Quote Originally Posted by zargı View Post
kardesim oyunu yenilince kapayip kapayip acarsan buyuk basarilara imza atasin tabii bizde mac kazaniyoruz surekliyeniliyo degiliz sampiyonda oluyoruz ama maclarda surekli kaleciler yani rakip takim kalecileri super oynuyo hemde bir iki mac degil bu her mac oluyo neredeyse bu bir hata ve duzeltilmesi gerekir
Sen benim yenilince oyunu açıp tekrar oynadığımı nereden bileceksin ki? Ayrıca birşeye hata demen için söylediğinin nesnel olması lazımdır. Senin dediğin olayın herkesde gerçekleşmesi gerekmektedir. Kaleciler elbette iyi oynayabilir. Bu doğaldır. Ama ben şu ana kadar hiç 10-15 maç üst üste rakip takım kalecisinin çok iyi oynadığını görmedim. Çok iyi oynadığı maçlar sadece yenildiklerim, yada berabere kaldıklarım olur. Ha eğer, her maç gol problemi çekiyorsan bu da senin taktiğinle ilgilidir.

Quote Originally Posted by blackeagle3992
Problemlerinden bahsetiyor da sen mesajın ilk halini görmedin sanırım.Mert uyarmış da öyle düzeltmiş ben de onun üslubunu görünce böyle bir cevap verdim.
Evet ben mesajın ilk halini düzelttim. Fakat buraya yazmak yerine resmi bir uyarı daha iyi olacaktır...