Sayfa 259 / 439 İlkİlk ... 159209249257258259260261269309359 ... SonSon
7,741 ile 7,770 arası toplam 13150 sonuç

Konu: Transfer Haberi Çöplüğü

Nesil
    2003

Quote Originally Posted by ABOOO View Post
    Gs yöneticileri hiç kızmasın kusura da bakmasınlar, daha iki hafta geçmedi üzerinden sözleşmesi devam eden Gökhan Ünal ile görüştüler..
    Haklı mıyım, haklıyım ama hoş değil bu durum tabi ki..
    Adnan Sezgin Kayseri'ye tebligat gondermis Gokhan ile konusmadan once saniyorum..

Gerci fark etmez. Fenerbahce'de bir kac gun once Appiah icin Schalke hakkinda benzer seyleri acikladi ama Umit Karan ile, kulubune bilgi vermeden gorusmeler yapti. Bu futbol dunyasinda etik gibi kelimeleri sarf eden kim varsa ertesi gun bir foyasi cikiyor o yuzden fazla takilmamak lazim ve ortaligi esas karistiranlarin menajerler oldugunu da unutmamak lazim.

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Deivid'i kiralayın iki sezonluk bir takıma. Görsün gününü. Sonra da eyvallah.

Leoucwhsua Misafir

Kim ne derse desin olayi bu noktaya getiren galatasaraydir.3 yillik sozlesmeli oyuncun.ya hayir kabul etmiyoruz dersin yada ucreti bu dersin.Ama cingene gibi laf dalasina giriyorsun

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Bak bunu yazmaya ne gerek var şimdi ki? Ben senin yaptığın yorumları beğeniyorum aklı başında yorum yapıyorsun ama şimdi gelipte burada garibana benziyor dersen olmaz yani...

Leoucwhsua Misafir

Ama sen niye kotu anlam cikariyorsun ki ondan.Ben cidden iyi niyetli yazmistim.Mesela gs li sabride de oyle bir hava var. Yani bizim halka uygun iyi davranilcak bir adam tipi var gibi.Neyse kotu niyetle yazmamistim kusura bakma
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by Maksic View Post
    Navarro gelirse iyi olmaz defansın ortasına Stam gibi bir oyuncu alınmalı

Abi besiktasta da defansin ortasina transfer mi yapilir yahu.Ibrahim ile gokhan neyinize yetmiyor.Ikiside tas gibi.Bence yonetim aradki catlagi kapasin . birlik butunluk olsun besiktasin kadrosu cok iyi zaten

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

KARANLIKTA BIRAKMA!
    F.Bahçe'nin anlamsızca transfer etmek için uğraştığı Ümit Karan konuştu. O Aslan kalacak...

Galatasarayımızın golcü futbolcusu Ümit Karan'a sarı-lacivert cepheden gelen gelen teklif yetenekli futbolcunun kafasını karıştırdı. Sarı-kırmızılı taraftarların gözdesi Ümit Karan'ı bırakmak istemiyoruz. Yönetim duy sesimizi, Ümit Karan Galatasaraylıdır!
    Kalli tarafından dün sabahki idmandan 'kibarca kovulan' ve Fenerbahçe ile anlaştığı belirlenen golcü oyuncu, akşam kalmaya karar verdi. Şu anda transfer gündeminin bir numarasında Ümit Karan var. Galatasaray'dan ayrılıp, Fenerbahçe'ye geçmesine neredeyse kesin gözüyle bakılan Karan, dün sabah Cim Bom'un Florya'da yaptığı idmana Kalli tarafından alınmadı. Takım arkadaşlarıyla birlikte sahaya çıkan yıldız futbolcu, Alman hoca ile kısa süre konuştuktan sonra soyunma odasına geri döndü, akşam yapılan çalışmaya da katılmadı. Kalli, “Kafası karışık bir oyuncuyla çalışmak istemem. Galatasaray'da mı, Fenerbahçe'de mi oynayacağına karar vermeli” dedi.

