Sayfa 254 / 439 İlkİlk ... 154204244252253254255256264304354 ... SonSon
7,591 ile 7,620 arası toplam 13150 sonuç

Konu: Transfer Haberi Çöplüğü

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Evet Emrah Sevilla'da ki.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by aimar1905 View Post
    arkadaslar su anda kayserispor nasıl bizi mahkemeye veriyorsa bence bizde verebiliriz feneri çünkü bakın gerek fenerbshce yönetimi olarak gerek menajerler olarak galatasaray taciz ediliyor resmen sezona bu kadar iyi transferlerle giren bir takım içinde karısıklık çıkarmak istiyorlar gercekten fb yönetimi forum olmasa bişeyler yazardım ama......
    Basında çıkan haberlere göre, daha resmi bir açıklama yok çünkü, Ümit, GS'ye transfer edilmesi muhtemel forvetten dolayı oynayamama endişesiyle sıkıntıya düşmüş. Menajeri teklifi Fenerbahçe'ye yapıyor. Ümit ayrılmak istediğini menajerine ilettikten sonra. Fenerbahçe de böyle bir oyuncu eğer ayrılmak istiyorsa kapımız açık diyor. Olay bundan ibaret.

Fenerbahçe durduk yere Ümit'e teklif yapmıyor...
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Emurafu View Post
    Fenerbahce birde shalkeyi tehdit etti iste kontratı var görüsemessin diye 2 gün sonra onlar ümitle konusuyor anlasıyor

Ümit gitse bile gelen para ile savıolaya nakit para sunarlar bizde saviolayı alırız
    Mantıklı aslında Nakit para verebilir Galatasaray Saviola'ya....
    Yönetimide anlamıyorum Neden Ümit Karan ? acaba ....

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

bjk sağ bekte serdarı oynatabilir ama sol bek ve bir stroper kesin almalı

Nesil
    2003
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Emurafu View Post
    Neyse beyler iyigeceler şimdi gs tvde sabahki antremanın tekrarını izlicem sonra copa amerıka var gece uzun
    bugün kupa amerika yok. grup maçlarda ilk gün bitiği için bugün ara var.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by mustafa_ekici90 View Post
    ne 8 milyon €'su kardeş eminmisin ? 4,5 milyon€'ya alındı 3,5 milyon€'da oyuncuya verilcek
    pardon kardeş dolar yerine euro yazmışım

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by erdemzorer10 View Post
    aimar1905 kardes napalm işte çekemiyorlar bizi
    Şahsınıza değil, genel bir uyarıdır.

Bir daha bu tür ifadeler kullanmaya devam ederseniz, gereken işlemler yapılacaktır. Burası taraftar forumu değil, mesaj atarken düşünüp öyle mesaj atınız...
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

navarro iyi alınrısa iyi olur sol beklerde alınmalı sol bek cok lazım bence

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by Sekopej View Post
    Şahsınıza değil, genel bir uyarıdır.

Bir daha bu tür ifadeler kullanmaya devam ederseniz, gereken işlemler yapılacaktır. Burası taraftar forumu değil, mesaj atarken düşünüp öyle mesaj atınız...

umarm herkese esit seklde uygulanr bu uyarı sistemi........ "Şampiyonluk nağmeleri inletiyor Sami Yen'i " demin bu laf uyarı almadı o yüzden nese daha dikkatli olacagm

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Quote Originally Posted by Çağrı Zorkol View Post
    bugün kupa amerika yok. grup maçlarda ilk gün bitiği için bugün ara var.
    sagol cagrı kardes bende şimdi haberlerde gördüm

Yarın ümitin basın karsısına cıkması lazım hele yarın gazeteler neler yazar hele fotospor

arkadaslar fenerbahceyi içime sindiremiyorum iyi bi politika içindeler şu an ümit karan dan bizi soğutuyorlar

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Yabancı kontenjanı doLdu nasıL aLaLım soL bek.SoL bek te deLi ibo var zaten yeter bize o bir sezon daha.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

"Yerli transfer düşünmüyoruz"

Beşiktaş Kulübü Futbol Şubesi Sorumlusu Celalettin Kolot, yabancı oyuncu transferi için çalışmalarının sürdüğünü, yerli oyuncu transferini ise bugün için düşünmediklerini söyledi.

