmak bence, Ümit ile anlaşılmış gibi gözüküyor.

Yerine Lima'yı alabilirsiniz, 3 milyon Euro eder Lima da zaten.

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by uAburak89 View Post
    Görüşüne saygı duymaktan başka yapabileceğim birşey yok.. Yalnız dikkatimi çeken birşey var, Fenerbahçelilerin %90'ı bu transfere çok olumlu bakıyor.. Ümit Karan gerçek bir Galatasaraylı -buna inanmak istiyorum-.. Bu kadar hoş karşılamanız beni çok şaşırttı..

Yer Kadıköy, gol sonrası sevinci.. Ayrıca bir çok kez Fener'e yapılan küfürlü tezahürata aynı şekilde karşılık verdi Ümit Karan..

Bende tam tersini görüyorum arkadaşlarımın çoğu istemiyor ayrıca burdada gördüm istemeyenler

1 milyon 800 * 3 = 5 Milyon 400

Çok yahu bu para 33yaşındaki adama...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

kalli anrenmandan çıkarmış ümit'i bence bu takımda işin yok gibi bir davranış değil zaten sadece kafanı topla demiş bnce ümit ayrılmaz

Yazıktır yahu Deivid e 4.5m€ Ü.Karan a 3m€...Yaşta o kadar kötü ahlde değil 30felan... Ruud da 30yaşında La Liga gol kralı oldu... Bnce verilen para az alınırsa çok gol atar...

Ümit Karan'ın en son gideceği takım Fenerbahçe'dir!..

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by eGowiCh View Post
    Tiago diye bir oyuncu vardı ama kadrosunda, o Tiago mu Tiago Mendes mi ondan emin değildim!

Yabancı bir kaynaktan aldığım bilgiye göre Almedia o zaman midfielder, senin anlayacağın dilde orta saha oynuyormuş. Kaynağın yalancısıyım, bir yerlerimden sallamıyorum orta saha diye, şu an forvet olduğunu da gayet iyi biliyorum.

3 maça çıkmış olabilir, orada sonuçta mevkiisi orta sahaymış ve orta sahada bolluk yaşandığından ve genç olduğundan forma giyememiş olabilir.

Senin seviyen beni ilgilendirmiyor, ama gördüğüm kadarıyla alt bir seviyeye sahipsin. Yani insanlara durduk yere "Konuştukça batıyorsun" diyecek kadar alt bir seviyedesin ve insanlar sana en ufak bir kırıcı söz söylememesine rağmen aşağılayacak kadar da seviyen üstteymiş gerçekten. Böyle devam et olur mu?
    Egemenciğim, şimdi şu tartışmaya bir son söz koymak istiyorum.

Senin hatan şurda. Tamam, futbolu bazı ölçütlerde bilen ve seven bir insansın, ama bilmediğin konularda yorumlar yapma. Almeida Mourinho'nun efsane kadrosunda as oyuncu olarak oynatılmadı. Ki zaten onun fiziğinde biri forvette oynayabilir. Sen Porto'nun as kadrosunu sayarken Almeida ve Tiago dedin, ama ikisi de yok gerçekten. Hata yaptığın noktada, evet hata yaptım demeyi bilirsen (ki yapabiliyorsun bunu) sorun olmaz.

Neyse, konu kapanmıştır. Bire bir tartışmanın lüzumu olmadığını düşünüyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Bence Ümit Karanla yönetim konuşacak, ücretinde biraz artışla kalması sağlanacak.. Ben Fenerbahçe'nin ciddi olduğunu düşünmüyorum, amaç sanki bizim takımı karıştırmak.. Tekere çomak sokmak..

Mesaj Yetkileri