Ümit Karan konuştu

Tesisleri terk eden, hatta eşyalarını bile topladığı öne sürülen Ümit Karan ise yaptığı açıklamada şunları söyledi: “Aslında olaylar benim dışımda gelişiyor. Profesyonel bir futbolcuyum. Bir futbolcu beğeniliyor, isteniyorsa bu kötü bir şey değildir. Fenerbahçe mükemmel bir teklif yaptı. Bakacağız ve göreceğiz. Önce menacerimle görüşmeleri gayet normal. Çünkü Fenerbahçe de merak ediyor, 'Acaba Ümit Karan bizde oynamak istiyor mu' diye. Şimdi de bonservisim için Galatasaray'la görüşecekler...”

'İdmana almamak ayıp'

“Sabah antrenmana alınmamama çok üzüldüm. Çok ayıp ettiler. Üzerimi giyinip sahaya çıkmasam ve direkt olarak idmana katılmayacağımı söyleselerdi bunu kabullenebilirdim. Ama, antrenman sahasına çıkıp, sonra soyunma odasına gönderilmem moralimi bozdu.” Bunları açıklarken bir hayli üzgün görünen golcü futbolcunun, menaceri vasıtasıyla Fenerbahçe ile 3 yıllık anlaşmaya vardığı belirlendi. Ancak araya girenlerin telkinleri sonucu bir hayli yumuşayan Ümit Karan, Galatasaray Kaptanı Hakan Şükür'le yaptığı görüşme sonrası fikir değiştirdi.

'Ben Galatasaraylıyım'

Akşam geç saatlerde aradığı Hakan Şükür'e, “Ağabey, benim yazılıp-çizildiği gibi seninle bir problemim yok. Ben Galatasaraylı'yım ve takımımda kalmak istiyorum” diyen golcü, sıcak bir ilgiyle karşılaştı. Hakan, “Ben de senin kalmanı istiyorum. Gerekirse ben yedek kalırım, sen oynarsın. Bir basın toplantısı düzenleyip, durumu açıklarız” diyerek, arkadaşına destek verdi. Bu gelişmeler sonrası Ümit Karan'ın bugün antrenmana çıkması bekleniyor.

Kaynak: Webaslan - Fanatik

Leoucwhsua Misafir

Gerekirse ben yedek kalırım, sen oynarsın.hakan hayatta bunu soyklemz

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Navarro zaten stam kaLitesinde bir savunma oyuncusu.Adamın kariyerine bakıLdığı zaman çok parLak oLduğu da apaçık.Bize Zago ve RonaLdo dan sonra böyLe bir adam gerekti geLirse çok süper oLur.Hep hücum hattına transfer yapıLmasından yanaydım ama söz konusu navarro oLunca insan ister istemez hayır diyemiyor..
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Niye demesin?Adam zaten yedek..

Leoucwhsua Misafir

Zaten yedek ama demez.O herif kompleksli politikacilarin koltuk hirsi varya aynen hakanin durumuda o.birakmazzzz

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Bence söyler..Hakan artık 1-2 sezon içerisinde futbolu bırakacak..Ve Ümit'in yedek kalmasına izin vereceğini sanmıyorum..

Leoucwhsua Misafir

Daha konusmayim hakanin adini bile yazarken sinir tepeme cikiyor.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Ve Ümit Karan idmanda!
    Sıcak gelişme! Fenerbahçe ile anlaştığı öne sürülen ve gündeme bomba gibi düşen Galatasarayın yıldız golcüsü Ümit Karan sarı-kırmızılı ekibin bu sabah şu an devam eden idmanına 10 dakika gecikme ile katıldı. Karan dün G.Saray teknik direktörü Feldkamp tarafından idmana alınmamıştı. Sporx olarak Galatasaray cephesindeki gelişmeleri yakından takip ediyoruz, güncel gelişmeler burada olacak...

Nesil
    2006
    Yer
    Osmancık/ÇORUM

Quote Originally Posted by Leoucwhsua View Post
    Daha konusmayim hakanin adini bile yazarken sinir tepeme cikiyor.
    Ya arkadaşım ben Fenerliyim ben bile Hakanı severim şimdiki futboluyla değil tabi ama önceden çok iyiydi şimdi de duruyo öyle galataya yararı yok ama zararıda yok oturuyo öyle Florya da adamı neden sevmiyon ya
    Cidden merak ettim

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Bize yararı oluyor. (FB'ye)

Govou'yu napacağız, Ali Bilgin'i aldık o mevkiiye, gereksiz bir transfer olur.

