Quote Originally Posted by Jet_X View Post

4.sü Herkesin sölediği gibi maç sırasında kaleciler ve defans oyuncuları baskı sırasında topu ya kaptırıyolar yada taca atıyolar.. Tamam bu gerçekçi birşey ama her defasındada olmazki.. Sinirlenmemek elde değil
Bu olay her zaman olmuyor. Sadece biz önemli anları izlediğimiz için öyle görünüyor. Maç içinde kim bilir kaç defa oluyordur.

Benim söyleyeceğim fikir uzun süredir kafamda ama yapacaklarını sanmıyorum. Zaten SI Games'e de ulaştıramayız. Fikrim şu :

Fikir güzel ama henüz sesimi duyan olmadı. Diyordum ki hangi ligi seçersek seçelim bütün yıldızlar, büyük futbol ülkelerinden çıksın. Yani normalde nasılsa öyle olsun. Brezilya ligi ve oyuncularını oyuna eklemesek bile yıldızlar oradan çıksın. Klüpler birliği olsun ve her takım klüpler birliğine istediği kadar para aktarabilsin. Bu paralar bir merkezde toplanıp Ülke futbolunun altyapısına harcansın. Böylece normalde yıldız çıkmayacak ülkeden yıldızlar çıkabilsin. Yani bir anlamda Futbol Federasyonu sözde olmasın. Sadece teknik adama ceza veren bir kurum olmasın. Oyun bu şekilde çok güzel olur. Bence oyunda 4-5 sezon sonra tat kalmıyor. Çünkü mesela dünya starlarının Türkiye'den çıkması saçma oluyor. Bu sistemi değiştirmeleri gerek. Ben şuana kadar FM'de en fazla 2013'e kadar oynamışımdır. O da zorlama yani. Tadı kalmıyor ki! Sizce nasıl fikrim? Federasyon olayı ağır olabilir ama yıldızların büyük futbol ülkelerinden çıkması normal ve bence olması gereken bir özellik.