Kendisi icin en iyi olani yapti Fenerbahce`den ayrilmakla.Basarili olacaktir.
Kendisi icin en iyi olani yapti Fenerbahce`den ayrilmakla.Basarili olacaktir.
Haddini bilmediği için siteden uzaklaştırılmıştır.
Elmander Bolton için iyi olmuş.Kaliteli bir golcü İngiltere'de kendisini ispatlayacaktır.
Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?
Deco bu hafta Chelsea’ye katılacağını açıklayacak. Portekizli oyuncu cumaya kadar Scolari’nin ekibe geçmiş olmayı umuyor.
Tecrübeli oyuncu İnter ve Chelsea arasında kararsız kaldıktan sonra, eski milli takım hocasının ekibine geçmeyi seçmişti.
İnter’in başına Mourinho gelmesine rağmen Deco şansını Premier Lig’de denemeyi seçti. Prosedürlerin önümüzdeki birkaç gün içinde tamamlanacağı tahmin ediliyor.
Barcelona cephesi de transferin bir an önce bitmesini bekliyor çünkü yönetim gelecek hafta kalması ya da gitmesi konusunda fikir almak için taraftarları arasında bir referanduma gidecek. Joan Laporta bu referandumda güven oyu alamazsa seçimlere gidilecek ve bu süreçte transferlere karışamayacak olan geçici bir yönetim kurulu görev alacak.
Sezon içinde teknik heyet ve Txiki Begiristain, Deco’nun form tutma savaşıyla ilgili sabırlarını kaybedince, yıldız oyuncuya yeni bir kulüp arayabileceği belirtilmişti.
Bildirilenlere gore Deco, daha 2006/2007 sezonunun ortasında kondisyonu ve davranışları sebebiyle uyarılmıştı. Biraz daha iyileşmesine rağmen, 3 sene önceki haline geri dönememesi ona pahalıya mal oldu.
Pep Guardiola, daha ilk basın toplantısında, gelecek sezon planları içinde Deco’yu düşündüğünü açıklamıştı. Böylece gözler, Euro 2008’in bitişiyle beraber oyuncunun yapacağı transfer görüşmelerine çevrildi.
Scolari’nin onu Chelsea’ye getirmek istediği zaten biliniyordu. Şimdi Lampard’ın da gidişiyle bu birlikteliğin gerçekleşmesi çok normal karşılanıyor.
goal.com
Last edited by goosfraba : 30.Haziran.2008 at 00:49
Yaklaşık 11 milyon pound bonservis bedeli karşılığında Bolton Wanderers’a giden Johan Elmander, kamuoyuna neden Bolton’u seçtiğini anlattı.
Toulouse’da oynadığı iki senede maçta 22 gol atarak başarılı bir dönem geçiren İsveçli Milli futbolcu, onu isteyen Sevilla’nın teklifini geri çevirmişti. Nicolas Anelka’nın yerini doldurması beklenen 27 yaşındaki Elmander 3 senelik anlaşmaya imza atarken, takımda banko oynayayacağını düşündüğü için Bolton’a gelmeyi seçtiğini belirterek, “Geleceğimi belirlediğim için mutluyum. Beni isteyen başka kulüpler de vardı ancak ben yedek oturmayacağımı düşündüğüm bir takımı seçtim” dedi.
goal.com
Lampard'ın Inter'e gitmesiyle bu transfer kesinleşti zaten
Deco,Lampard gibi mücadeleci ve savunmaya yardım eden bir oyuncu değil ama dünyanın en iyi oyun kurucularından biri.Mükemmel zekası ve pas isabeti ile süper bir yönetici.Chelsea'nın hücum gücüne güç katar...
Lampard'ın yerini tutamaz...![]()
Deco ßitti ya... Ama Scalorinin olması işin rengini değiştirir ßiraz...
istediği zaman güzel oynuyor...cheslea'den daha astrnomik bir transfer bekliyordum.
Bazen iyi bazen kötü oynuyor bence de Lampard'ın yerini dolduramaz
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.
bu ingilizlerde para bol herhalde aldıkları çoğu oyuncuyu astronomik ücretlerle alıyorlar bunlarda pazarlık diye bir şey yok galiba![]()
Huddlestone stoper degil hatirlatirim.Ayrica defansin gobeginde oynayan oyuncu Michael Dawson`dur.
Huddlestone on liberoda oynuyor.
Haddini bilmediği için siteden uzaklaştırılmıştır.
Sonunda Anlaştılar
Atletico Madrid ile Liverpool arasında Fernando Torres için haftalardır süren pazarlık sonunda bitti.Madrid ekibi, 27 milyon pound + Luis Garcia teklifine ‘evet’ dedi ve topu golcü oyuncu Torres’e attı. 9 Temmuz’da tatilden dönecek olan ‘El Nino’ lakaplı oyuncu, Liverpool’da oynamayı kabul ettiği takdirde önümüzdeki yıl Anfield Road’ta mücadele edecek. Geçtiğimiz sezon La Liga’da 36 maçta 14 gol atan 23 yaşındaki yıldız futbolcunun bu teklifi kabul etmesi bekleniyor.