Celal Kolot, Beşiktaş TV’ye yaptığı açıklamada, teknik direktör Ertuğrul Sağlam’ın da beğendiği Cisse’yi alarak çok olumlu bir transfer yaptıklarını belirtirken, "Savunmaya da bir oyuncu alacağız. Bu mevki için 2 ünlü oyuncuyla görüşüyoruz. Bu oyunculardan haber bekliyoruz" dedi. Kolot, her zaman için transfer yapabileceklerini, ancak bugün için yerli oyuncu almayı düşünmediklerini de bildirdi.
    Avrupa Şampiyonlar Ligi 2. ön eleme turundaki olası rakipleri olan Moldova’nın Sheriff Tiraspol ve Andorra’nın Rangers takımlarının Beşiktaş için rakip sayılmaması gerektiğini vurgulayan Kolot, "Çünkü futbol takımı olarak bunları çok büyük rakip kabul etmemeliyiz ki hedeflerimiz büyüsün. Eleme turlarını geçip Avrupa Şampiyonlar Ligi’nde gruptan da çıkmak ve şeytanın bacağını kırmak istiyoruz" diye konuştu.

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Edu zaten çok iyi bir futbolcu ki. İleride daha da iyi olacak.

Bugün netleşir Ümit Karan'ın durumu, idmana katılmış, inşallah Fener'e gelir.

Hakan Şükür hep oynamak isteR... Ümit KaRan kalır GS de ayrılmaz...

İşte FotoMaç'ın büyük gafı:

egazete.fotomac.com.tr sitesinde FotoMaç önce bu haberi verdi, sonra değiştirdi.

Ve sonra da aynen şu şekilde değiştirdi:

Lucıo - Edu+ para söz konusu bile olamaz... Deivid Ortega dan sonra en çok başını ağrıtan adam FB nin nerdenbuldulasrsa adamı sırf zaRaR...

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Lucio artık Brezilya Milli takımında oynayamaz 30'lu yaşlarda böyle bir teklif varsa kabul etmemeliyiz Edu gibi iyi bir oyuncumuzu vermemeliyiz

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Son turu geçmeniz zor. Bizim de öyle.

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Nasıl değiştirmiş Egemen?
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Alex sakat falan değil
    Brezilyalının yeni bir sakatlığı olmadığı, ameliyat edilmeyeceği ve sezona da hazır olacağı açıklandı
    TERCÜMAN ARACI
    F.Bahçe kulübü, Alex'in kasıklarındaki sakatlık nedeniyle ameliyat edileceği ve 1.5 ay sahalardan uzak kalacağı haberleri üzerine hemen sambacı ile ilgili temasa geçti. Dün kulübün resmi internet sitesinden de yapılan açıklamada, Brezilya'da bulunan ve telefonla görüşülen takım tercümanı Samet Güzel aracılığıyla Brezilyalının son durumu ile ilgili bilgi alındığı açıklandı.

TAMAMEN İYİLEŞİR

Güzel, Alex'in yeni bir sakatlığı olmadığını, kasıklarındaki ağrılar yüzünden sezon içinde oluşan sakatlığını tedavi ettirdiğini belirtti. Samet Güzel'in Alex ile bir telefon konuşması yaptığı ifade edilerek, yeni sakatlığı ya da kötü bir durumu olmadığı vurgulanan Brezilyalının sezona sakatlığı tamamen geçmiş olarak başlayacağını söylediği bildirildi.

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Biz geçeriz ve ŞL de grupLara kaLacağımıza inanıyorum...
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

[IMG][/IMG] yumruk show Karaaaaan Umit

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

İdmana çıkarak çalışmalara başlayan Ümit Karan'a, Galatasaraylı taraftarlar da büyük sevgi gösterilerinde bulundu. Golcü oyuncu idmanı izleyen taraftarların çağırısına cevap vererek yumruk şov da yaptı.

Resmi üstte zaten, başka söze gerek var mı ?

Nesil
    2007
    Yer
    Foruma katıldığınız yer

Acaba bi açıklama yapacak mı?

Bu arada Leo.... arkadaşım senin ne sorunun var Hakan Şükür ile?
    Haddini bilmediği için siteden uzaklaştırılmıştır.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

İdman sonrası açıklama gelebilir, basın toplantısı olayı kesin değilmiş..

Mesaj Yetkileri