Takım İnter-Toto'da da mücadele edeceğinden ötürü hazırlık maçlarından birkaçını iptal ettim. Birkaçı da otomatik olarak iptal oldu. Sezon öncesinde sadece 2 hazırlık maçı oynayabildi takım.
Sezon öcnesi gelişen oalyları(Maçları) burada yazıp bitireceğim. İntertoto maçlarının ve hazırlık maçarının ekran görüntülerini almayı unuttuğum için sadece akılda kaldığı kadarıyla yazıyorum. İleride alıp eklerim resimleri.
Gelelim konuya. İlk maç İntertoto'da..
Rakip: Marsaxlokk (Ora nere lan! dediğinizi duyar gibi oluyorum. Ben de bilmiyorumMalta'nın bir takımı)
Zayıf rakip karşısında fazla kasmya gerek yok diye düşünerek ve de sakatlanmasınlar diye Gökhan-Mehmet-Bülent-Fatih-İlhan gibi isimleri oyuna sürmedim.
Masaxlokk 1 şut bile çekemedi. 2-0 kazandığımız maçta Özgürcan yıldızlaştı. Diğer gol Ragıp'tan geldi.
Rövanş: Bu sefer hazırlık maçı olsun bari diyerekten Gökhan Ünal'a şans verdim. Bu maçtan da 2-0 galip ayrıldık. İlk golü yaklaşık 25 metreden kendi kalelerine attılarDiğer gol Kral'dan geldi.
Bu iki maçın arasında Dumbarton takımıyla bir hazırlık maçı yaptık. Yedeklerim 4 atmayı başardı! Ama ilk golü onlar bulmuştu. Maç 1-4 sonuçlanırken bütün goller ilk yarıda geldi.
Böylece İntertoto'da tur atamıştık. Ama o da ne??
Sıradaki rakip: Newcastle UTD!..![]()
Bu eşleşmenin üstüne kara haber doktorlardan geldi:
Şok Şok Şok! Mehmet Topuz 2 Ay Yok!..
Sezon açılışına ve 3-4 maça yetişemeyecek. Sağ kanatta Bülent-Uğur(Tayfun) oynayacaklar demek oluyor bu.
Sırada
Birkaç transfer ve Newcastle maçları

Malta'nın bir takımı)