Anlaşan, Ümit Karan değil menajeriymiş..
Anlaşan, Ümit Karan değil menajeriymiş..
Bencede fazıl abi ayaklı fotomaç hatta ileride fotospor olucak eğer buda yalan olursa![]()
Menejeri oldugunu bende biliyorum gizlice gitmiş aziz yıldırımla konusmus sonra gelip ümite demiş ümitinde aklı celindi tabi ama ümit sabah hemen niye bir basın toplantısı düzenlemedi orda düzenleyip son noktayı koysa herkezin takdirini ve güvenini kazanacaktı
Valla kimse kızmasın benim içimde ümit sevgisi fazla kalmadı tek sevgi galatasaray takımının futbolcusu oldugu icin sahip cıkarım
Navarro gelirse iyi olmaz defansın ortasına Stam gibi bir oyuncu alınmalı
Yarın Ümit'in çok sağlam konuşması lazım ve hatta bu menajeri ile olan ilişkisini kesmesi..
Bir anlaşma yok, çıkan haberler Ümit rahatsız olduğunu menajerine söylüyor, o da Fenerle görüşüyor. Fener de kapımız açık diyor. Haberlerde bunu diyorlar.
Ama burada öyle bir oldu ki, sanki Ümit anlaşmış, hatta ona gösterilecek tepkilerden bile bahsedildi.
Bu nedenle kendimizi fazla kaptırmayalım herşey netleşmeden...
"YÜCE ATATÜRK"
giden gider kalan sahalar bizimdir.Galatasaray Kulübü isimlere mecbur değildir.Galatasaraya gönül verenlerle yoluna devam eder.
Fenerbahçe'den aldığı teklifin ardından Galatasaray'dan ayrılıp ayrılmayacağı tartışma konusu olan Ümit Karan, kararını verdi..
Sarı Kırmızılı takımın Teknik Direktörü Feldkamp tarafından kafasının gelen teklif nedeniyle karışık olması yüzünden antrenmana alınmayan golcü futbolcu akşam yapılan antrenmana da katılmamıştı..
Ancak gece geç saatlerde Galatasaray Futbol A.Ş. Genel Müdürü Adnan Sezgin'i arayan Ümit'in, Galatasaray'da kalmak istediğini ilettiği ve Fenerbahçe'nin son derece cazip teklifini Galatasaraylı olması nedeniyle geri çevirdiğini söylediği öğrenildi..
kardes sen öyle diyorsunda bu haber yokken meydanda fazıl abi yarım saat önce ümit kalıyor dedi hatta basın toplantısı düzenlicek dedi haber şimdide lig tv de cıktı
Fazıl ÜNVERDİ demiş ki ;
Ya size gündüz dediğim gibi bütün problem yaratan menaceri Harun Arslan... Ama Adnan Sezgin kendisini FİFAya şikayet etmekle tehdit edince geri adım attı. Ümit çok duygusal birisi... Menaceri bundan faydalanmak istedi ama başaramadı... Artık bu dakikadan sonra Ümiti yeniden sahiplenmeliyiz
Oh be, başından beri inanmak istemiyordum bu transfere.. En doğru kararı verdi, yarında çıkıp ASLANLAR gibi açıklamasını yaparsa, sorun kalmaz..
saat kaçta basın toplantısı bir bilgi varmı?
güzel montaj olmamış
Gereksiz, konu dışı, forum kirliliğine sebep olan mesajlar temizlendi. Biraz daha dikkat arkadaşlar. Iyi geceler.
Bu Fazıl denen şahsiyet kadar yalancısını da görmedim.
"Ronaldo Fener'de" dedi, gerçekleşmedi.
"Adriano ile %90 anlaşıldı" dedi, gerçekleşmedi.
"Ümit Karan Fener ile anlaştı" dedi, sonra kendisiyle çelişip "Kalıyor" dedi.
4-4-2 dergisi yazarı değil de Fotospor muhabiri olmasın bu?![]()
ümit Karan son noktayı koydu!
"Ümit Karan Galatasaray'da mı kalacak, Fenerbahçe'ye mi gidecek?" Sabah saatlerinden itibaren her iki camiada da merakla dile getirilen bu soru yanıtını buldu !..
30 Haziran 2007 00:26
Yazı boyutunu büyütmek için
Ümit Karan bu gece sarı kırmızılı yöneticileri aradı ve "Galatasaray'da kalmak istiyorum" dedi.
Ümit Karan'ın Fenerbahçe'nin önerdiği yüksek ücrete rağmen Galatasaray'da kalmaya karar verdiği öğrenildi.
LİGTV
Cisse İstanbul'a geldi
Futbol Takımımız'ın Paris Saint Germain'den transfer ettiği Edouard Cisse, İstanbul'a geldi. Cisse'yi çok sayıda taraftarlarımız coşkuyla karşıladı.
Atatürk Havalimanı'na rötarlı olarak gelen Edouard Cisse'yi Dış İlişkilerden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyemiz Sayın Mario Berk ile çok sayıda taraftarımız karşıladı.
Edouard Cisse'yi tezahüratlarla karşılayan taraftarlarımız, oyuncumuza büyük sevgi gösterilerinde bulundu.
Taraftarlarımızın ilgisinden çok etkilenen Edouard Cisse, havaalanında basın mensuplarına kısa bir açıklama yaptı. Burada olmaktan dolayı mutlu olduğunu ifade eden oyuncumuz, "Birçok taraftarımızı burada görmek beni çok mutlu etti. Çok büyük bir kulübe geldim. Çok mutluyum" dedi.
Havaalanından ayrılarak kalacağı otele geçen Cisse, yarın sabah saat 9.30'da Acıbadem Hastanesi'nde sağlık kontrolünden geçecek.
Cisse, saat 15.00'te ise BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde basın önünde sözleşmeye imza atacak.
![]()
Eee buna yalancımı deniyor ? Yüzde 0,0000001 bile bir ihtimaldirAdriano ile %90 anlaşıldı" dedi, gerçekleşmedi.![]()
fenere verilse de verilmese de karan artık satılmalı.bu dakikadan sonra ben kalıyorum dese de birşey farketmez bence.en azından alttan gelen gençlerin de yolu açılmış olur böylece.gelen para da sağlam bir sağ bek için harcanır.
Ya anlamak istemiyorsunuz herhalde, menajerinin oyununa gelmiş.. Harcamak bu kadar kolay olmamalı..
Konuyu FAZIL BEYİN HABERCİLİĞİ mevzuna dönüştürmeyelim.
Bence Ümit'in kalması çok iyi oldu...
cısseyı tv de gördüm adamı resmen ezdiler hemde öyle abartılcak sekılde taraftar yoktu ama korumalar lincoln ne yapılan gibi duvar kurmadı adam ezile ezile ayrıldı
En cok gazetecıler ezdi bir bir gazetici diyorkı formayı giyip poz versin diyor
Yarın ümit karan menejerini kınaması lazım onunla calısmıcam demesi lazım
Ya bu toplantı kacta bence yarın sabahkı idman dan sonra olur