1 ile 30 arası toplam 198 sonuç

Konu: Football Manager 2008

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    Fikstüre Bak..

bide 18 yaşında oyuncu alıyorum gelecek vaad ediyo...bende ilk sene onu en fazla 5-6 maçta oynatıyorum fakat oyuncu ilk 11'de oynamak istiyo..bu özellik kaldırılmalı herkes konumunun farkında olmalı...yedek diye oyuncu alıyorum 10 maç falan oynattıgım halde ilk 11'i istiyo çok saçma

Nesil
    2006
    Yer
    ⓪❾

Quote Originally Posted by avniaker View Post
    bide 18 yaşında oyuncu alıyorum gelecek vaad ediyo...bende ilk sene onu en fazla 5-6 maçta oynatıyorum fakat oyuncu ilk 11'de oynamak istiyo..bu özellik kaldırılmalı herkes konumunun farkında olmalı...yedek diye oyuncu alıyorum 10 maç falan oynattıgım halde ilk 11'i istiyo çok saçma
    Ya evet bende o konudan şikayetçiyim..Ben şuan Newcastle'dayım..ilk sezon yönetim başarılı olursan sözleşmeni uzatırız dediği için transfer yapamadım ve Solano,Babayaro,Carr ve Butt'ı oynattım.. Yeni sezonda sizi
    kadromda düşünmüyorum dedim bizzat(tabi insan kaptırıyo o an)..Muhtemelen bu sezon yedeğinde yedeğisiniz dedim..önceleri tamam dediler sonra başladılar dırdıra..yok efendim 11 de oynamam lazım falan filan feşmekan..E kardeşim karşılıklı fesh edelim yok! olmaz(tabi olmaz en az para alanı içlerinden en az 4MN niye gitsin herif..bide aşırı maaş bütçemi engelliyo bunlar..orası ayrı.)...E kardeşim serbest bırakıyım seni yok! yönetim çok şey biliyo ya(adamın aldığı maaş 3.7MN-tazminata verceğim para1.5MN..yane..) durduruyo..bi tek Butt abimiz maaşını baya bir düşürdü Newcastle'lılığını gösterdi bize..Dİyerleri ohh tribünde otur, al dünya kadar para dimi..Bİde bu herifler vasat..yaw kardeşim hiçbi takım ilgilenmezmi bu adamla yahu..E napalım kontratlarının bitişini beklicez artık...
    <')))))>-<

Quote Originally Posted by avniaker View Post
    aynen katılıyorum yedek oyuncu yedekliğini bilsin
    birde transfer paraları azaltılmalı kulüplerle daha kolay anlaşabilmeliyiz.henry bile gerçekte 24m€ ama oyunda...

Mesaj Yetkileri