Sayfa 255 / 439 İlkİlk ... 155205245253254255256257265305355 ... SonSon
7,621 ile 7,650 arası toplam 13150 sonuç

Konu: Transfer Haberi Çöplüğü

arkadaslar bırakın ya bu schalke deil fe-ner-bah-ce giden de en iyi futbolcularımızdan biri bunu kabullenemem besiktas ve fb arasında transfer olabilir ama fb ve gs olmaz o dünyanın en büyük rekabeti içime sindiremiyorum.................................... ......

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Quote Originally Posted by aimar1905 View Post
    arkadaslar bırakın ya bu schalke deil fe-ner-bah-ce giden de en iyi futbolcularımızdan biri bunu kabullenemem besiktas ve fb arasında transfer olabilir ama fb ve gs olmaz o dünyanın en büyük rekabeti içime sindiremiyorum.................................... ......
    Bu zihniyetle birşey olacağımızda yok zaten...

dha daki habere göre ümit fb yi kabul etmiş artık bu saatten sonra kalsa bile takıma yararlı olmaz.

Nesil
    2007
    Yer
    Foruma katıldığınız yer

Quote Originally Posted by 1502005 View Post
    Bu zihniyetle birşey olacağımızda yok zaten...
    Ne varmış zihniyette?
    Haddini bilmediği için siteden uzaklaştırılmıştır.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by Punter View Post
    Bilmemek diil, ögrenmemk ayıp, bens ana anlatayım :

Lincoln ile görüşme yapmadan önce Schalke'den izin alındı. Ondan sonra Lincoln ile görüşmeler başladı.

Bide Umıte sattı falan demeyın, cocuk olmayın...Bizim duygusal yaklastıgımız konu onların ekmek parası. 1 Milyon Euro fazla almak demek 1.8 Trilyon fazla almak demek....
    Tamam, teşekkür ederim.

Bu olaya geçmişte yapılanları görmeyip, şu anda kızgınlığın verdiği etkiyle de tepki gösteren arkadaşlara birşeyler göstermek için yazdım. Amacım mesaj atarken bazı şeyleri düşünüp ona göre mesajlar atılmasını sağlamak...
    "YÜCE ATATÜRK"

Leoucwhsua Misafir

Quote Originally Posted by Leoucwhsua View Post
    yapmayin allah askina.Okumayi bilmeyen , 2 kelimeyi yanyana getiremeyen insanlari goklere cikaripta . alt tarafi futbolcu olduklarini unutupta , ulkeye en buyuk katkiyi onlar sagliyormus gibi gosteripte sonra da baska kulube gitti diye kisliksiz diyerek adami 1 darbede yariglamak ne kadar dogru.Asil yanlis bizlerde alt tarafi futbolcu bunlar ama biz ne yapiyoruz 500 sayfa yazi yaziyoruz sanki ulkeyi kurtriyoruz.O adaminda isi bu , eger biz onlari tanri yerine koymayip islerinin bu oldugunu , hepsinin bos insanlar oldugunu dusunseydik bunlari soylemzdik zaten. kendi yucelttigimiz kisleri kendimiz kisiliksiz yapiyoruz.Sende 300 mesaj atmissin der simdi biri.Ben burda ozelestirimide yapiyorum ayni zamanda

2 sayfa once atmistim bunu.ama kimse okumadigi gibi dusunmedi bile.bu adam niye satmis olsun.Taraftarlar varmis bilmemne.emekliliginde gidin maasinizi umite verin o zaman.Hakanin golgesinde kalcak az para alcak oynatilmicak.Futbolcu bu ya.Ne kisligi kaldi ne karakteri kaldi adamin.yapmayin allah askina.gayet normek bisey

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

30 yşndaki bi oyncumzdan para kaznmş olcaz ve orda yok olusunu izliyecez..ümtin fenere uym saglyacagnı sanmyorm ama çk yazk etti bu tkmn kaptanyken smdi herkes anti-ümt oldu bence en azndan ben öle oldm direk

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Quote Originally Posted by TobiAslan View Post
    Ne varmış zihniyette?
    O oraya gidemez bu buraya gelemez daha ne olsun. Gidene utan sattın takımı vs....

