Bir an çok heyecanlandım Valente geliyor diye
31-32 yaşındaki bu adam rakibin sağ kanadının korkulu rüyası olur demiştim. Ama artık Faruk birşeyler yapsın
Birazdan bir turnuva maçım var. Ondan sonra yazacağım.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
İntertoto'ya veda...
Newcastle Türkiye'ye bütün yıldızlarıyla geliyordu. İlk yarıda Kazım'ın sektirdiği top Martins'te kaldı. O da ceza alaına girip skoru 1-0 yaptı.
İlk yarının son dakikası 45+1'de soldan korneri kullandık Sosa ile. Gökhan Ünal ile durum eşittlendi. İlk yarıyı berabere kapattık ama Newcastle fırtına gibiydi.
İkinciğ yarıya oyuncu değişikliğiyle başladı iki takım da. Onlar Emre'yi soktu. Ben de Edu'yu oyuna aldım.
Sol kanattan getirdikleri top Sibierski ile buluştu ve bitime 15-16 dk kala tekarar öne geçti İngiliz temsilcisi. 2 gol lazımdı bize..
Soldan Fatih Ceylan getirdi ve ortaladı. Sonradan oyuna aldığım İlhan Parlak skoru eşitledi, bitime 5-6 dakika kala. Bundan sonraki ataklar sonuçsuzdu. Deplasman golü kuralı ile elenmişti Kayseri..
Totodan elendik ama önümüzdeki sezon iyi bir yerde bitirip tekrar Avrupa'ya gicedeğiz! Buna inanıyoruz.
Transfer Devam Ediyor!...
Leo İglesias Bursa'ya..Doledo Serbest.
Bursaspor satılık listesine koyduğum İglesias için 600bin Euro + Veli Acar teklifinde bulundu. Ben de kabul ettim kontenjan açmak için. Leo takıma veda ederken "Yeni bir forvet mi alınacak?" sorusu akılları karıştırdı.
Veli'nin de gelişiyle sol bekte Faruk&Veli ikilisi yer aldı. Buraya bir oyuncu daha getieceğim. Çünkü Faruk'u sol açıkta da oynatabilirim gerekirse.
Kayseri Transferde Hız Kesmedi!
Defansın ortasındaki açığı Arjantinli Ezequiel Garay ile kapattı Ertuğrul Hoca. Garay sözleşmeyi imzalarken "Hedefleri olan bir kulübe geldim. İlk 4 içerisinde yer alıp önümüzdeki sezonda Avrupa'da mücadele vermek istiyoruz." şeklinde konuştu.
Garay'ın bonservisi için kulübüne 2 Milyon Euro verildi. Garay 5 yıllık mukavele yaptı.
Daha önce de belirttiğim gibi Transfer Bombasını orta sahanın ortasına patlatacağım. Sezonun başlamasına az kaldı. Ligde kullanacağım taktikleri de burada göstereceğim.
Bizi izlemeye devam edin..