Celal Kolot, Beşiktaş TV'ye yaptığı açıklamada, teknik direktör Ertuğrul Sağlam'ın da beğendiği Cisse'yi alarak çok olumlu bir transfer yaptıklarını belirtirken, ''Savunmaya da bir oyuncu alacağız. Bu mevki için 2 ünlü oyuncuyla görüşüyoruz. Bu oyunculardan haber bekliyoruz'' dedi. Kolot, her zaman için transfer yapabileceklerini, ancak bugün için yerli oyuncu almayı düşünmediklerini de bildirdi.

Avrupa Şampiyonlar Ligi 2. ön eleme turundaki olası rakipleri olan Moldova'nın Sheriff Tiraspol ve Andorra'nın Rangers takımlarının Beşiktaş için rakip sayılmaması gerektiğini vurgulayan Kolot, ''Çünkü futbol takımı olarak bunları çok büyük rakip kabul etmemeliyiz ki hedeflerimiz büyüsün. Eleme turlarını geçip Avrupa Şampiyonlar Ligi'nde gruptan da çıkmak ve şeytanın bacağını kırmak istiyoruz'' diye konuştu.

Kaynak: AA

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by uAburak89 View Post
    Mahmut Uslu'ya bayılıyorum zaten, her hareketi her demeci ayrı komedi.. Revivo'nun bonservisi mi vardı ?
    Fenerbahçe'yle sezon sonuna kadar kontratı vardı. Ve Fenerbahçe'yle kontratı devam ederken Florya'da GS yöneticileriyle görüştüğü için Fenerbahçe onu gönderdi. Hala FB ile kontratı varken görüşme yapmıştı yani.

Bu FIFA'nın kuralına pek uyulmuyor aslında. Bunun kontrolü de zor, buna daha başka yaptırımlar getirebilir FIFA

Quote Originally Posted by MeMo View Post
    Bizde tüm Fenerbahçe'liler Adnan Polat'a bayılıyoruz
    Böyle bir mesaja hiç gerek yok. Daha sakin ve düşünerek mesaj atın.

Bir de şimdiden uyarayım, sonra ceza aldığınızda yok ben duymadım, vay ben görmedim demeyin...

Eğer bu transfer gerçekleşirse, 2 takım taraftarları da mesaj atmadan 5 kere düşünsün. En ufak tahrik edici, rakibi küçümseyici ve hakaret içeren mesajlar olursa direk ceza sistemini kullanacağız. Buna göre mesajlarınızı atarsanız sevinirim...
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by erdemzorer10 View Post
    umarm herkese esit seklde uygulanr bu uyarı sistemi........ "Şampiyonluk nağmeleri inletiyor Sami Yen'i " demin bu laf uyarı almadı o yüzden nese daha dikkatli olacagm
    Şahsına değil demiştim.

O dediğin mesajı görmedim, başka bir yönetici arkadaşım gerekeni yapmış.

Buraya da yazayım, görmeyen kalmasın;

Bir de şimdiden uyarayım, sonra ceza aldığınızda yok ben duymadım, vay ben görmedim demeyin...

Eğer bu transfer gerçekleşirse, 2 takım taraftarları da mesaj atmadan 5 kere düşünsün. En ufak tahrik edici, rakibi küçümseyici ve hakaret içeren mesajlar olursa direk ceza sistemini kullanacağız. Buna göre mesajlarınızı atarsanız sevinirim...
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

İnşallah Gitmez Ümit

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

tmm dikkatli olacagm

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by 1502005 View Post
    Neden Ümit fbye gidince kişiliksiz oluyor??
    Abi sözlesmesi bulunuyor taraftar seviyor satmaması lazım takımını.Bide gidip ben Fenerbahce'de oynamak istiyorum demesi !

