Sayfa 204 / 492 İlkİlk ... 104154194202203204205206214254304 ... SonSon
6,091 ile 6,120 arası toplam 14753 sonuç

Konu: İngiltere Premier Lig Geçmiş Sezonlar

Nesil
    2007
    Yer
    Foruma katıldığınız yer

Kendisi icin en iyi olani yapti Fenerbahce`den ayrilmakla.Basarili olacaktir.
    Haddini bilmediği için siteden uzaklaştırılmıştır.

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Elmander Bolton için iyi olmuş.Kaliteli bir golcü İngiltere'de kendisini ispatlayacaktır.
    Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?

Nesil
    2007
    Yer
    istanbul

Default Deco Chelsea’de

Deco bu hafta Chelsea’ye katılacağını açıklayacak. Portekizli oyuncu cumaya kadar Scolari’nin ekibe geçmiş olmayı umuyor.

Tecrübeli oyuncu İnter ve Chelsea arasında kararsız kaldıktan sonra, eski milli takım hocasının ekibine geçmeyi seçmişti.

İnter’in başına Mourinho gelmesine rağmen Deco şansını Premier Lig’de denemeyi seçti. Prosedürlerin önümüzdeki birkaç gün içinde tamamlanacağı tahmin ediliyor.

Barcelona cephesi de transferin bir an önce bitmesini bekliyor çünkü yönetim gelecek hafta kalması ya da gitmesi konusunda fikir almak için taraftarları arasında bir referanduma gidecek. Joan Laporta bu referandumda güven oyu alamazsa seçimlere gidilecek ve bu süreçte transferlere karışamayacak olan geçici bir yönetim kurulu görev alacak.

Sezon içinde teknik heyet ve Txiki Begiristain, Deco’nun form tutma savaşıyla ilgili sabırlarını kaybedince, yıldız oyuncuya yeni bir kulüp arayabileceği belirtilmişti.

Bildirilenlere gore Deco, daha 2006/2007 sezonunun ortasında kondisyonu ve davranışları sebebiyle uyarılmıştı. Biraz daha iyileşmesine rağmen, 3 sene önceki haline geri dönememesi ona pahalıya mal oldu.

Pep Guardiola, daha ilk basın toplantısında, gelecek sezon planları içinde Deco’yu düşündüğünü açıklamıştı. Böylece gözler, Euro 2008’in bitişiyle beraber oyuncunun yapacağı transfer görüşmelerine çevrildi.

Scolari’nin onu Chelsea’ye getirmek istediği zaten biliniyordu. Şimdi Lampard’ın da gidişiyle bu birlikteliğin gerçekleşmesi çok normal karşılanıyor.

goal.com
    Last edited by goosfraba : 30.Haziran.2008 at 00:49

Nesil
    2007
    Yer
    istanbul

Default Elmander’in Bolton’da yeri garanti

Yaklaşık 11 milyon pound bonservis bedeli karşılığında Bolton Wanderers’a giden Johan Elmander, kamuoyuna neden Bolton’u seçtiğini anlattı.

Toulouse’da oynadığı iki senede maçta 22 gol atarak başarılı bir dönem geçiren İsveçli Milli futbolcu, onu isteyen Sevilla’nın teklifini geri çevirmişti. Nicolas Anelka’nın yerini doldurması beklenen 27 yaşındaki Elmander 3 senelik anlaşmaya imza atarken, takımda banko oynayayacağını düşündüğü için Bolton’a gelmeyi seçtiğini belirterek, “Geleceğimi belirlediğim için mutluyum. Beni isteyen başka kulüpler de vardı ancak ben yedek oturmayacağımı düşündüğüm bir takımı seçtim” dedi.

goal.com

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Lampard'ın Inter'e gitmesiyle bu transfer kesinleşti zaten

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Deco,Lampard gibi mücadeleci ve savunmaya yardım eden bir oyuncu değil ama dünyanın en iyi oyun kurucularından biri.Mükemmel zekası ve pas isabeti ile süper bir yönetici.Chelsea'nın hücum gücüne güç katar...