Liverpool’un ödeyeceği 27 milyon pound yani yaklaşık 40 milyon avro, kulüp tarihinin en pahalı transferi olacak.
Kaynak=sporx.com
...Eğer mücadele ettiğin noktaya varmayı ummuyorsan, mücadele edemezsin...
Çok iyi bir transfer büyük oranda geliyo Torres... OweN dan sonRa frvetini buldu LiveRpool...
inşallah bakalım yakışır liverpool a torres.![]()
Crouch'u kesebilecek sanki Liverpool'da![]()
Forumlarımızda küfür etmek yasaktır. Küfürlü mesaj yazdığı için hesabı kapatılmıştır.
Milli futbolcu Emre Belözoğlu'nun takımı Newcastle United, Çek Cumhuriyeti Milli Takımı'nın defans oyuncusu David Rozehnal'ı PSG'den aldı ve 4 yıllığına renklerine bağladı.
Premier League ekibi Newcastle, PSG ve Çeklerin defans oyuncusu David Rozehnal'i 2.9 milyon Pound karşılığında renklerine bağladı.
26 yaşındaki fubolcu 4 yıllık imza atarken St James's Park için menajer Sam Allardyce ile cuma gecesi anlaşarak on pürüzleri de ortadan kaldırdı.
Rozehnal Newcastle'ın üçüncü transferi olurken, Magpies daha önce de orta sahasına Joey Barton'ı ve ileriye de Mark Viduka'yı aldı.
34 kez Çek Milli Takımı'nın formasını giymiş olan Rozehnal çıkacağı maç sayısına göre Magpies'e 2.9 milyon Pound dışında 200.000 Pounda daha mal olabilir.
Newcastle'da patron Sam Allardyce kadrosunu güçlendirmeye devam ederken Titus Bramble, Craig Moore, Oguchi Onyewu ve Olivier Bernard takımdan gönderilen isimler oldu.
Magpies ayrıca Chelsea'nin Kamerunlu yıldızı Geremi için de hazır bekliyor.
Atletico karlı çıktı 27 milyon pound + Luis Garcia çok iyi.
Fenerbahçe Cumhuriyeti
müthiş bi transfer yaptı liverpool torres ingiltereye yakışan bi futbolcu
Palacio'yu tanımayan kaldımı ki?![]()
elmander benim beğendiğim futbolculardan biriydi.euro 2008de kötü olmasının sebebi sağ kanatta oynamasıydı ibrahimoviç ile yan yana oynasalardı kalitesini gösterecekti.ben elmanderin boltonda başarılı olacağına inanıyorum
İki taraf içinde iyi olmuş.Bakalım Elmander Premier Lig'te neler yapacak.
Liverpool uzun yıllar hizmet edecek bir forvet buldu çok iyi transfer bence
Liverpool'da başarılı olabileceğini pek sanmıyorum.Zaten Atletico'daki oyununuda çok çok iyi bulmuyordum.
Tottenham kulübü Newcastle United’ın da transfer listesinde olan Aaron Lennon için 10 milyon avro değer biçti.
21 yaşındaki futbolcu geçtiğimiz sezon Tottenham’da potansiyeline ulaşamamış ve taraftarla birlikte Juande Ramos’u da hayal kırıklığına uğratmıştı.
Londra kulübünden yapılan açıklamada, Ramos’un oyuncuyu satmayı düşünmemesine rağmen Newcastle’dan bir talep olduğu ve 10 milyon avro ödenmesi durumunda transferin gerçekleşebileceği bildirildi. Oyuncu ile transfer söylentileri çıkan bir diğer kulüp, Tugay’ın da forma giydiği Blackburn Rovers.
Robinho'nun menajeri, Chelsea'nin Brezilyalı yıldızı transfer etmek istediğini açıkladı.
As Gazetesi'nin haberine göre Roman Abramovich, Madrid'de sorunlar yaşayan Robinho'yu Londra'ya getirebilmek için 35 milyon €'luk bir teklifle Real Madrid'in kapısını çalmaya hazırlanıyor. Brezilyalı yıldızın menajeri de söz konusu dedikoduyu doğrulayan türden bir açıklama yaptı.
Daily Star gazetesine konuşan Robinho'nun menajeri "Bu yeni birşey değl. Scolari'nin gelişinden sonra daha önce yapmayı planladıkları teklifi daha da iyi bir hale getirip bu işi bitirmek istiyorlar. Açıkçası ben kulüpler arasındaki resmi anlaşmanın en kısa zamanda sağlanacağını düşünüyorum," diyerek Chelsea'nin ciddiyetini gözler önüne serdi.
Chelsea'ye faydalı olur. Scolari Brezilyalı olduğundan istiyor herhalde Robinho'yu, fiyat epey yüksek yalnız, 35 milyon Euro, az değil. Bakalım ilerleyen günler bize neler gösterecek, süper transferler geliyor gibi.
Bence Robinho süper yetenek, para biraz fazla olsa da hakkını verir diye düşünüyorum.
Daha önce ki Turkuaz adLı kuLLanıcı iLe aynı oLduğu tespit ediLdiğinden uzakLaştırıLmıştır.