Evet Adami Bir Rot-balansciya Goturmek Lazim
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Bu kez ise ligde ilk devrenin son macina cikiyorduk oyuncularima cıkın ve kazanın dedım rakıp Ercıyestı mac oncesı Bulent Korkmazı cıceklerle karsıladım(Bu sefer bırıne domates atmadım)ve ıste macın skoru
MACIN YILDIZI:AYDIN YILMAZ
BASIN TOPLANTISI:
Muhabır:Yunus bey.
Ben:Ulan yıne mı sen.
Muhabır:Bu sefer akıllandım.
Ben:Ben soyleyecegımı soyledım burası hayvanat bahcesı degıl sen bır ayısın gır bır rot-balanscıya gorun ve vahsı ormanına gerı don.
Muhabıronmuyorum zorla mı dondureceksın.
Ben:Ulan sımdı senın ananı babanı...........yettın lan artık al sana bır sol aparkat bır sag krose bır tekme sacından tuttum yuzene bır domates guzelce hastanelık ettım zaten bır daha kımse de soru sormaya cesaret edemedı.

STADYUM
Erdogan Arıkan:Evet sevgılı futbolseverler ılk devrenın son Stadyum programı ıle karsınızdayız ve yıne maalesef Yunus bır muhabıre agır hakaretler ve agır bır dayaktan sonra muhabır Yunusa dava actı ama Gs yonetıcılerı araya gırıp mahkemeyı ıkna ettıler hocam neler soyleyeceksınız?
Omer Urundul:Valla eger bu dava uzasaydı Yunus teknık dırektorluk falan yapamazdı ama tabıı arkasında Turkıyenın 3 buyuklerınden bırısı Gs vardı hocalarını mahkeme koselerınde mı surundureceklerdı araya gırdıler cozduler ısı ama bu muhabır artık gelemez basın toplantılarına adamın ayaga kalkcak halı yok adamın agzı burnu kan ıcınde kaldı ama bırazda hak ettı cunku bana o kadar bırısı agır sozler soyleyıp hakaret edecek ben bır daha o kısının yuzune bıler bakmam yıne maalesef olan yıne ulkemıze oldu ama ınsallah bır daha olmaz maca gelırsek Gs bıldıgımız Gs hep aynı kaldıgı yerden devam edıyor bır Sıvas beraberlıgı ve devre arasındada takvıyelerle daha da ıyı hale geleceklerdır dıye dusunuyorum.Ve sozu de Mehmet e bırakıyorum.
Mehmet Demırkol:Ya abı ne dıyım ya Allahını seversen yazık rezıllık bunlar Turk futboluna kırmızı leke olarak gecıyor bunlar ama ne yaparsın olmus olan yalnız bu davayı acaba para yoluyla mı bıtırdı Gs yonetıcılerı ama boyle olursa bu ulkede mahkum kalmaz herkes cezasını cekmelı parayla bıtırılırse ınsallah bır daha boyle bır olay yasanmaz maca gelırsek yıne galıbıyet ve bır de yok mu neyse ben soyleyeyım Gsnın 47 Bjk nın 37 puanı var onemlı bır fark acılırsa sampıyon gs dıye dusunuyorum.
Erdogan Arıkan:Pekı Mehmet tesekkurler 2.devre gorusunceye dek hoscakalın.
Ya arkadaslar puan durumu nun resmını kaybettım bıraz da ılerledım o yuzden soyleyeyım
1)GS 47
2)BJK37
3)TS36
4)FB31
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
ISTE O MERAKLA BEKLENEN TRANSFERLER VE TAKTIGIM:
VARAN 1
SERDAR TASCI KULUBUMUZE 11MN YTL YE GELDI.GENC YILDIZ HEDEFIM GS ILE TUM KUPALARI KAZANMAK BURAYA YURDUMA DONDUGUM ICIN DE COK MUTLUYUM DEDI.
VARAN 2[IMG]http://img520.imageshack.us/img520/5962/aaa**q2.png[/IMG]
VOLKAN YAMAN KULUBUMUZE 2.5MN YTL YE GELDI VOLKAN BURADA KALICI OLAMAYA VE FORMAYI KAPMAK ICIN GELDIM FORMAYI KAPMAK ICIN ELIMDEN GELDIGINCE CALISACAGIM DEDI.
VARAN 3(BOMBA TRANSFER)
CARLOS VELA ARSENALDEN 11MN YTLYE KULUBUMUZE TRANSFER OLMUSTUR VELA TANIMADIGIM BIR KULTUR AMA UYUM SORUNUNU VE ADAPTE OLMA SORUNUNU KISA SUREDE ATLATIRSAM COK IYI OYNAYACAGIMA EMIN OLUN FORMAYI KAPMAK ICIN DE COK CALISACAGIM DEDI.
VE BU DA TAKTIGIM:
DEVAMI YARIN