Nesil
    2007
    Yer
    Yeni Açık!

Lampard'ın yerini tutamaz...

Deco ßitti ya... Ama Scalorinin olması işin rengini değiştirir ßiraz...

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by BlackEagle19o3 View Post
    Lampard'ın yerini tutamaz...
    Deco teknik ve oyun zekası olarak Lampard'dan çok önde.Dediğim gibi defansif anlamda Lampard kadar etkili olamasada hücumda çok faydalı olur...

Nesil
    2007
    Yer
    istanbul

istediği zaman güzel oynuyor...cheslea'den daha astrnomik bir transfer bekliyordum.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bazen iyi bazen kötü oynuyor bence de Lampard'ın yerini dolduramaz
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri
    Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.

bu ingilizlerde para bol herhalde aldıkları çoğu oyuncuyu astronomik ücretlerle alıyorlar bunlarda pazarlık diye bir şey yok galiba

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by spider3784 View Post
    Defansın göbeğinde Ledley King ve artık yavaş yavaş oynama zamanı gelen Huddelstone var, biri daha vardı ama dı aklıma gelmedi. Ofansif ortasaha derken Jenas var zaten çok kaliteli. Forvet konunsunda haklısın ama bence Bent'i Defoe ile kıyaslama, ondan çok daha iyi olduğunu göreceksin.
    Davenport var defansın göbeğinde ancak daha yıldız bir defans alınabilirdi o parayla

Nesil
    2007
    Yer
    Foruma katıldığınız yer

Huddlestone stoper degil hatirlatirim.Ayrica defansin gobeginde oynayan oyuncu Michael Dawson`dur.

Huddlestone on liberoda oynuyor.
    Haddini bilmediği için siteden uzaklaştırılmıştır.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Sonunda Anlaştılar

Atletico Madrid ile Liverpool arasında Fernando Torres için haftalardır süren pazarlık sonunda bitti.Madrid ekibi, 27 milyon pound + Luis Garcia teklifine ‘evet’ dedi ve topu golcü oyuncu Torres’e attı. 9 Temmuz’da tatilden dönecek olan ‘El Nino’ lakaplı oyuncu, Liverpool’da oynamayı kabul ettiği takdirde önümüzdeki yıl Anfield Road’ta mücadele edecek. Geçtiğimiz sezon La Liga’da 36 maçta 14 gol atan 23 yaşındaki yıldız futbolcunun bu teklifi kabul etmesi bekleniyor.

Liverpool’un ödeyeceği 27 milyon pound yani yaklaşık 40 milyon avro, kulüp tarihinin en pahalı transferi olacak.

Kaynak=sporx.com
    ...Eğer mücadele ettiğin noktaya varmayı ummuyorsan, mücadele edemezsin...

Çok iyi bir transfer büyük oranda geliyo Torres... OweN dan sonRa frvetini buldu LiveRpool...

inşallah bakalım yakışır liverpool a torres.

Nesil
    2006

Crouch'u kesebilecek sanki Liverpool'da
    Forumlarımızda küfür etmek yasaktır. Küfürlü mesaj yazdığı için hesabı kapatılmıştır.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Default Rozehnal newcastle'da

Milli futbolcu Emre Belözoğlu'nun takımı Newcastle United, Çek Cumhuriyeti Milli Takımı'nın defans oyuncusu David Rozehnal'ı PSG'den aldı ve 4 yıllığına renklerine bağladı.

Premier League ekibi Newcastle, PSG ve Çeklerin defans oyuncusu David Rozehnal'i 2.9 milyon Pound karşılığında renklerine bağladı.

26 yaşındaki fubolcu 4 yıllık imza atarken St James's Park için menajer Sam Allardyce ile cuma gecesi anlaşarak on pürüzleri de ortadan kaldırdı.

Rozehnal Newcastle'ın üçüncü transferi olurken, Magpies daha önce de orta sahasına Joey Barton'ı ve ileriye de Mark Viduka'yı aldı.