Nesil
    2006
    Yer
    Izmir

Ümit Karan belki de Türk futbol tarihinde değeri en bilinmeyen futbolcu olmuştur.Galatasaray'da hep Hakan Şükür'ün gölgesinde kalmıştır.En formda olduğu zamanlarda bile Milli Takıma çağrılmamıştır.

Nesil
    2006
    Yer
    -

Niye yaptı fener bunu

Nesil
    2007
    Yer
    Foruma katıldığınız yer

Ümit Karan, Fenerbahçe'ye giderse ağlarım...

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Quote Originally Posted by sherryy View Post
    Ümit'den çok gelen teknik direktörler ve yönetimide Ümit'e ayıp etti.Hep adamı Hakan Şükür gibi miladı geçmiş bir adamın arkasında tuttular.
    Aynen Aşkın. Eğer taraftar birilerine tepki gösterecekse bunun Ümit olmadığı kesin.

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Ümit Karan, Fenerbahçe'ye giderse ağlarım...
    bizi bırakan içn üzlmene degmez kardesm evet çk iyi bi oyncu ama yeri dolacaktr

ne varmış zihniyetimde arkadasım acıkca söylüyorum içime sindiremiyorum hele hele ümit karanın yapacağını hçç sndiremiyorum bakın mesela necati sapına kadar ölümüne galatasaraylılığını gösterip fenerbahceye çıkp gtmem demişti ümitinde çıkıp söylemesi lazım bakın fenerbahce-galatasaray rekabeti artık herseyi astı dünyada böyle bir rekabet daha yok avrupada görebiliriz milan ve inter birbirlerine futbolcu veririler alırlar satarlar fenerin yaptığı büyük ayıptır düpedüz taciz etmektir...........

Nesil
    2007
    Yer
    Foruma katıldığınız yer

Bugün akşam 5 teki idmana gittim Floryaya

Neyse Hasan şaşın oldugu grup koşarken birisi ordan şu soruyu sordu

Hasan abi ümit nerde ?

Hasanın şakayla karışık verdiği cevap Öldü o artık...

Alıntıdır.Az önce okudum...

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

fenerbahce-galatasaray rekabeti artık herseyi astı
    Bu birilerinin işine geliyor ama...

Bukadar körü körüne bağlanmamak lazım sonuçta hepsi bir oyun

Nesil
    2007
    Yer
    Yeni Açık!

Malesef forvet düşünmüyorlar gündemdeki Serhat bile gelse iyi olur.Navarro transferi bitecekmiş gibi duruyor alabilirsek iyi olur.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Golcüye ihtiyacımız olduğundan olmasın.... Türkiye'nin artık böyle transferlere alışması lazım....

Avrupa'da her sene bu tür transferler oluor ama Türkiye'deki gib abartılmıyor..

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Milleti uyarmaktan, ortamı sakinleştirmekten kendi görüşümü yazamadım yahu.

Açıkçası ilk olarak Ümit'i FB forması altında görmek istemem. Daha önce yaptığı açıklamalar ortada. (Taraftarlarla yaptığı tezahuratlar falan önemli değil) Basına yaptığı açıklamalar. FB'ye gelirse mecbur destekleyeceğiz.

Kasap dediği oyuncularla nasıl arkadaş olacak soru işareti? Özürlerini dilerse sorunsuz devam eder.

Bir de şu konu var, Tümer ve Rüştü transferlerinde olduğu gibi, BJK taraftarı geçen sene Tümer'e çok yüklenmişti ve biz de oyuncumuz olduğu için onu normalden daha çabuk sahiplendik.

Rüştü'ye tepkiler oldu, BJK taraftarı daha çabuk sahiplendi.(Tabi ki hepsi değil)

Şu anda da Ümit'e GS taraftarı çok yüklenirse, bizim sahiplenmemiz o kadar kolay olur. Ben bir bakıma kendi adıma bu sahiplenme sürecini GS taraftarının tepkisi belirleyecek diyorum.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by Sekopej View Post
    Fenerbahçe'yle sezon sonuna kadar kontratı vardı. Ve Fenerbahçe'yle kontratı devam ederken Florya'da GS yöneticileriyle görüştüğü için Fenerbahçe onu gönderdi. Hala FB ile kontratı varken görüşme yapmıştı yani.

