bide hazıra kondum geliştirmedim..antremanla o kadar uğraşmayı sevmem..anca oynatamayacağım kadro genişliğinden dolayı genç türk oyuncular varsa onlara ağır bi program yaptırırım..onlarda aten resmen mutasyona uğrarlar 2-3sene sonunda![]()
bide hazıra kondum geliştirmedim..antremanla o kadar uğraşmayı sevmem..anca oynatamayacağım kadro genişliğinden dolayı genç türk oyuncular varsa onlara ağır bi program yaptırırım..onlarda aten resmen mutasyona uğrarlar 2-3sene sonunda![]()
ya bende aldim ama ben fabiano die ismi geciyo azevedo 2 ismi herhalde
azevado ronaldinho unun gerçektende veliahtı bence
müthiş bu adam
bende alamya çalışayım.
Resimleri düzeltmeye çalıştım ama olmadı, Imageshack'e upload edince sanırım yanlış link kopyalamışsın.
Bu arada Azevedo'nun peşinde bir çok takım var benim oyunumda.Barcelona bile teklif yaptı![]()
Hakikaten özellikleri çok iyi idi..
Özellikleri ile daha çok Zidane'a benziyor.Pas,teknik,şut 20.Ronaldinho'da herşeyin 20 olması lazım![]()
TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye
Cengiz Haskan
Fenerbahçe Araştırmacısı
hile sezdim kusura bakma.......
heLaL .....
yok yuaaa azevedo da kimmiş ??*
Zaten oyunda ronaldinho da cok cok iyi degil kiş zaten şimdiye kadar tum fm ve cm serilerinde ronaldinhoyu super bişey yapmadılar
herkeste ii çıkmıyor...eyvallah..cm'nin fm'nin hepsinde bu var..transfer edilen takımdaki performansı oynayıp oynamaması var..hileyi kendime yakıştırmam..kendisine yakıştıran arkadaş ki apaçık sölüyor yaptığını...bana hile yapmışın dedi..hala forumda cevapta yazamaıyor..(belki görmemiştir günahını almıyım)
azevedo bende çıkmadı daha önce acaba hangi takımda oynuyordu
arkaslar bu sekilde turkceye nasıl cevirebilirim ki bne bu oyunu.. patch cıktı mı? yoksa ben mi gormedim alla alla...![]()
Ronaldinho daha fazla ne kadar iyi olabilir kiOriginally Posted by jee_han_86
![]()
Oyuna girdiğiniz anda 60-70 Milyon $ bonservis bedeli oluyor.İleride artacaktır da, transfer etmek istediğinizde en az 120 Milyon $ civarında para ister herhalde Barcelona![]()
TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye
Cengiz Haskan
Fenerbahçe Araştırmacısı
katli vacip arkadaş açıkcası hala sana inanmış değilim bunun bir hile olduğu bal gibi ortada o yüzden şöyle iken böyle oldu şu oyuncuyu aldım şunu sattımları bırak dediğiniz oyuncuyu ben almadım kendim oyuncu bulmasını seviyorum hepsi bu editörden zaten istediğin oyuncunun özelliklerini değiştirebiliyorsun ve eğer bilgisayarı biliyorsan az buçuk bunu kolaylıkla yaparsın özür meselesine gelince hadi hatrın kalmasın özür dileyim ama hile olduğunu bilmeyecek kadarda acemi değiliz meraklanma ha bunu bana kanıtlamak zorunda değilisin
afedersin bunuda ben buldum!!...sırf ben diil..diger arkadasların yorumlarınıda okuduysan eger anlardın..nese..kanıtlamak zorunda diilim.bilgisayardanda biraz fazla az buçuk anlarım.niyet önemli merak etme.nese dilemeseydin daha makbule geçerdi..haklısın ne ben nede sen kanıtlamak zorunda diilsin..zaten yeniyim forumda..bi hevesle yolliyim dedim..insana dokunuyo o bakımdan..yinede canın sağolsun
gerçekten müthiş bir oyuncu
bu arada resimler düzeltildi...
Hile falan yok arkadaşlar, benim oynumda da aynı boyutlarda kaliteye sahip adam.
Ayrıca konuyu dağıtmayalım lütfen.
arkadaşım çok iii iş çıkarmışsın .tebrik ederim
ronaldinho kadar iyi ludovic penneron
iyi performans
ben aldim 20 yasinda iken 1 sene oynattim begenmedim 2.sezon sattim
harbi helal olsun kardeş...tebrik ederim...
gerçekten büyük başarı tebrik ederim
bu arada 8-0 lık maçta gs de nuri şahin gözüküyor ben gs ile aylardır ugraşıyorum bilgisayar nasıl olduda aldı acaba işte oyundaki bu tutarsızlıklara sinir oluyorum :-(
tebrikler büyük başarı şampiyonla ligi yarı final lig kupa falan
arkadaşlar mesaja nası resim ekliyoruz fm den nası resmi çıkartıyoruz
yardım ederseniz sevinirim
azeveldo süpermiş ama bana gilardinoyla tevez yetıyo![]()