Ya evet bende o konudan şikayetçiyim..Ben şuan Newcastle'dayım..ilk sezon yönetim başarılı olursan sözleşmeni uzatırız dediği için transfer yapamadım ve Solano,Babayaro,Carr ve Butt'ı oynattım.. Yeni sezonda sizi
kadromda düşünmüyorum dedim bizzat(tabi insan kaptırıyo o an)..Muhtemelen bu sezon yedeğinde yedeğisiniz dedim..önceleri tamam dediler sonra başladılar dırdıra..yok efendim 11 de oynamam lazım falan filan feşmekan..E kardeşim karşılıklı fesh edelim yok! olmaz(tabi olmaz en az para alanı içlerinden en az 4MN niye gitsin herif
..bide aşırı maaş bütçemi engelliyo bunlar..orası ayrı.)...E kardeşim serbest bırakıyım seni yok! yönetim çok şey biliyo ya(adamın aldığı maaş 3.7MN-tazminata verceğim para1.5MN..yane..) durduruyo..bi tek Butt abimiz maaşını baya bir düşürdü Newcastle'lılığını gösterdi bize..Dİyerleri ohh tribünde otur, al dünya kadar para dimi..Bİde bu herifler vasat..yaw kardeşim hiçbi takım ilgilenmezmi bu adamla yahu..E napalım kontratlarının bitişini beklicez artık...

)..Muhtemelen bu sezon yedeğinde yedeğisiniz dedim..önceleri tamam dediler sonra başladılar dırdıra..yok efendim 11 de oynamam lazım falan filan feşmekan..E kardeşim karşılıklı fesh edelim yok! olmaz(tabi olmaz en az para alanı içlerinden en az 4MN niye gitsin herif
Alıntılı Yanıtla