Bu FIFA'nın kuralına pek uyulmuyor aslında. Bunun kontrolü de zor, buna daha başka yaptırımlar getirebilir FIFA
    Ben başka türlü hatırlıyordum ama, emin değilim tam..

Quote Originally Posted by canavar20 View Post
    Niye yaptı fener bunu
    Tekere çomak sokmak için..

Nesil
    2007
    Yer
    Yeni Açık!

Bence Ümit Karan Fenerbahçeye gitmez.En azından klübü göndermez.Eğer Ümit Fenerbahçeye giderse fos olur Galatasaraya giderse kral olur.Bence çok büyük ihtimal Galatasarayda kalır.Eğer giderse de kendisi açısından da Galatasaray açısından da kötü olur.

Bugün akşam 5 teki idmana gittim Floryaya

Neyse Hasan şaşın oldugu grup koşarken birisi ordan şu soruyu sordu

Hasan abi ümit nerde ?

Hasanın şakayla karışık verdiği cevap Öldü o artık...

Alıntıdır.Az önce okudum...
    Gidicek gibi ama gitmesini hiç istemem.

Leoucwhsua Misafir

Quote Originally Posted by 1502005 View Post
    Bu birilerinin işine geliyor ama...

Bukadar körü körüne bağlanmamak lazım sonuçta hepsi bir oyun
    tamamen katiliyorum.Bizden sadece topla oynama konusunda fazlalari olan kisilere yuce insan muamelesi yapipp olayi kan davasi gibi gormenin hic bir anlami yok

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

zaten bu transfer dogru dürst bi şeklde gerçekleşse kimsenin bişey diyecegi yok ama bu şeklde olmasna snrleniorz

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

ümit anlaşmışsa fenerbahce'yle bu iş bitmiş demektir.şimdi forvete bakalım kimi alıcaz.

Galatasaray formasının kutsal olduğunu, Galatasaray taraftarının, futbolcularını her koşulda bağırlarına bastığını aramızdan bazıları anlayamamış..

Ümit efendi yolun açık olsun, para veya kendi isteğinle hiç farketmez sen bu formanın kutsal olduğuna inanmadıktan sonra senin bu kulüple bundan sonra işin olamaz.

Ayrıca bana hikaye fln anlatmayın, paraydı, oydu, buydu ben anlamam.

Karan'da sona doğru

Fenerbahçe, Galatasaraylı Ümit Karan'ın transferi için sarı kırmızılı kulüp ile tecrübeli futbolcunun yapacağı görüşmeyi bekliyor. Yeni sezonda hem Avrupa'da, hem de Türkiye Ligi'nde iddialı bir takım kurmak isteyen Fenerbahçe, forvet bölgesine transfer etmeyi düşündüğü Ümit Karan'la anlaşmaya vardı.

Fenerbahçe ile Ümit Karan arasında herhangi bir problem bulunmazken, bu transferin önündeki en büyük engel ise milli futbolcunun, kulübü Galatasaray ile 3 yıllık sözleşmesinin bulunması. Ümit Karan, kulübünü ikna edebilirse ödenecek bonservis ücretinden sonra Fenerbahçe'ye transfer olabilecek.

