Sayfa 257 / 439 İlkİlk ... 157207247255256257258259267307357 ... SonSon
7,681 ile 7,710 arası toplam 13150 sonuç

Konu: Transfer Haberi Çöplüğü

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Anlaşan, Ümit Karan değil menajeriymiş..

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Quote Originally Posted by Maksic View Post
    Pınar Argun'un haberine göre Ümit Karan kararını verdi KALIYOR...
    Basın toplantısıda onun ıcındırsanırım bence yarın cıkıp ben galatasaraylıyım hiçbiryere gitmiyorum gibisinden konusması lazım anca affedilir baska sözler söyleyip kalırsa zor

Bencede fazıl abi ayaklı fotomaç hatta ileride fotospor olucak eğer buda yalan olursa

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Quote Originally Posted by uAburak89 View Post
    Anlaşan, Ümit Karan değil menajeriymiş..
    Menejeri oldugunu bende biliyorum gizlice gitmiş aziz yıldırımla konusmus sonra gelip ümite demiş ümitinde aklı celindi tabi ama ümit sabah hemen niye bir basın toplantısı düzenlemedi orda düzenleyip son noktayı koysa herkezin takdirini ve güvenini kazanacaktı

Valla kimse kızmasın benim içimde ümit sevgisi fazla kalmadı tek sevgi galatasaray takımının futbolcusu oldugu icin sahip cıkarım

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Navarro gelirse iyi olmaz defansın ortasına Stam gibi bir oyuncu alınmalı

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Yarın Ümit'in çok sağlam konuşması lazım ve hatta bu menajeri ile olan ilişkisini kesmesi..

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Bir anlaşma yok, çıkan haberler Ümit rahatsız olduğunu menajerine söylüyor, o da Fenerle görüşüyor. Fener de kapımız açık diyor. Haberlerde bunu diyorlar.

Ama burada öyle bir oldu ki, sanki Ümit anlaşmış, hatta ona gösterilecek tepkilerden bile bahsedildi.

Bu nedenle kendimizi fazla kaptırmayalım herşey netleşmeden...
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul Takım:G.Saray

giden gider kalan sahalar bizimdir.Galatasaray Kulübü isimlere mecbur değildir.Galatasaraya gönül verenlerle yoluna devam eder.

9. Default

Fenerbahçe'den aldığı teklifin ardından Galatasaray'dan ayrılıp ayrılmayacağı tartışma konusu olan Ümit Karan, kararını verdi..

Sarı Kırmızılı takımın Teknik Direktörü Feldkamp tarafından kafasının gelen teklif nedeniyle karışık olması yüzünden antrenmana alınmayan golcü futbolcu akşam yapılan antrenmana da katılmamıştı..

Ancak gece geç saatlerde Galatasaray Futbol A.Ş. Genel Müdürü Adnan Sezgin'i arayan Ümit'in, Galatasaray'da kalmak istediğini ilettiği ve Fenerbahçe'nin son derece cazip teklifini Galatasaraylı olması nedeniyle geri çevirdiğini söylediği öğrenildi..

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Quote Originally Posted by ekolata View Post
    Bencede fazıl abi ayaklı fotomaç hatta ileride fotospor olucak eğer buda yalan olursa
    kardes sen öyle diyorsunda bu haber yokken meydanda fazıl abi yarım saat önce ümit kalıyor dedi hatta basın toplantısı düzenlicek dedi haber şimdide lig tv de cıktı

Fazıl ÜNVERDİ demiş ki ;

Ya size gündüz dediğim gibi bütün problem yaratan menaceri Harun Arslan... Ama Adnan Sezgin kendisini FİFAya şikayet etmekle tehdit edince geri adım attı. Ümit çok duygusal birisi... Menaceri bundan faydalanmak istedi ama başaramadı... Artık bu dakikadan sonra Ümiti yeniden sahiplenmeliyiz

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Oh be, başından beri inanmak istemiyordum bu transfere.. En doğru kararı verdi, yarında çıkıp ASLANLAR gibi açıklamasını yaparsa, sorun kalmaz..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by avniaker View Post
    +1967.... kesinlikle shota gibi burada parlayan biri olma lazım musampa gibi değil
    evet Tomas Jun ne oldu bu arada S.Prag'taydı galiba

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

saat kaçta basın toplantısı bir bilgi varmı?

Quote Originally Posted by TaşkınMahmut View Post
    giden gider kalan sahalar bizimdir.Galatasaray Kulübü isimlere mecbur değildir.Galatasaraya gönül verenlerle yoluna devam eder.

kesinlikle katılıyorum eğer gerçekten gitmek isteyipte kalırsa bunun ne Galatasaray'a ne de kendisine bir yararı olmaz die düşünüyorum

16. Default

güzel montaj olmamış

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by uykum_ fiRaRi View Post
    saat kaçta basın toplantısı bir bilgi varmı?
    Yok valla..