34 kez Çek Milli Takımı'nın formasını giymiş olan Rozehnal çıkacağı maç sayısına göre Magpies'e 2.9 milyon Pound dışında 200.000 Pounda daha mal olabilir.

Newcastle'da patron Sam Allardyce kadrosunu güçlendirmeye devam ederken Titus Bramble, Craig Moore, Oguchi Onyewu ve Olivier Bernard takımdan gönderilen isimler oldu.

Magpies ayrıca Chelsea'nin Kamerunlu yıldızı Geremi için de hazır bekliyor.

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Atletico karlı çıktı 27 milyon pound + Luis Garcia çok iyi.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

müthiş bi transfer yaptı liverpool torres ingiltereye yakışan bi futbolcu

Nesil
    2006
    Yer
    Okul

Palacio'yu tanımayan kaldımı ki?

Nesil
    2006
    Yer
    akçaabat

elmander benim beğendiğim futbolculardan biriydi.euro 2008de kötü olmasının sebebi sağ kanatta oynamasıydı ibrahimoviç ile yan yana oynasalardı kalitesini gösterecekti.ben elmanderin boltonda başarılı olacağına inanıyorum

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

İki taraf içinde iyi olmuş.Bakalım Elmander Premier Lig'te neler yapacak.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Liverpool uzun yıllar hizmet edecek bir forvet buldu çok iyi transfer bence

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Liverpool'da başarılı olabileceğini pek sanmıyorum.Zaten Atletico'daki oyununuda çok çok iyi bulmuyordum.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Default Lennon 10 milyon Euro

Tottenham kulübü Newcastle United’ın da transfer listesinde olan Aaron Lennon için 10 milyon avro değer biçti.

21 yaşındaki futbolcu geçtiğimiz sezon Tottenham’da potansiyeline ulaşamamış ve taraftarla birlikte Juande Ramos’u da hayal kırıklığına uğratmıştı.

Londra kulübünden yapılan açıklamada, Ramos’un oyuncuyu satmayı düşünmemesine rağmen Newcastle’dan bir talep olduğu ve 10 milyon avro ödenmesi durumunda transferin gerçekleşebileceği bildirildi. Oyuncu ile transfer söylentileri çıkan bir diğer kulüp, Tugay’ın da forma giydiği Blackburn Rovers.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Default Chelsea Robinho Avında

Robinho'nun menajeri, Chelsea'nin Brezilyalı yıldızı transfer etmek istediğini açıkladı.

As Gazetesi'nin haberine göre Roman Abramovich, Madrid'de sorunlar yaşayan Robinho'yu Londra'ya getirebilmek için 35 milyon €'luk bir teklifle Real Madrid'in kapısını çalmaya hazırlanıyor. Brezilyalı yıldızın menajeri de söz konusu dedikoduyu doğrulayan türden bir açıklama yaptı.

Daily Star gazetesine konuşan Robinho'nun menajeri "Bu yeni birşey değl. Scolari'nin gelişinden sonra daha önce yapmayı planladıkları teklifi daha da iyi bir hale getirip bu işi bitirmek istiyorlar. Açıkçası ben kulüpler arasındaki resmi anlaşmanın en kısa zamanda sağlanacağını düşünüyorum," diyerek Chelsea'nin ciddiyetini gözler önüne serdi.

Chelsea'ye faydalı olur. Scolari Brezilyalı olduğundan istiyor herhalde Robinho'yu, fiyat epey yüksek yalnız, 35 milyon Euro, az değil. Bakalım ilerleyen günler bize neler gösterecek, süper transferler geliyor gibi.

Nesil
    2006
    Yer
    Erzurum..

Bence Robinho süper yetenek, para biraz fazla olsa da hakkını verir diye düşünüyorum.
    Daha önce ki Turkuaz adLı kuLLanıcı iLe aynı oLduğu tespit ediLdiğinden uzakLaştırıLmıştır.

Mesaj Yetkileri