Kaynak: DHA

Arkadaşlar sizce Umıt karan Bjk ye gıtseydı bu kadr olay cıkarmıydı yada para ıcın deıl de baska bır nedenden dolayı gıtmek ısteseydı..Ümit karan genclerbırlıgınden alındıktan sonra galatasaray da cok ıyı donemler yasadı ...Ama su hakan meselesı onu bıtırdı ..Hakan Sukurle arasındakı dostluk rekabete ardından nefrete donustu dıyebılırız umıt karan kıskanmaya basladı hep arka planda kaldı vve bunu hazmedemedş sonunda patladı bu sene banko olarak oynıcaktı belkıde gol kralı olacaktı belkıde uefa kupasını kaldıracaktı...Kaptan olacaktı Lıder olcaktı ...Umıt karanın gece yasantısının cok oldugu artıslık yapmayı cok sevdığını hepımız bılırız reklamlarda oynadı maclarda hep rovasata cekmeye calısarak net gol pozisyonlarını kacırdı belkı sampiyonlugun elden gıtmesınde kavgaların cıkmasın takımın bolunmesınde bas sebeptı..
    Umıt karan gıderse ne olur?
    Umıt Karan gıderse ... Yenı transfer yapılır yerı doldurulur hele boyle spekulasyonlarla gıttığı ıcın ve bızım gorusumuzle bızı sattıgı ıcın ne zamn adı gecse Cİmboma 5-6 yıldır gosterdeıgı hızmete ragmen kotu anılacak belkı maclarda kufur edılecek .. Belkı Kafası yarılacak Alı Samıyende...Mansetlere dısecek Gs yıne ceza alacak .... Ama ıllakı yerı dolacak bu sadece onun ıcın kayıp olacak bızım ıcın değıl... Bızım Nefretımızde Askımız Kadr Buyktur... Bunu unutmamak lazım...
    Umıt Karan Gıtmezse Ne Olur?
    İşte o zamn Hakan Sukurler kavgalar baslar takım ıcı bolunmeler bu sezondakı guzel transferlerı bosa cıkaracak Umıt Karana artık e lımızden gıttı transfer olsa da olmasada Emrah Arkadasımızın dedıgı gıbı Kallı onu artık kaptanda yapmaz ılk on bıre de almaz Uefa yada goturmez ... Son hakkı artık Yarın tamamen ıddıaları red eder Ben sapına kadr gs lıyım hıc bır yere ayrılmam olene kadar burdayım derse o zamnda bas tacı olur Aman Umıt LUTFEN dıkkatlı karar ver !!!
    Geleceğınle oynarsın 5 kurus ıcın takımını bırakma Gs ye de aynı kontratı teklıf et yukseltme yapılsın... Sen ne kanlar ne terler doktun bızım ıcın Belkı Fb ye gıtmeyecek olsan baska bır takıma gıdecek olsaydın transferın kaıle alınmazdı belkıde...Ah Be Umıt naaptın ?? Şimdi Bu sorumluluğun altından nasıl kalkacaksın nasıl tekrar bızım yuzumuze bakacaksın!!!
    Kalırsan senı hıc unutmayacak taraftarla Senı SEn olduğun ıcın Sevenlerle Bırlıkte olursun Gıdersen senı rakıp kulubun zararı ıcın sevenlerle olursun!!
    Karar Senın Bır Gunun Kaldı!!

Saygılar Ömer ( 0w3r ),

Nesil
    2005
    Yer
    Ankara

Arkadaşlar ben Ümit Karan'ın FB'ye gideceğini düşünmüyorum.Her ne kadar FB Ümit Karan'a olan transfer girişimlerini doğrular gibi gözüksede ben bu olayın söylentiden ibaret olduğuna inanıyorum.

Ama ya giderse...Ve bunlar doğruysa...

İşte o zaman yıkılırım çünkü Ümit Karan Galatasaray'ın mevcut kadrosundaki en iyi oyunculardan biridir ve geldiği andan itibaren taraftarın sevgilisi olmuştur.Tabi Ümit gitmek isterse GS'nin bu durumda FB'den yüklü bir bonservis bedeli isteyeceğine eminim.
    A Little Bit Longer

Quote Originally Posted by Eray Dengiz View Post
    Galatasaray formasının kutsal olduğunu, Galatasaray taraftarının, futbolcularını her koşulda bağırlarına bastığını aramızdan bazıları anlayamamış..

Ümit efendi yolun açık olsun, para veya kendi isteğinle hiç farketmez sen bu formanın kutsal olduğuna inanmadıktan sonra senin bu kulüple bundan sonra işin olamaz.

Ayrıca bana hikaye fln anlatmayın, paraydı, oydu, buydu ben anlamam.
    Eray, sanki Ümit Fenerbahçe'ye imzayı attı, formayı giydi, öptü gibi konuşmuşsun Daha kesin bir şey yok.

Yarın çıkıp da Ümit "Galatasaraylıyım, futbolu da burada bırakacağım." derse bu sözlerinizden pişmanlık duyabilirsiniz.

Bekleyelim sonucu, görelim, ondan sonra yorum yapalım enine boyuna.

Mesaj Yetkileri