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Quote Originally Posted by uAburak89 View Post
    Oh be, başından beri inanmak istemiyordum bu transfere.. En doğru kararı verdi, yarında çıkıp ASLANLAR gibi açıklamasını yaparsa, sorun kalmaz..
    Yarın basın toplantısında söyleyecegi sözler önemli

Arkadaslar resmi acıklama az sonra yapılır

Gereksiz, konu dışı, forum kirliliğine sebep olan mesajlar temizlendi. Biraz daha dikkat arkadaşlar. Iyi geceler.

Bu Fazıl denen şahsiyet kadar yalancısını da görmedim.

"Ronaldo Fener'de" dedi, gerçekleşmedi.
    "Adriano ile %90 anlaşıldı" dedi, gerçekleşmedi.
    "Ümit Karan Fener ile anlaştı" dedi, sonra kendisiyle çelişip "Kalıyor" dedi.

4-4-2 dergisi yazarı değil de Fotospor muhabiri olmasın bu?

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Quote Originally Posted by eGowiCh View Post

Ama fotospor gibi cokta sallamıyor

Neyse ben yarın ümitin söyleyecegi sözlere göre tavır alacam ayrıca o anda menejerinden ayrıldıgını söylemesi lazım

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

ümit Karan son noktayı koydu!

"Ümit Karan Galatasaray'da mı kalacak, Fenerbahçe'ye mi gidecek?" Sabah saatlerinden itibaren her iki camiada da merakla dile getirilen bu soru yanıtını buldu !..
    30 Haziran 2007 00:26
    Yazı boyutunu büyütmek için

Ümit Karan bu gece sarı kırmızılı yöneticileri aradı ve "Galatasaray'da kalmak istiyorum" dedi.

Ümit Karan'ın Fenerbahçe'nin önerdiği yüksek ücrete rağmen Galatasaray'da kalmaya karar verdiği öğrenildi.

LİGTV

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by eGowiCh View Post

Ronaldo ile ilgili birşey demedi, en azından ben görmedim..

Adriano haberinde harbiden çuvalladı..

Ümit Karan'ın menajeri anlaşmış Fenerbahçe ile, ama duygusallağı ağır basmış Ümit'in..

Cisse İstanbul'a geldi

Futbol Takımımız'ın Paris Saint Germain'den transfer ettiği Edouard Cisse, İstanbul'a geldi. Cisse'yi çok sayıda taraftarlarımız coşkuyla karşıladı.

Atatürk Havalimanı'na rötarlı olarak gelen Edouard Cisse'yi Dış İlişkilerden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyemiz Sayın Mario Berk ile çok sayıda taraftarımız karşıladı.

Edouard Cisse'yi tezahüratlarla karşılayan taraftarlarımız, oyuncumuza büyük sevgi gösterilerinde bulundu.

Taraftarlarımızın ilgisinden çok etkilenen Edouard Cisse, havaalanında basın mensuplarına kısa bir açıklama yaptı. Burada olmaktan dolayı mutlu olduğunu ifade eden oyuncumuz, "Birçok taraftarımızı burada görmek beni çok mutlu etti. Çok büyük bir kulübe geldim. Çok mutluyum" dedi.

Havaalanından ayrılarak kalacağı otele geçen Cisse, yarın sabah saat 9.30'da Acıbadem Hastanesi'nde sağlık kontrolünden geçecek.

Cisse, saat 15.00'te ise BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde basın önünde sözleşmeye imza atacak.

Adriano ile %90 anlaşıldı" dedi, gerçekleşmedi.
    Eee buna yalancımı deniyor ? Yüzde 0,0000001 bile bir ihtimaldir

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul

fenere verilse de verilmese de karan artık satılmalı.bu dakikadan sonra ben kalıyorum dese de birşey farketmez bence.en azından alttan gelen gençlerin de yolu açılmış olur böylece.gelen para da sağlam bir sağ bek için harcanır.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Ya anlamak istemiyorsunuz herhalde, menajerinin oyununa gelmiş.. Harcamak bu kadar kolay olmamalı..

Konuyu FAZIL BEYİN HABERCİLİĞİ mevzuna dönüştürmeyelim.

Bence Ümit'in kalması çok iyi oldu...

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

cısseyı tv de gördüm adamı resmen ezdiler hemde öyle abartılcak sekılde taraftar yoktu ama korumalar lincoln ne yapılan gibi duvar kurmadı adam ezile ezile ayrıldı

En cok gazetecıler ezdi bir bir gazetici diyorkı formayı giyip poz versin diyor

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Yarın ümit karan menejerini kınaması lazım onunla calısmıcam demesi lazım

Ya bu toplantı kacta bence yarın sabahkı idman dan sonra olur

Mesaj Yetkileri