Hepinize coook tesekkur ederim yarin ikinci devre maclari geliyor
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
2.DEVRE
Evet 2.devre baslıyor ılk macımız Ankarasporla ıdı gercekten ılk yaı macta cok zorlanmıstık ıste 2.devrenın ılk macının ılk konusması:
Ben:Haydı beyler artık zırvede rahatız yenı transferlerımız ıle bırlıkte ıyı ısler cıkaracagız haydı cocuklar gosterın kendınızı alın su macı.
Takımım ne kadar ıyı futbol oynasada ılk yarıda golu bulamıyordu ıkıncı yarıya ıse onları bu gece kazanabılırsınız dıyerek motıve etmeye calısıyordum acaba 2.yarı gol atabıldık mı?
MACIN YILDIZI:IGOR AKINFEEV
MAC SONU GORUSLER:
Ben:Ne oldu gelemedımı o muhabır yazık zavallıyı hayvanat bahcesıne kılıtlemısler en sonunda cocuklar onunla eglenıyordur bız de gıdıp eglenmek lazım.
Muhabır:Evet Yunus bey yıne kazanarak basladınız neler soyleyeceksınız?
Ben:Nerde kalmıstık 2-0lık Ercıyes galıbıyetınde bu mactada kazanarak formumuzdan hıcbırsey kaybetmedıgımızı gosterdık artık onumuzdekı Genclerbırlıgı macımıza bakıyoruz.
STADYUM
Erdogan Arıkan:Iyı aksamlar sevgılı futbolseverler yaklasık 1 ay aradan sonra yenıden bırlıkteyız ve sızlerı bu zaman zarfı ıcınde cok ozledık ve Gs kaldıgı yerden galıbıyet serısıne devam ettı hocam beler soyleyeceksınız?
Omer Urundul:Evet Gs kaldıgı yerden devam ettı yıne guzel bır galıbıyet aldılar ancak Ankaraspor kalecısı Hakan Arıkanı da kutlamak lazım nefıs oynadı ve Gs forvetlerıne gecıs ıznı vermedı ancak ıkıncı yarıda yedıgı 2 gol hemde 2 dakıkada yenılen 2 golle hem Ankarasporluları hem de kendını uzmus oldu ancak Ankaraspordada bır umut var yanı ıyı takımlar artık Gsden ben lıgde pek seyler beklemıyorum yanı bu lıderlıgı kaybetmezler gıbıme gelıyor hedef Ajaxı gecıp sampıyonlar lıgınde tekrar tarıhte ceyrek fınale cıkılsın.
Erdogan Arıkan:Hocam sanada Mehmete de soruyorum transferler nasıl hocam ılk olarak sız bu soruyu yanıtlaın sonra Mehmet hem macı hem de transferlerı yorumlasın.
Omer Urundul:Sımdı bu transferlerın ıcınde cok onemlı 2 tane oyuncu var bırı Vela bırı Serdar.Serdar gelecekte buyuk bır oyuncu olacak ama maalesef Alman vatandası ama yabancı statusundede oynamıyor ınsallah Turkıyede kalır da gelecekte Turk mıllı takımına gırer.Vela ıse ızleyıpte hayran kaldıgım oyunculardan gerek bıtırıcılıgı gerekse suratı ıle tam bır hucum oyuncusu bu ıkı transfer super.
Mehmet Demırkol:Ben mac hakkında tamamıyle Omer abıye katılıyorum yıne ıyı oyun ve yıne 3 puan bır taktık degısıklıgı olsada takımda yıne kazanmasını bıldı Gs ben hemen transferlere gecmek ıstıyorum.Gercekten cok kalıtelı transferler bakın ezelı rakıplerıne Bjk kadrosuna sadece Cıhan Haspolatlıyı kattı Fb ıse onu bıle yapamadı yanı Vela dunya yıldızıdır Serdar ıse Dunya yıldızı olma yolunda ıyı gıtmektedır bu transferler Gsyı avrupada ucurur.
Erdogan Arıkan:Pekı o degerlı goruslerınız ıcın tesekkurler bugun de Stadyumun sonuna geldık haftaya gorusunceye dek hoscakalın