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Ümit F.Bahçe'ye çok yaklaştı
    Fenerbahçe, Galatasaraylı Ümit Karan'ın transferi için sarı kırmızılı kulüp ile tecrübeli futbolcunun yapacağı görüşmeyi bekliyor. Yeni sezonda hem Avrupa'da, hem de Türkiye Ligi'nde iddialı bir takım kurmak isteyen Fenerbahçe, forvet bölgesine transfer etmeyi düşündüğü Ümit Karan'la anlaşmaya vardı. Fenerbahçe ile Ümit Karan arasında herhangi bir problem bulunmazken, bu transferin önündeki en büyük engel ise milli futbolcunun, kulübü Galatasaray ile 3 yıllık sözleşmesinin bulunması. Ümit Karan, kulübünü ikna edebilirse ödenecek bonservis ücretinden sonra Fenerbahçe'ye transfer olabilecek.
    kaynak DHA

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Ümit Yapmaa

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

ümit bunu yapacak bir oyncu degildi gercekten şaşırmamak elde degil..ama her zmn oldugu gibi bikez daha söylyorm galatasarayda gidenin yeri doldurulur

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Ha bir de hatırlatma,

Lincoln transferinde, oyuncu ile anlaşıldı ve kulübü ile pazarlıklar sürüyor. Schalke kabul etmek zorunda, oyuncu GS'yi istiyor, orada kalırsa başarılı olamaz tarzı yorumları bu konuda gördük.

Yukarıda ki haberde de aynı, oyuncu ile anlaşıldı, kulübü ile bonservisi konusunda görüşmeler yapılacak diyor.

Farkı öğrenebilir miyim?
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Sekopej View Post
    Ha bir de hatırlatma,

Lincoln transferinde, oyuncu ile anlaşıldı ve kulübü ile pazarlıklar sürüyor. Schalke kabul etmek zorunda, oyuncu GS'yi istiyor, orada kalırsa başarılı olamaz tarzı yorumları bu konuda gördük.

Yukarıda ki haberde de aynı, oyuncu ile anlaşıldı, kulübü ile bonservisi konusunda görüşmeler yapılacak diyor.

Farkı öğrenebilir miyim?
    fark yok Ümit karan fenerbahceli artık

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

bencede ümt gitmeli artk çnkü eger aklı parada kalrsa yüzde yüz kapasiteyle oynayamaz zaten kallide yapacagını bilir..ümt çk yazk etti çok kaptan çkacagı takmda yrndan itibaren istenmeyen adam ilan edilecek baksanza uA lar yarn protesto edeceklermş

Nesil
    2006
    Yer
    Izmir

Ümit'den çok gelen teknik direktörler ve yönetimide Ümit'e ayıp etti.Hep adamı Hakan Şükür gibi miladı geçmiş bir adamın arkasında tuttular.

Bilmemek diil, ögrenmemk ayıp, bens ana anlatayım :

Lincoln ile görüşme yapmadan önce Schalke'den izin alındı. Ondan sonra Lincoln ile görüşmeler başladı.

Bide Umıte sattı falan demeyın, cocuk olmayın...Bizim duygusal yaklastıgımız konu onların ekmek parası. 1 Milyon Euro fazla almak demek 1.8 Trilyon fazla almak demek....

Nesil
    2007
    Yer
    Izmir

o yabanciyi da savunmaya alicaksak forvet dusunmuyorlar herhalde ? nobre ve bobo da bizi avrupa da başarılı yapması zor... malesef bi tane yıldız forvet olmalı...

Nesil
    2006
    Yer
    ❶❻

"Ümit'in transferi bitti"

Galatasaray'ın golcü oyuncusunun Fenerbahçe ile anlaşmak üzere olduğu haberleri iki gündür tüm spor kamuoyunu meşgul ediyor. Bu konuyla ilgili birçok iddia ortaya atılıyor.

Sporx.com yazarlarından Gürcan Bilgiç Ümit'in çok önemli bir futbolcu olduğuna dikkat çekerek, "Ümit, Türkiye'de vücudunu kullanan ender santrforlardan bir tanesidir. Teknik tabirle 'Nokta santrfor' olarak kabul edilebilir. Ben Ümit'in F.Bahçe'ye gelmek istediğini düşünüyorum. Gelmek istemezse yönetime başvurup bonservisinin belirlenmesini istemezdi.

Kaynak: sporx.com

Nesil
    2007
    Yer
    Foruma katıldığınız yer

Ümit Karan'ın böyle birşey yapacağına inanmıyorum halen daha..
    Haddini bilmediği için siteden uzaklaştırılmıştır.

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

madem gidecekti bu şekildemi gitmesi gerekiodu..adam akıllı da gidebilrdi böle selere gerek yoktu..

Mesaj Yetkileri